Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
-
denko
senior tag
válasz tibcsi0407 #123254 üzenetére
de most beleültették gondolatot a fülembe...
Most szerintem ezen fogok pörögni hogy megvegyem-e vagy ne vegyem meg cserelefonnak -
Vidual001
tag
Sziasztok
Kellene nekem egy telefon, a következők alapján mit ajánlanatok?
- Gyors proci, viszonylag nagy Ram
- Tartós akksi (sok óra uzemido)
- Dual sim
- Gyors, nagy hatotavu wi-fi
- 4.7 vagy 5" körüli hd vagy Fhd kijelzo
- 250 euró körüli ár (75-80 ezer Ft)MSI GT62VR 6RD Dominator Pro
-
-
xkrissx
csendes tag
Sziasztok! Egy LG G2-est szerintetek melyik kínai telefonra érdemes lecserélni amit eu raktárról is be lehet szerezni?
-
Vidual001
tag
válasz A texasi #123261 üzenetére
Remek, ez nekem tökéletes lenne.
Belgiumban élek, ezért biztosan e-bay-ről vagy valamely PayPal-es oldalról rendelném. Tippeket tudnátok adni, hogy E-bay például kik a megbízható kínai eladók?Illetve itt Hardveraprón is találtam 1-et, íme:
[link]Erre érdemes lenne beruháznom?
Köszönöm a tippet egyébként!
MSI GT62VR 6RD Dominator Pro
-
csubuka
addikt
Elég off de pulzusmérős Xiaomi bandet hol a legjobb venni (vagy valami alternatíva jobb lehet?)? A kínai kütyüpiaccal itt vannak az emberek legjobban tisztában azért itt kérdezem.
-
csubuka
addikt
válasz tibcsi0407 #123274 üzenetére
Az nekem már kicsit túlzás egy ilyen kütyüért.. de természetesen van akinek simán jó lehet.
-
Turbobacsi
senior tag
Lenne egy kérdésem : ha a régi telómon TB-al lementem a használt programokat, majd SD-n átviszem az újra, majd ott ugyanazzal a TB-al visszatöltöm: működik ez a megoldás?
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz Turbobacsi #123277 üzenetére
valoszinuleg nem. gondolj bele, ha az asztali gepeden lementesz egy programot, majd alaplapot, grafikat, processzort cserelsz, mukodni fog az mentes?
lehetnek olyan alkalmazasok, amik esetleg reszben megusszak a cseret, de eppugy lehet, hogy valami annyira felremegy, hogy nem csak az adott alkalmazas nem mukodik, vagy nem mukodik jol, de az egesz telo stabilitasat veszelyezteti.Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
KTU
addikt
Az hogy az android verzió is változik ne zavarjon
Ekkor szokott jönni hogy hű de szar bugos ez kinai fhos"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
csubuka
addikt
válasz tibcsi0407 #123276 üzenetére
Jogos Addig is jó lesz nekem a letisztul dijáznú régi...
-
maxima
tag
válasz AlyrArkhon #123278 üzenetére
Szia!
A leírt asztali gépes procedúra csak windows-ra igaz. Én linux alatt már
többször cseréltem hdd kivételével komplett hardvert, első indításkor
molyolt 1-2 percet aztán mintha semmi nem történt volna, működött minden.
Azt nem tudom, hogy az android mennyire tartotta meg az alapjának
ezt a tulajdonságát.Üdv.
-
rjg
őstag
Igen, nálam több telefoncserénél is gond nélkül működött. Arra figyelj, hogy rendszer alkalmazás ne legyen köztük. Ha valamelyik app nem stabilan működne, - ez nálam nagy ritkán, egy-két alkalommal előfordult - akkor távolítsd el és ne a TiBivel, hanem a Playből telepítsd fel és utána csak az alkalmazás adatait állítsd helyre.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
törölt tag
válasz Turbobacsi #123283 üzenetére
Valamint Dalvik - Art között sem tuti a siker.
-
SaGa59
őstag
válasz maxima #123281 üzenetére
Linux alatt még hdd-t is lehet simán cserélni a vassal együtt. Csak a megfelelő paraméterekkel kell a "cp"-t futtatni egy minimáltelepítés után. Sokszor megcsináltam, ugyanaz a debian legalább három komplett vascserét megélt nálam. Persze közben mindig frissítve volt, de sosem telepítettem újra, csak átmásoltam egyik gépről a másikra...
Hogy valamelyest on is legyen: mintha lenne a TB-nek olyan mentési/visszatöltési opciója, hogy a "user" beállításokat lementi, visszahúzza, de a "rendszerfüggőeket" nem. Azaz különböző androidok között is lehet mozgatni vele a programokat.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz maxima #123281 üzenetére
programozója válogatja Nem hinném, hogy sok olyan program lenne, ami pl
a) optimalizálva van Adrenora és
b) simán fut tovább Malin
vagy fordítva. Nyilván egy jellemzően szöveges jellegü minimálgrafikás optomizálást sose látott program elmehet. De egy komolyan optimizált játék (vagy urambocsá egy specifikus médialejátszó) komoly kihívások elé nézhet egy vascsere esetén. Ha jó volt a programmer, nyilván felismeri a helyzetet és lehuzza a kivánt változtatáshoz szükséges dolgokat, ha kevésbé jó, akkor benne van minden és emiatt ötször akkora, mint kéne lennie, ha még kevésbé, akkor meg csak simán nem indul el. Ha trehány, akkor viszont fektethet maga körül mást is. Én biza a 'friss' ujratelepítés híve vagyok, max adatot töltök vissza (nem is beszélve arról, hogy ilyenkor jön rá az ember a play-es programjait lapozgatva, mennyi minden volt feleslegesen fent) még akkor is, ha telót se cserélek, csak rendszertSaga: a Linuxhoz sem értek. mondjuk Debian+ Gnome alol mentett progik röccenés nélkül mennek tovább OpenSuse KDE alatt?
[ Szerkesztve ]
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
nagyúr
válasz AlyrArkhon #123288 üzenetére
Nem hasonlítható össze az asztali és a mobil környezet, a windows és a Linux.
A példád pedig attól sánta, hogy nem az asztali környezet változik (Gnome vs. KDE - más lib,), hanem a vas.
Ez alapvetően meghatározza, hogy mit mivel.
Ha a grafikus "kártya" elindul, és illesztett (moduláris mikrokernelről beszélünk), akkor egy működni fognak a programok.Linux esetén már azért nem mindegy a teljesítmény sem, egy Ati vagy Nvidia mindig előrébb lesz, mint egy Intel, főleg játék esetén. De ettől még működni fog, és itt a kártya maga lesz a szűk keresztmetszet. Az én rendszerem már 6 gépet megélt (Ubuntu 10.04), kizárólagosan rsync parancs segítségével költöztetve + a boot opciók helyes beállításával, fstab szerkesztésével. De volt olyan váltás is már, amikor friss telepítésre tettem rá a /home/user/. adatokat. Működött.
Persze ha Gnome helyett KDE-t használnék, akkor nem működne, hisz más az "environment", tehát a környezet. GnomeBaker helyett k3b, stb. de azért ez már eléggé másfelé mutat.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
LámaZ
addikt
válasz Vidual001 #123260 üzenetére
Teljesen felesleges 100$-nál drágább telefont venni, mert max. 2 év után elavul, vagy összetöröd.
Akik itt a drágább telefonokat reklámozzák, valszeg házaló ügynökök, részesedést/jutalékot kapnak, esetleg apróhirdetnek, vagy ha egyik sem, akkor gimnazista játékfüggők stb.Legyen minden jó!
-
Rockland
tag
SOS
Heló!
Tud nekem valaki segíteni?:/
Van egy LG G4-em független stb nem volt hozzányúlva meg semmi.
Épp TV GO-ztam lefagyott a kép megnyomtam a lezáró gombot.
Elsötétült de aztán nem reagált.
Kivettem aksit és nem kapcsol be, rádugtam töltőre semmi, nyomtam hátul gombokat de semmi..[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
Autós szivargyújtós töltőt milyet ajánlanátok ami megbízható? Vagy melyik topikba illik ez?
-
pilu01
senior tag
Üdv
7.-es " játékfüggő" gyermekemnek kellene készülék.
5,5 FHD, min 2Gb ram, min 32 tárhely, vagy bővíthetőség, viszonylag életképes aksi, 1nap nyomkodással jöjjön ki. Kamera átlagosnál jobb.
B20 nem érdekes, eu raktárból max 50 ért megérkezzen.
Mi az ajánlott mostanság?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest