Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz Milestone2 #122600 üzenetére
Építő jellegű vita mindig kell a topikba, amíg intelligens keretek között zajlik. Szerintem nem léptük át a határt.
utdetailing.hu
-
Milestone2
nagyúr
válasz tibcsi0407 #122601 üzenetére
Nem is mondtam olyat...csak érzékelhető, hogy egyetértés sosem lesz...túlérzékeny vagyok, uuuuulllllláááácccik.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
tibcsi0407
félisten
-
RVR400
veterán
válasz Mr. Y #122591 üzenetére
Én elég jól elhasználgatom és semmi értelmetlen nincs benne...
Másrészt ugye sokalltad a magokat, merthogy 8 magos (OCTA CORE) volt a cucc, ami Nálad volt. Sokalltad, és még mefejelted azzal, hogy de bezzeg még jönnek a HEXA CORE telefonok, pedig már a 8 mag is sok volt (bár nem tudom, hogy mire sok, de biztos úgy van).
-
ÁrPi2
senior tag
válasz tibcsi0407 #122588 üzenetére
LeEco Le2 SD652 SoC -al , és B20-as lte-vel
Reggel erre akartam rákérdezni itten!
Akkor még valamit..
Ismeri már valaki hogy ez a SD652 milyen a SD650-hez viszonyítva (ami utóbbi pl. a RN3Proban vagy a MI Max-ban van) - Qualcomm-nál is van olyan mint a Mediateknél hogy 6752 után a 6753 nem feltétlen jobb SoC?Számíthatunk vajon olyan akkukímélő konstrukcióra mint az RN3Pro -val ?
-
zebede
őstag
Kint van MA-n a Vernee Thor teszt, "Különösen ajánlott" plecsnivel
Azthiszem ezek után bátran ajánlható telefonnak számíthat, itt a topikban is.
Három napja használom a legnagyobb megelégedéssel, egy háromszor ennyibe kerülő Honor 7 megy a levesbe miatta.
[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
válasz zebede #122607 üzenetére
A "tesztelő" tollából származott egy másik telefon "értékelése" is ( ULEFONE PARIS) amit pár nap használat után mocskosúl lehúzott....furcsa de több mint három hónap használat után nulla azaz 0 hibát produkált a pocskondiázott készülék. Az ajánlott plecsni most minek szól? Pár nap használatnak ? Netán önös érdekből?
Ki tudja....csak vigyázni az ilyen tesztekkel... -
Graphics
Jómunkásember
válasz tahepa #122609 üzenetére
Tudod miért van ez így.
Mert ekkora a gyártási szórás.. Az Ulefone-nál is, mert bérgyártás van. Szóval ha szart kaptak, akkor ez van...
Ezzel azért számolj erősen. És ez a B brandeknél van így főleg, hogy a minőség erősen attól függ, hogy milyen gyártópartnert választanak.
A kisebb márkáknál bevett szokás, hogy "napról-napra" élnek, tehát legyártatnak mondjuk 5000-10000 mennyiségeket, majd ha elfogyott megrendelik újra, de elképzelhető, hogy már nem olyan memóriachip kerül bele, vagy netán más kijelző és érintő...
Szóval okok között van ez is.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tahepa #122611 üzenetére
Szerintem úgy, hogy a Vernee-nek idehaza semmiféle érdekeltsége nicns, így a jattolás témakört is el lehet felejteni
Hamarabb votl német teszt, és az se piac... Kínai brand nem Magyarisztánra fókuszál...
Lehet belemagyarázni persze. Csak nem érdekük.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Terentius #122613 üzenetére
Van még másik 50-100-1000 gyártósor
Főleg, hogy én úgy tudom, de még keresem a nagyon pontos infót, hgoy a Vernee az egyik OEM saját márkájaként indul most a piacnak / eddig ők bérgyártottak másoknak is, és gondolom teszik ezt a továbbiakban is.
[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
válasz zebede #122607 üzenetére
Nekem is van egy saját Vernee Thor amit kb. 2 hete nyomkodok
mivel már kint van a nagy teszt így inkább csak mint saját (szubjektív) szemszögből tekintve a kütyüt
+ 5" mégis kicsi
+ HW, mivel nem játszok így a MT6753 és 3GB szerintem bőven elég, ezekkel feltételezem játszani is megfelelően lehet
+ akksi (bár ez szubjektív nagyba függ ki hogyan használja a telóját), 0-24 be megy a net wifi:80%, 3G: ahol nincs wifi , ezzel az opcióval 2 napig bírja. Más kütyüvel 1-1,5 nap után már bűvészkedni kellett.
+ melegedés, ill. annak visszafogottsága, még a "nem zavaró" kategória
+ wifi nagy hatótávolság stabil működés (szvsz: 5+ )
+ gps gyors stabil (net rásegítés nélkül is)
+ gsm ezzel sincs gond (a nagy teszt szerint a B20-at ténylegesen tudja)
+ anyagminőség (bár az idő majd eldönti )
+ a gyári töltő 5V/2A0 a telóhoz képest nagy kijelző miatt (a kicsi káva) a széleken való pl. ikon átmozgatás másik lapra kicsit körülményes mert a képernyő szélénél már az ujjbegyem egy része lelóg a kütyüről, ill. az alsó menü gomb közel van a kijelző alsó széléhez így néha az találom el (egy kicsit lehetett volna lejjebb is pakolni azokat a virtuális menü gombokat)
0 nem kivehető az akksi (bár még androidon nem találkoztam totális fagyással de azért megnyugtató érzés ha még kifagyna a kütyü lehessen valahogy "resetelni" )- kamera nem egy világszínvonal (ezért az árért szvsz beleférhet a megfelelő kategóriába, bár sokan az olcsó kütyünél is prémium szintet várnak/követelnek meg )
- értesítő LED ennek hiányát nem is értemSzerintem ezeket összegezve s az árát tekintve nagyon jó kis kütyü bátran ajánlható kategória!
Röviden értékelve: az olcsó is lehet nagyon jó
Bár ezt a nagy teszt is leírjaS persze ha van kérdés a kütyüvel kapcsolatosan lehet bombázni vele
[ Szerkesztve ]
-
Hát ez a nagyteszt meg az itteni kicsi számomra lelombozó volt. Már a készülék tekintetében. A Best Next listámon ez vitte az első helyet eddig, már-már a rendelésgombon volt a kezem, de ezek után nagyon elbizonytalanít. Tele van hiányosságokkal, amikre szükségem volna. Meg az a teljesen értelmetlen, hogy miért kivehetetlen akksi...
A Meizu MX4 PRO meg csak azért bánt, mert nem MediaTek. Én azokat szeretem, bízom bennük és személyes véleményem/tapasztalatom az, hogy több mindent lehet velük csinálni (már külsőleg).
Ha van olyan készülék, mely ennek a tudásán van, de MTK alapú, kérlek ne tartsátok magatokban.Ami meg a SoC magszámokat illeti... Teljesen rendben van, hogy hogyan és miért működik az a Hexa-Core-os SoC. Mert az úgy ahogy van tényleg jó, annó (talán még ma is helyenként) a Samsung is gyakran alkalmazta a több SoC munkáját. De én csak azt mondtam, hogy azt mutatja a tapasztalatom (hozzátettem, hogy 4.4.2-es rendszeren), hogy nem használja ki az egybe nyolcmagos egységet. Sőt, mint említettem egyetlen mag sem érte el a maximális teljesítményét, mert nem volt szüksége rá. Szóval egybőli támadás helyett inkább kérek mindenkit, olvasson figyelmesebben!
But who is watching the guardians?
-
detroitrw
addikt
válasz balazs1956 #122616 üzenetére
igen tudom
-
-
paolinho
őstag
UMI Super-rel kapcsolatban vannak már tapasztalatok?
-
Gaabe
tag
Segítsetek, mert nem egyértelmű ez a 4g-lte dolog, eddig 3g-s készülékeket használtunk a családban, most akarunk új készüléket venni, csak tanácstalan vagyok melyiket.
Tulajdonképpen jónak hangzik a családi csomag a Vodafonnál, (jelenleg fetöltőkártyáas telekomosok vagyunk) most kapna első telefont a gyerkőc is, fontos a családi ingyen beszélgetés és nekünk a szülőknek 500mb-1gb mobilnet csomag.
Van e különbség a 4g hálózatok között, a szolgáltatóknál ha pl veszek egy Xiaomi Redmi Note 3 Pro-t. Ennek a leírásában nem látom, hogy támogatná a b20 sávot. (olyan cikkeket találtam, amiben az van írva hogy Magyországon ilyen sávon szolgáltat a vodafone 4g-t).
Javaslatot kérnék szolgáltatóra és mire kell figyelni a kínai telefonok 4g leírásában. -
Sanyesz.
őstag
válasz paolinho #122628 üzenetére
Gratula. Akkor ne tétovázz, ne tegyél fel kérdéseket, hogy kinek van tapasztalata vele, mert (csak) NEKED van.
Amúgy személy szerint engem érdekelne a vélemény, mert a specifikációja miatt benne van kalapban."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
viktorhu
veterán
válasz paolinho #122628 üzenetére
Várjuk a beszámolót Tudod, kijelző, GPS, iránytű (iránytűs kínai (t)elefonoknál a rossz belső árnyékolás megkergíti az iránytűt, ami cserében megkergíti a navit ), kamera, térerő, wifi, sleep mode (megakadályozza-e az always-on ujjlenyomat-olvasó, hogy alvó módba menjen a telefon)...
-
paolinho
őstag
válasz Sanyesz. #122629 üzenetére
Köszi! Rendi, akkor ugyan ma még csak beleköltözöm, de rendesen nekiesek a hétvégén, aztán referálok felőle!
Igazándiból csak reménykedtem, hogy valaki már kitaposta az utat nekem(#122630) viktorhu Igyekszem majd odafigyelni a kérdéseidben feltettekre, noha én nem vagyok akkor spíler, mint itt sokan mások, de csak sikerül majd megbirkózni a feladattal
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz tibcsi0407 #122635 üzenetére
Milyen rég várok (pont egy éve) egy számomra is megfizethető U-fonra...még nem "fér a zsebembe"...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
tibcsi0407
félisten
válasz Milestone2 #122636 üzenetére
Csak az exkluzivitás miatt? Én is kipróbálnám egyébként.
utdetailing.hu
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz tibcsi0407 #122588 üzenetére
Hüjjnye!
Meizu M3 Note-ból is ígérgetnek B20-as verziót, de egyenlőre még nagy a köd körülötte...
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Atomcsirke #122638 üzenetére
Na arra leszek kíváncsi, ismerős épp azt keresi, de én se tudok semmit róla...
-
Milestone2
nagyúr
válasz tibcsi0407 #122637 üzenetére
nem. érdekel minden OS. ubuntu még nem volt.
-
törölt tag
válasz Milestone2 #122640 üzenetére
A minap kapott egy frissítést. Már a Meizun is megy a kiterjesztett asztal. Sajnos, csak wifivel. MHL adapterrel lenne az igazi (ha már nincs HDMI kimenet).
-
tahepa
senior tag
Szerintem ez ~130 júróért EU-ból szállítva nem rossz ajánlat.
( lehet máshol olcsóbb..)Ebből a shopból már több készüléket is vásároltam minden probléma nélkül. ( pl.Redmi Note 2 ~34000 HUF volt)
[ Szerkesztve ]
-
denko
senior tag
válasz Milestone2 #121600 üzenetére
Én annyira jól szórakozom ezeken, feldobja a reggelem Jobb mint a kávé
Egyébként a kinai telefonokra visszatérve: Én fél éve használom a Xiaomi redmi Note 3 Pro-t, ésazon kivül első 2 hónapban nyers volt a szoftware, semmi baja nincs.
Ajánlom mindenkinek aki olcsón akar jóbb minőségü kinai csodát. -
RVR400
veterán
válasz #39868659 #122645 üzenetére
Valamit mindig éppen szidnak. Lehetetlen minden igényt kívánság szerint kielégíteni. A webshopnál ez halmozottan igaz, mivel a valódi kommunikáció nincs meg, azt pedig tudjuk, hogy mindenki póverkedik neten keresztül, ha valami nem úgy van, ahogy ő kívánja, és nem lesz közös nevező.
-
-
RVR400
veterán
Amúgy matekoztok itt a Vernee Thor-on, amikor senki semmit nem tud róla (két teszt van, amiből tudjuk, hogy a mobilarénás mit ér), de 130 USD. Valószínűleg egy dekával sem jobb, mint az Elephone P600 Pro, sőt abban talán még értesítő LED is van, és az most 96 USD.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz RVR400 #122649 üzenetére
Valahol minden márkának el kell kezdeni. Szerintem egy nagyon jól felépített marketing van a Vernee mögött. A nyílt forráskód és az agresszív árazás tökéletes arra, hogy bemutatkozzanak a piacon. Egy jó ár-érték arányú készülék. Nem azt mondom, hogy ez lesz a következő Xiaomi, vagy Meizu, de egyáltalán nem rossz ezért az árért.
Persze a hosszútávú tapasztalat majd eldönti.
40k-ért pedig baráti az ára az EUstock-nál, szerintem itthon bőven lenyomja az összes telefont ebben az árban.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest