Új hozzászólás Aktív témák

  • bostone

    addikt

    válasz RVR400 #123033 üzenetére

    A helyi lehetőségeim csomagküldésre viszonylag korlátozottak.
    Első menetben a postán próbálkoztam, ahol levélként feladva 4400, csomagként 9000 fölött szállítják nemzetközi címre. Az eustock székhelye komárno, szlovákia.
    Biztos az én fafejűségem, de nyugodtabb lennék, ha csomagként kezelnék, ezért tettem egy kísérletet a gls csomagpont szolgáltatással.
    Ezt a helyi coop áruházban lehet (lehet?) megtenni. Kb 5900ft. A pénztáros ügyintéző néni, (nem vagyok fiatal, de a nagymamám lehetne) hallotta, hogy "lesz ilyen nálunk, de menjek már be az irodába, hátha".
    Mondanom sem kell, az illető házon kívül.
    Meguntam a visszaküldéssel járó procedúrát.
    9000-et nem adok ki azért mert pár napig használtam egy 40000ft-os készüléket.
    És tök mindegy ki, mit ír, hogy neki 3000-ért kínában van, ahol lakom 4400 legolcsóbban egy szlovákiai küldemény.

    Azóta használok droidot, amióta hivatalosan kapható az országban. A nagyobb brand-ek közül mindegyik megfordult nálam. Főleg a felsőkategóriát preferáltam. Tettem egy próbát a vernee-vel. Bizonyos szempontból elégedett vagyok a teljesítménnyel, ha a hiányosságokat orvosolni tudom (így vagy úgy), szívesen megtartom.

    A scrollozásra mások is panaszkodtak, tehát többen vagyunk máshoz szokva.

    A gps nálam teljesen halott. Több navigációs alkalmazással sem működik megfelelően. Extra alkalmazással is teljesen bizonytalan, ami elvileg rásegítene. Néha azt sem tudja melyik utcában vagyok.

    Az akkukijelzés sokat finomodott.

    Másnál a wifi-vel is gondok voltak, nekem stabil.

    Amennyiben leszólásnak vélted a kínai vásárlással kapcsolatos megjegyzésem, akkor elnézést kérek. Csupán a vele járó kockázatot tettem mérlegre a saját lehetőségeimhez/elvárásaimhoz képest.

Új hozzászólás Aktív témák