Új hozzászólás Aktív témák

  • ÁrPi2

    senior tag

    válasz beni26k #102666 üzenetére

    "Számítana, ha az elephone, dodge meg a többi márka nem filléres vacak lencséket és gyenge elektronikát használna a kamera moduljaiban, ezzel csökkentve az telefon költségeit. Nagyon szépen hangzik, amikor ráírják a dobozra/weboldalra hogy Sony IMX214/IMX135 kamera modul, de így sok értelme nincs."

    Eltöprengtem T.kollégák mit is jelent az a szakkifejezés hogy kameramodul, (például IMX214/IMX135 kamera modul) . (pont) Ez az én értelmezésem szerint egyfajta egységet (unit) jelent,, egy telefon - alkotó alkatrészt,

    olyan junitot amely nnn Mpixel-es ccd-t , zárat , elektronyikát és egyéb kis mini strukturális elmeket tartalmaz kompakt módon. ÉS a lencsét is ami lehet akár zafir akár kvarc akár óccóplexi IS szintúgy.

    azaz arra gondolok tehát, hogy nincsen olyan hogy egy ulefánt olifánt beszerez száztizezer Sony IMX214-es kameramodult és azokra jól ráfröccsönti az olcsóplexi lencséit, szemben a felelősségteljes geek fogyasztóbarát A-brand-es gyártók gyakorlatával (akik egy zafirkőbányával kötöttek beszállítói szerződést)

Új hozzászólás Aktív témák