Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz balagedebr #102302 üzenetére
Én a nubiát venném...
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
aytukabozs
addikt
-
veterán
válasz balagedebr #102299 üzenetére
Egy gyárilag nekünk szánt példánynál mennyivel másabb a felsorolás ...
Az benne a legszebb, hogy egész nap wifi lefedettség alatt tevékenykedünk a munkahelyen is és itthon is, így jelen pillanatban ki van kapcsolva a 4G is, a 3G is, és 2G-n üzemel a ketyere. Persze a Föld forog, a dolgok változhatnak, sosem baj ha sok frekit tud
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
Upo
addikt
válasz balagedebr #102302 üzenetére
Valahol meg a z5s-t láttam annyiért, az meg snapi 800 2.3 ghz 2/16, es akkor a nagy volt 5".
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
alexw801
senior tag
válasz alexw801 #102298 üzenetére
Megkerült. Nem a tengerbe esett, hanem a németországi hub-ot látogatta meg, onnan tegnap este Alsónémedibe ért, a GLS-hez. Ezért sem mutatta a posta/tracking.
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
Yag
tag
Üdv.
Napok óta olvasgatom a témát. Tanulom ia részleteket ... beltartalom, kűlcsíny, teljesítmény ... stb.
Szemezgetek típosokkal gyártmányokkal ...
pl.
Annyira még nem értek hozzá de úgy tűnik, hogy ma reggeltől indult egy napos akció itt, pl ilyen telefonnal amit már többször szóba hoztatok a topicon : [link]Ez a márka nem annyira ismert még számomra. Ha jól látom valamilyen "rokonságot" mutat bizonyos LG gyártmányokkal : [link] A képernyője lehetne izmosabb, de ettől eltekintve nem tűnik rossznak. A kérdésem. Miből derülhet ki, hogy az adott delikvens valóban GorillaGlassal van szerelve.
“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
hunaqua
addikt
A Kínai boltok kezdik árulni a Lenovo S8 ( A7600) telefont.A 170usd.- induló ár elég kellemes.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
aytukabozs
addikt
Minden telefont a gyári oldalon kell csekkolni,
a kingsing esetében pl. ott szó sincs gorillaüvegről...A kollegaúr itt felettem szigorú kicsit, az UMI (ha tisztában vagy a kompromisszumokkal) vállalható telefon.
A másikat lehet én sem venném meg.Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
ripo05
tag
100 USD körül keresnék kintről rendelhető telefont, 1GB ram-al, némi játékokhoz. Gyereknek lesz első telefonnak, nem baj ha nem full hd és nem megy rajta a tegnap megjelent legújabb játék. :-) Mi a véleményetek pl. Lenovo P780-ról? Tudom régi, de ma a Pandán még 100 USD alatt is lesz.
-
-
aytukabozs
addikt
válasz ripo05 #102314 üzenetére
mindenképp vegyél hozzá neki egy 16(32?) gigás kártyát mert a 4 giga rohadt kevés benne...
azon kívül gondolom elég lesz neki, ha valóban nem a legújabb játékokat akarja ráerőltetni,
az meg hogy nem kell majd naponta tölteni valszínűleg, külön öröm, nem fogja tudni azt mondani hogy lemerült a telója és azért nem volt elérhetőHsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
iMaverick
addikt
válasz dokee78 #102315 üzenetére
Mennyire jellemző a frissítés kínai mobilokra?
Gyártója válogatja. Ha meg kialakul a készülék körül egy szakácsklub, akkor az még jobb. (Így lelkes amatőrök és kevésbé amatőrök is csinálgatnak javított rom-okat.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
ripo05
tag
válasz aytukabozs #102317 üzenetére
OK. Köszi, a válaszokat. Egy kérdés: micro sd-t is lehet Kínából rendelni vagy inkább inkább érdemes a http://www.mymemory.co.uk/ oldalról vagy itthonról? (Arra gondolok, hogy adnak egy 16GB-st ami 3 hónap múlva tónkremegy esetleg.)
-
Yag
tag
válasz aytukabozs #102313 üzenetére
Egyet is értek. A gyári oldal sok mindent megmutat.
A kérdés már csak az, egyéb esetekben hogyan lehet a gyári oldal nyomára bukkanni ?
Pl. próbáltam lecsekkolni ezt a telefon. Van 5,7" es és mini változatban 5" ... a paraméterei se tűnnek túl puritánnak. A gyári oldalára viszont nem bukkantam rá. :MAXON X3 : [link]
MAXON X3 Mini : [link]
bár látom, hogy több oldalon is árusítják keresőben csak a saját oldalát nem leltem.
Ez a teló pl a 4.2es android és a 2000mAh akksi miatt csak cöcö kategória nálam. De cserébe szép“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
zolipapa66
tag
válasz aytukabozs #102313 üzenetére
Azért a gyári oldalakon is hazudnak rendesen!!
A legújabb a P7000, ami szintén nem IMX 214-el jön......Ecoo E04 - UMI Hammer - Redmi Note 2 prime
-
aytukabozs
addikt
na igen, volt már hogy itt mellélőttünk 1-1 új névvel, 1,5-2 éve a félve kerülgetett coolpadról derült ki hogy kína egyik legnagyobb mobilgyártója, tavaly a leagoo-ra csodálkoztunk sokan ugyanígy rá, de félek hogy a maxonról ez nem mondható el
Volt már nálam olyan telefon amit egy aliexpressen is aktív, kereskedelemmel foglalkozó cég gyárttat saját márkanévvel, de ezek azok a telefonok amikre nagy valószínűséggel soha nem érkezik frissítés, így a topic nagy része nagy ívben kerüli az ilyeneket, és főképp saját használatra nem veszünk ilyesmit
(#102322) zolipapa66
No de ez egy elég speciális eset, mostanában kezdik szórni és 160-ért még a 135-tel sem rosz vétel (ha csak ennyiben tér el az előzetes speckótól).
szerintem az első eresztés után már az ígért kamera lesz benne, igaz akkor már 200$ felettAz előbb tárgyalt telefon meg már egy végleges verzió...
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
zolipapa66
tag
válasz aytukabozs #102323 üzenetére
Igen, a Leagoo jól indult, de most lemaradt az elite sorozattal, mert ők még a régi MTK procikat pakolják az új készülékekbe.
(#102323) Igen, majd az lesz benne.......talán, de így harangozták be, és nagy durral indultak, hogy csak most, csak ma, csak nektek 160 dodóért mindent, aztán mégsem.
[ Szerkesztve ]
Ecoo E04 - UMI Hammer - Redmi Note 2 prime
-
KurtCobain
őstag
válasz ripo05 #102319 üzenetére
Kínából csak az ebay-es sinceritytrading-től vegyél memóriakártyát.
Mmm'kay?
-
Upo
addikt
Egész jól bírja a Landvo L550 a készenlétet sim nélkül. Előszedtem a dobozából, hátha lesz időm lefényképezni az apróra, és akkor láttam hogy bekapcsolva maradt:
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
-
törölt tag
válasz zolipapa66 #102322 üzenetére
Nem olyan egyszerű ez. Először is, sztem nem hazudnak. A gyári oldalon olvastam a figyelmeztetést az eltérő kameramodullal kapcsolatban. Aztán az IMX214 is lehet többféle lencsével. Aztán az csak egy dolog, hogy milyen a modul. Ahhoz kell egy szoftver is, ami meghajtja. Gondolhatnánk, hogy ez nem annyira lényeges, mert max. majd feldob a user egy másik kamera alkalmazást. Képnél nem tudom, hogy mi a szitu. Videónál viszont ez:
Retrieves the predefined MediaTek specific camcorder profile settings for camcorder applications. These settings are read-only. -
nagyúr
Óóóóó, hát ez a lehetőség adott , nem is kell külön kérvény beadni . THL, Lenovo is változtat... persze szó nélkül (természetesen ehhez meg van a jogosultságuk), és jönnek a pofáraesések a frissítéskor, vagy épp egy mod rom felrakásakor, hogy jéééé, ez nem is megy vele...
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
KTU
addikt
Tudom,
csak ha már az elején ilyen móka megyJiayuhoz Lenovóhoz volt szerencsém, azoknál elég jól belehet azonosítani hogy mikor váltottak.
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Yag
tag
Talán megfordult annyi teló itt a fórumon már, hogy van viszonyitási alapotok. Kérhetnék egy kvázi rangsort az alábbi gyártókról. Tudom nehéz mert kinek ez vagy az a kedvence de hátha még is be lehet löni valami irányt.
Az utóbbi idöben ezek közt találtam szemre való telókat, vagy árra, vagy tudásra.Elephone
Meizu
Zopo
THL
ZTE
Doogee
Cubot
INew
Kingzone
Xiaomitudom van még több is de annyit már nem szivesen hasonlitok össze.
Koszi.“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
alexw801
senior tag
válasz alexw801 #102328 üzenetére
Kinyitottam a Zenfone 2 ZE550ML dobozát. Kiváló csomagolás, Eredeti doboz, felbontatlan, fóliázva. A WW már a dobozon kívül is virít. A verzió:
LRX21V.WW-ASUS_Z008-2.12.40.11_20150312_2738_user
Erőlteti az OTA frissítést, de még nem engedtem rá:
WW_2.14.40.17_20150414_5574_user_rel(200,18 MB)Ez azt jelenti, hogy semmit sem kell bütykölni, nyilván az LTE frekik is mind meglesznek, majd ellenőrzöm.
Az eladó kb. 186 GBP / 250 EUR áron (ez a francia ASUS bolti ár is!) adta szállítással, EU raktárból, 8 nap alatt ért ide a vételtől számítva. (mert 2 nappal később adta fel).
Sajátosság az angliai töltő, nem gond, már adapterben van. Ezen kívül fülhallgató van még.
Lőttem több screenshot-ot, rögzíteni az állapotot.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
aytukabozs
addikt
Xiaomi
Zte
Meizu
Huawei/Honour
Lenovo
Utána a többiMeg az van hogy a gyártók közt nem lehet egyértelműen rangsorolni mert van hogy egy kis gyártó egyszem eltalált készüléke sokkal jobb mint egy nagyobb gyártó kevésbé eltalált cucca...
[ Szerkesztve ]
-
Yag
tag
válasz alexw801 #102338 üzenetére
Ezel lehet már drágák nekem . A 70-130$ os sávban keresgélek telefonokat. Majdnem minden felsoroltnak találtam már akciós vagy kifutó modelljét, de mindet nem fogom tudni kipróbálni. Próbálok szüröket kreálni magamnak, hogy relative gyorsan tudjak a telók közt válogatni. Ehez adna segitséget az alábbi sor, mert igy talán eleve számitásba se veszek bizonyos márkákat.
“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
Yag
tag
válasz aytukabozs #102340 üzenetére
Sejtettem hogy ilyen is van. Egy telós cég mindig akad.
Volt a kezemben már Elephone, Alcatel 2S, Newman, ZTE ezek kellemes meglepetésekkel szolgáltak, föként hogy egy ZTE Blade gyürödik már harmadik éve a kezeim közt. Ettöl eltekintve ha jól ertem pl. egy ZTE Blade V5 akciósan 100$ körül még jónak is számit?“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
alexw801
senior tag
válasz WOT-H-A-C #102339 üzenetére
Talán nincsenek világítva a gombok. A hátlap matt fekete műanyag. De előlről nézve nagyon elegáns az egész. Én fogok valami tokot venni rá, flip-flap is létezik.
-
Yag
tag
válasz paulkaresz #102344 üzenetére
Meizura nem emléxem, de. bogarásztam és találtam pl ZTE blade valamit 50% akcióban . Nem vágom fejböl otthon mentettem el csak. Viszont tetszenek pl. az Elephon és a CUBOT kreálmányok. Mire körbe kapom a fejem kiderül, hogy a Zopo is akciós egy másik helyen , igy lassan ott tartok, hogy van 10-15 jónak tünö teló aztán el kellene dönteni mit rendeljen az ember fia. Szóval kezd kacifántos lenni a dolog.
-
paulkaresz
aktív tag
-
WOT-H-A-C
veterán
Nézz ki magadnak pár telefont!! Aztán nézd meg , hogy van e itt ph-n topikja a telóknak!! Elsősorban ezekkel foglalkozz. Kínai telóknál plusz pont ha van hazai közösség. Ha megvannak olvassad a topikjukat. Aztán ha már 3-4 telefonra le tudod szűkíteni akkor dobd be ide megint a kérdést konkrét típusokkal és tudunk segíteni!!!!! Neked is könnyebb lesz meg nekünk is!!!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
aytukabozs
addikt
a V5 az nem Blade, az Red Bull (ill. szeptember óta már az sem, csak V5 )
itt fönt okosat mond a kollega, jó lenne mondjuk az igényekre szűkíteni.
vár a klasszik blade ről váltva (anyám de szerettem azt a telót ) majdnem minden eddig képbe került teó nagy előrelépés lesz.A V5 amúgy a 100$ körüli kategóriában valóban jó választás, van hozzá közösségi támogatás, max. a tárhely lehet kevés benne, tehát alapból egy nagy SD is kell mellé...
-
include777
aktív tag
válasz zolipapa66 #102324 üzenetére
Viszont stabilan hozzák a frissítéseket.supportjuk válaszol normálisan.nálam az erősen ajánlott kategória.de tény h a régi 8 magosokkal hozzák kifele a legerősebb telójukat. Viszont az elite szériából még 2 bejelentettet nem adtak ki.
keep calm and learn powershell
-
Pítőr
aktív tag
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest