Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attti73
tag
válasz aytukabozs #102500 üzenetére
:-( Pedig már azt hittem, hogy megtaláltam az igazit :-)
-
törölt tag
Nem vagyok képben a különböző online shopok paramétereivel. Segítenétek abban, hogy ha már nagyon nem bírnám visszafogni magam, akkor melyiket válasszam EZEK KÖZÜL? Nincs PP -m, kártyával fizetnék (mint Alin) és mivel nekem nincs címem, ezért egy ismerősöm boltjába küldeném. Sztem ezt hívják dropnak. A másik lehetőség német, vagy spanyol cím, de ezek sem az én nevemre.
-
KTU
addikt
válasz #79335424 #102504 üzenetére
Kártyával biztos nem fizetek mezítlábas webboltnak, nincs semmilyen védelmed.
akkor marad az Ali.
Van jó pár közte.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Rick4
félisten
Ha már másnál is téma az LTE, talán érdemes lenne összeszedni, hogy egyáltalán melyik készülék tudja a 800-MHz-et.
KTU: Pedig én bárhol, bármikor fizetek, ugyanis az ersténél olyan a kártya, ill maga a rendszer, hogy webes vásárlásoknál minden esetben az erste weblapjára irányít, majd ott beütöm az sms-ben kapott kódot, ha jó, akkor visszalép a weboldalra. Ezt csinálja pl alival is. Tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
aytukabozs
addikt
válasz Rick4 #102508 üzenetére
hmmm...
és az fog neked 2 kártyát kezelni?
merthogy az alapkérdésed az volt.
ha meg az i9502 ről beszélünk (és miért beszélnénk másról a dualsim topicban ) az meg használtan sem lesz olcsóbb,
ráadásul (bár ez nem tudom mennyire szempont) nem tud 4g-tHsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
zolipapa66
tag
válasz aytukabozs #102510 üzenetére
Olyan bizonytalan vagyok, vagy mégsem?
[ Szerkesztve ]
Ecoo E04 - UMI Hammer - Redmi Note 2 prime
-
KTU
addikt
válasz Rick4 #102507 üzenetére
Nem csak erre gondoltam,
mi van ha sz@rt kapsz, nem azt kapod amit vártál?
Nem vagy 100%-ban elégedett a termékkel, hiányos, akármi?
Ekkor csak az eladó jóindulatán múlik hogy kapsz-e visszatérítést.
Hogy tudod-e rendezni számodra is elfogadható módon a problémát.Persze itt alapvetően távol keleti vásárlásról beszélünk.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz GIJoe #102472 üzenetére
Köszi, nem rossz. Azt hiszem, az írt 35ezres 960*540 volt, egyébként ugyanez. Ez a készülék felismeri a külső USB eszközöket?
Van ilyesmi árban duál aktív?Keresek még 2gb-t is, felbontás függvényében 40-60 ezerig.
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
aytukabozs
addikt
válasz nyuszi123456 #102514 üzenetére
"Van ilyesmi árban duál aktív?"
Nincs.
Kb a duplájától.Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Magnat
veterán
Hi,
Meg tudná vki mondani, h Lenovo P70-ből létezik-e fehér? P70-t-ből látok, de az kínai piacra van ha jól tudom.
Illetve ha nincs, akkor milyen készüléket ajánlotok ami
-dual sim
-max 5 coll
-fehér
-min 3000 mAh
-hétköznapi használatra nem kompromisszumos, szóval normális soc, legalább 1 giga ram, qhd de inkább 720p kijelzőKöszi előre is!
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
-
nyuszi123456
aktív tag
-
synar
őstag
-
beg
veterán
válasz nyuszi123456 #102524 üzenetére
Úgy látszik ma elemedben vagy. Szerinted a magok száma határozza meg a gyorsaságot? Gratulálok.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Magnat
veterán
Bár jobban belegondolva én meg (majdnem) pont ennyire nem vennék fehéret, mint ő feketét... Na mindegy, egy jóbarátom felesége, szóval ha mégsincs a kritériumoknak megfelelő készülék, nem nekem kell meggyőzni, h engedjen valamiből[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
aytukabozs
addikt
válasz nyuszi123456 #102524 üzenetére
Annak az asusnak a 4magos pocija (szintetikus tesztekben legalábbis) pontúgy teljesít mint mondjuk egy nyócmagos 6752-vel szerelt telefon.
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz aytukabozs #102527 üzenetére
És a képernyője milyen? Szerintem a dual aktív olyan kényelmet jelent, hogy megfontolandó ez a modell. Nincs hozzá fogható ár /érték arányú? Persze OTGs, ugye? Magnetométeres? Esetleg nfc?
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
törölt tag
Kicsit off, de ha már a tokoknál tartunk.... Szeretnék csináltatni a gyári mintájára egy egyedi, minőségi tokot. Tudom, hogy furán hangzik, de nem tudok rájönni, hogyan működik a gyári tok.
1. Ha becsukom az előlapot, akkor azonnal alkalmazkodik hozzá a teló. De hogyan? A proximity -vel hiába trükközök, arra nem reagál. Akkor sem, ha közben egy mágnest tartok a teló oldalához (mágnessel záródik az előlap).
2. Miből lehet az elején az "ablak"? Tudomásom szerint, a kapacitív kijelző, az elektromos ellenállás változását érzékeli. Ez az "ablak" nem vmi pár mikronos fólia, hanem, szinte már "kopogós" plexi. Mégis érzékel rajta keresztül a kijelző. Ujjhúzással tudok ablakot váltani, vagy hívást fogadni. De hogyan? -
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz #39868659 #102531 üzenetére
Gondolhatod, hogy ott próbálkoztam, ahol a tok mágneses zárófüle találkozik a telóval. Sőt! Kivettem a tokból a telót, a tokot szembefordítottam, hogy a mágnes ugyanoda kerüljön és közben letakartam a közelségérzékelőt. Aztán ugyanezt megcsináltam tök sötétben, hátha a proximity után még lekér egy kontrollt a fényszenzortól. De nem. X-akta.
-
törölt tag
-
törölt tag
Egyébként néztem egy videót, amiben az Elephone P7000 -et mutogatják ilyen ablakos tokkal. Hát az egy vicc a Zopo megoldásához képest. Komolyan mondom, le a kalappal, ahogy ezt Zopoék megoldották. Bár a kamera szoftvere is így sikerült volna! Egy másik videón a P7000 kameráját mutogatták. A kezelőfelület 1:1 -ben olyan, mint a Zopoé. Jáááájj! Meg NFC sincs. Ezek miatt kissé alábbhagyott az ormányos teló iránti lelkesedésem.
Meg elgondolkoztam ezen az ujjlenyomat leolvasón. Vajon működik recovery -ben is? Mert a Zopo -ra símán fel tudok tenni csak egy custom kernelt. A hardvergombokkal be tudok lépni recovery -be és a mikroSD -ről, vagy OTG -s meghajtóról be tudok tölteni egy Aroma fájlkezelőt. Onnantól úgy garázdálkodhatok a teló fájlrendszerében, ahogy akarok. Bármilyen infót ki tudok nyerni belőle. Akkor viszont ez az ujjlenyomatos azonosító biztonsági szempontból elég harmatos.Update:
Köszönöm a tokos tippeket! Utánanézek. Megröntgenezem a tokot, hátha van még benne rejtett mágnes.[ Szerkesztve ]
-
imis
senior tag
válasz #79335424 #102282 üzenetére
"De undorító betegség ez a kütyümánia! Egyre kevésbé tudom elhitetni magammal, hogy semmi szükségem sincs egy Elephone P7000 -re. Segítsetek érvelni ellene! "
Engem meggyőztél, így "foglaltam" egyre
Valójában a coolicool-t jelöltem be és majd küldenek egy kupont. de én most amúgy is vásárlás előtt állok és ha ez összejön ennyiből, akkor szerintem jó bolt lesz. (giftet majd veszek magamnak külön)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Engem a kamera (első sorban a videós rész) beállítási hiányosságai zavarnak a Zopoban. Ezekhez a SOC nem enged belenyúlást 3rd. party appok számára. Abban bíztam, hogy a más GPU miatt, talán a P7000 kicsit más lesz. De látva a kezelőfelületet, ez nekem nagyon "egyenszoftvernek" tűnik, úgyhogy nem sok esélyt látok a változásra. A wifiről még nem sikerült kiderítenem, hogy ac -s, vagy "csak" n -es. Viszont úgy tűnik, hogy 4.4 -gyel jön, Lolli update ígérettel. Ez jó, mert nagyon fájna, ha egy 5.0 -ás Lollival kapnám. Akkor már legyen 5.1, amire viszont csekély esélyt látok. De legalább az IMX214 -es modul biztosnak látszik. A gyáriak nem nagyon halmozzák el a népet infókkal, de az előrendeléses példányok esetében cáfolták a plegykákat és megerősítették, hogy azok IMX214 -gyel lesznek szerelve. Mondjuk, ez nem sokat ér ütős szoftver nélkül.
aytukabozs:
Persze, ennyiért lehet kötni kompromisszumokat. A Zopo az első chinafonom, tanultam belőle. Nem arról van szó, hogy nem jó teló. Csak kiderült, hogy amikről úgy gondoltam, hogy na, majd én...., azok nem egészen úgy működnek. Ez viszont nem hiba, vagy egyedi, Zopo jelenség. Minden chinafonon bele lehet futni meglepikbe. Nekem egy mikroSD -s, dual SIM -es Nexus6 lenne ideális, de olyan nincs és nem valószínű, hogy valaha lesz.[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz cappa72 #102540 üzenetére
És ha nem mondod hogy kaláka, a topic felének gőze sem lenne miről beszélszMÁS, némileg OFF:
Valaki azzal fenyeget hogy hoz nekem egy Galaxy Ace telefont hogy nézzek rá mert kell neki rá az iGO(szülinapos, legál).
Hivatalos rom az ugye 2.3 erre a szemétre, de az app meg 4.0 feletti telefonra kúszik fel.
Átverhető a playstore pusztán annyival ha a build.prop-ban átírom a verziószámot mondjuk 4.1-re?Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
imis
senior tag
válasz aytukabozs #102539 üzenetére
Érvem nekem is lenne, mert a honor 6-t néztem ki, de 160$ az elég barátságos, hogy néhány kisebb kompromisszumot kössek. Egy repedt 2 éves Thl w8 után szerintem nem rossz választás, ha összejön annyiért és lesz türelmem kivárni
-
Magnat
veterán
válasz aytukabozs #102542 üzenetére
Szia,
nem kell a build.prop-pal trükközni, fel lehet tenni Play nélkül is, itt írtam, hogyan: [link]
(Én mentettem ki az apk meg az obb fileokat az LG G2-mről, hogy a te készülékeden futni fog-e, kiderül)̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
törölt tag
válasz aytukabozs #102542 üzenetére
Sztem nem. Egy olyan miniPC -vel próbálkoztam, amit a Play konkrétan SGS2 -ként azonosít. De így sem volt kompatibilis. Ráadásul, az csak egy dolog, hogy a build.prop -ban átírod. A GB -hez tartozó API Level csomó helyen szerepel és a szülinapp -ban tuti, hogy definiálva van, hogy ICS alatti API szinten nem fut.
-
imis
senior tag
válasz #79335424 #102541 üzenetére
"Ezekhez a SOC nem enged belenyúlást 3rd. party appok számára. Abban bíztam, hogy a más GPU miatt, talán a P7000 kicsit más lesz. De látva a kezelőfelületet, ez nekem nagyon "egyenszoftvernek" tűnik, úgyhogy nem sok esélyt látok a változásra. "
Ha jól értem akkor nem engedi pl. az FV-5 -t sem használni a telefonon? (azzal a W8-on egész elviselhető képek készültek)
A vége mégis honor lesz... -
Rick4
félisten
Az más tészta, aki teheti, aliexpressen vásároljon, vagy máshol paypallal fizessen, és ennyi. De ugye ha itthon vásárolsz, az se mindig sikerül tökéletesre, benne van.
aytukabozs: A két kártya jól jöhet, de nekem nem szempont, van sok minden más azonban, ami miatt itt vagyok, és ahogy egyeseknek bizonyos funkciók számítanak, nekem az lte számít, ahogy másoknak bizonyos funkciók nem számítanak, úgy nálam a kétkártyás rész se nagyon szempont. Ha benne van, benne van, de amúgy nem létszükséglet. De megkerülni nagyon nem tudom, mert majdnem mindegyik kétkártyás.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
dev200
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a pandawill-es Import Tax & VAT Insurance-szel kapcsolatban. Röviden és elméletben vételár+10%-ot kifizeted és ha vám és áfa terhet kapsz itthon rá, akkor azt visszafizetik.
Működött már valakinek?
-
törölt tag
Nem kép, videó! Tehát nem Camera FV-5, hanem a Cinema FV-5. Az összes analizáló alkalmazás szerint, a Zopo kamerája 640x480 -at tud (ez persze nem igaz). De ha a Cinema FV-5 ben a "csak gyári beállítások" lehetőség aktív, akkor más videó paramétert nem tudok választani. Ha kiveszem a pipát, akkor bármit meg tudok adni, de ahogy a rögzítésre bökök, még a nézőkép is kifagy. A Cinema FV-5 hivatalosan vásárolt pro. Írtam a fejlesztőnek és mellékeltem a kamera és teló adatokat, valamint a hibajelenséget tartalmazó logcat logot. Sztem megtettem mindent, ami egy user -től elvárható, de zéró reakció. Nemrég linkeltem itt egy idézetet a Mediatek SDK, kamerával kapcsolatos dokumentációjából, ami szerint a videós presetek csak olvashatók. Sztem ott a bibi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest