Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Új telefon után nézek, nálam már nem telefon ami nem 2 simes5-5,5'' közötti, HD, IPS-es, lehetőleg Snapi 410-teljesítmény körüli, (bár az újabb széria MTK-se riasztanak el) telefon jár az agyamban. Max 50.000-ért. Kínai márka nem gond, csak hazai gari jó lenne.
Tudtok segíteni nekem ötletelni? Előre is köszi!
-
Sas madár
őstag
-
bupemko
senior tag
válasz aytukabozs #103568 üzenetére
Arra gondoltam, hogy ami eddig volt hardver az elég harmatos. A Meizu vas viszont már talán közelebb van ahhoz, amit az Edge-dzsel akartak Indiegogo-n.
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
Édesapámnak keresek valami jó ár/érték arányú telefont 5-5,5" méretben. Ami fontos: a jó és jól olvasható kijelző, jó anyaghasználat, jó akku, megbízható név. Leginkább telefonálásra és navira használná, na meg voip hívásokhoz. Jó lenne európai raktárból rendelni. Ja, és a lényeg hogy 150$ körül legyen.
Amiket eddig nézegettem németből és spanyolból:
- Lenovo s860 : [link]
- Lenovo k3: [link]
Lengyel Xiaomitől:
- Redmi: [link]
- Redmi note 4g dualsim: [link]
Ezekben mindben 1gb ram van, szerintetek ez elég Voipra meg úgy egyébként mondjuk videózáshoz? Ezek közül szerintetek melyik a legjobb és legmegbízhatóbb választás?
Ezeken kívül esetleg tudtok valami más típust ajánlani ami jelenleg ebben a kategóriában BestBuy?
Én magam meg vacilálok a Xiaomi mi3 és a Meizu m1 note között... Szerintetek megér 20.000ft-al többet a 64gb-s Xiaomi Mi3?
Még kínai telefonom nem volt. ezért a sok kérdés és előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz Sas madár #103959 üzenetére
Szállítási opcióknál van.
Egyből ne a PayPal fizetésre kattints a kosárba.
Hanem a Checkout-ra.
ezután szállítási címek, SubmitEzután a Shipping Method-nál lentebb.
Add Customs Insurance&Shipping Insurance to your order(Customs Insurance offers premium protection and safety for your valuable items during internationl shipping. We will refund you the tax once package has been caught by the customs or you will undertake all)
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
nepszter1
addikt
Ha Insure fee-t bepipálom coolicool-on akkor nem vámolják meg ?
-
helixP
nagyúr
válasz Graphics #103967 üzenetére
Köszi a választ Neked is!
Ja, tudom, az igények... De azért nem lehetetlen talán: Wayteq Talk 5H-m volt, ami tökéletesen megfelelt, csak nem OGS-volt a kijelző, bekoszosodott az üveg és a panel közt, most THL6Pro van szeretem, csak software gondjaim vannak, szóval valami ilyesmi lenne jó.
Asszonykának 1GB-redmije van, és nem karcsú egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-
osztszoroz
aktív tag
Üdvözlet! Furcsa dolgot produkál a Thl w8-asom. Kb kétpercenként eldobálja a térerőt. Utána mindig magához tér, de nagyon idegesít. Négyfajta rommal próbáltam, ugyanaz a probléma mindegyikkel. Ha valakinek van ötlete a probléma megoldására, azt nagyon megköszönném.
[ Szerkesztve ]
Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
-
Mercutio_
félisten
válasz osztszoroz #103970 üzenetére
Kártyát másik telóba téve megszűnik a jelenség?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
RBJ
addikt
Umi emax ot csípett el valaki bangood on flash deal ba 100 dodóért?
Valami vélemény a telefonról? Csiszolt hátlap lenne?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Sas madár
őstag
Köszönöm.
Kíváncsi vagyok,mennyire megy simán ez a visszatérítés mert feltételezem ez eladó bolt függvénye mert korábban olvastam már sokféle próbálkozást mikor milyen módon szerettek volna kibújni ez alól mert ugye nálunk elég magas ez a %(#103975) RBJ Mert hogyan működik ez nem csak az elindulás utáni pillanatban fog kiderülni,vagy aki akkor a leggyorsabb?,,
[ Szerkesztve ]
Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
hunaqua
addikt
A Lenovo K3 Note is teljesen rendben van,és van már rá 5.0 AOSP Rom is.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
robi1979
aktív tag
válasz robi1979 #103961 üzenetére
Azt hiszem az előző kérdésemre a válasz - a telefon amit édesapámnak keresek: 2gb ram, jó gps, jó név stb. a Jiajiu f2 lesz. Végig olvastam a fórumot, legalábbis az utolsó 3 hónapot pont múlt hónapban volt vita erről az árkategóriáról. Nekem úgy tűnt hogy ebben a kategóriában az F2 lesz a nyerő, ha tévedek javítsatok ki. Néztem még neki az UMI hammert is, meg a Cubot x9-et, de egyikről sem találtam semmit.
Az F2 európai raktárról rendelhető valahonnan? Aliexpresszen találtam Chigonnál, mennyire megbítható? A szállítási idő tényleg 3-8 nap és nincs vám meg egyéb költség ha tőle rendelem meg DHL-el?
A Jiajiu F2 milyen egyébként? Még soha nem volt kínai telefonom, most meg egyből kettőn is dilemmázok...
Olvastam erről a vám visszatérítéses dologról (VAT insurance vagy mi) ez hogyan működik a gyakorlatban és melyik shoppoknál?
[ Szerkesztve ]
-
robi1979
aktív tag
válasz zolipapa66 #103981 üzenetére
Ez még nem konkrét, de a véleményetek alapján ez jött le nekem. Ezért is érdeklődöm hogy ha megrendelném EU-s raktárból akkor azt honnan tudnám megrendelni vagy ha kintről rendelem akkor hogyan és hol működik a VAT insurance vagy micsoda. Ha Chigontól rendelem (eddig ez tűnik a legjobb ajánlatnak) akkor mennyire megbízható helynek számít ha esetlegesen gariztatni kell a telefont. De igazából ajánlatokat vagy cáfolatot várok mert tényleg szeretnék jól dönteni és mint írtam azért is vagyok itt mert nincs még személyes tapasztalatom kínai telefonokkal.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz ben-ga #103983 üzenetére
Skacok, Chigonos cuccaim vannak, es van magyar szervizuk... Csak errol nem tudtok, attol meg nem szarok...
@janaman1: nem hungo a hazai szervizkepviselet, hanem egy kaposvari szerviz.
Szoval vkinek info kell keressen inkabb engem, mielott fals infok terjengenek
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
synar
őstag
Pénteken megjött a UMI Hammer, de akadt is egy komoly problémám vele. Tegnap egész nap egy SIM-mel teszteltem, csak ma próbáltam betenni egy másik kártyát a 2. slot-ba, de sajnos nem ismerte fel. Az 1. micro, a 2. normal SIM foglalat. Mindkét kártya hibátlanul működik az egyes foglalatban, de bármelyiket próbálom adapterrel a kettesbe tenni, nem látja a telefon. Kölcsön kértem egy adapter nélküli normál SIM kártyát, de sajnos ezzel is ugyanaz a helyzet. ROM gyári visszaállítás megvolt, a két custom ROM-ot, amit találtam eddig azokat Rootjoy segítségével fel is tudtam tenni, de a 2. SIM foglalat továbbra sem működik. Szemre fizikai hiba nem látszik az érintkezőkön. Mit tudok még megpróbálni, hogy én is dual SIM-es legyek? Köszönöm az ötleteket előre is.
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
ide is berakom nincs ezen titkolni való:
igen chigon tól vettem a jiayu s3 at, a beszédhangszórójával van baj, olyan mint amikor a membrán kiszakad, és torz az egész meg sistereg recseg, beszélgetés közben, namost chigonnal elkezdtünk ez ügyben levelezni az alin , annyiban maradtunk hogy küld receivert hozzá és belerakom én...kb eltelt egy hónap, nem reagáltak utána már semmire, erre alin jelentettem öket (köszönet érte wwenigma nak , azt se tudtam hogy lehet ilyet ) hogy xarnak rám, másnap egyből jött egy levél , hogy mennyire sajnálják de Jackel akivel lebeszéltem, egyéb elfoglaltsága miatt nem ér rá és ezért más veszi kézbe az ügyemet, és hogy ne aggódjak ezen a héten küldik stb...namost ezen a héten megintcsak elkezdtek xarni rám , mert semmi nem jött hogy elküldték volna vagy valamit léptek volna ez ügyben...
a magyarországi partner gyanánt hungobungot ismerem csak, de Ő is kb 1 hónapja baxik válaszolni bármire is,...qq messengeren se , telefonon se stb...szerk : lassan 2 hónapja semmi...erre azért nem lehet azt mondani hogy nem vagyok türelmes....azt meg pláne nem hogy korrektek lennének...
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
janaman01
addikt
válasz #39868659 #103990 üzenetére
sok sikert nem mondod hohy neked is a chigon csapattal van gondod?
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
törölt tag
válasz janaman01 #103991 üzenetére
Igen, sajnos ajanlottam ismerosnek oket. Mondjuk az igazsag hungoval ha nehezen is de sikerult anno rendezni a dolgomat nem is mondhatok ra semmi rosszat, o is csak azt tudja mondani amit neki mondanak. De o januartol nem is volt itt ha jol latom, vagy kiszallt mert elege lett vagy telel. Meg hat lement a nagy csoportos rendelesek mizeriaja. Ha nem ragaszkodsz a garis javitashoz ment egy pu.
-
-
peestike
őstag
sziasztok!
bocs, ha rossz helyre írnék!
p8 lite a telefon, de inkább olyan általános android rom fennakadás van.
az a kín, hogy a rendszer az időjárás+óra widget alkalmazást szerintem feszt leállítja. abból gondolom, hogy az óra a windgeten késik a rendszer órához képest. jól gondolom, hogy ez a kínja? lehet ezt orvosolni valahogy? köszönöm! több ki lett próbálva, egy idő után mind késik.
lenovo s650 csinált hasonlót, de csak 1 ilyesmi alkalmazással...42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
alitak
senior tag
Sziasztok, Lenovo S60 megér 65ezer forintot? Telefont kell cserélnem, a Xiaocai X9-em kezdi megadni magát. Sokkal több elvárásom nincs, mint a mostani telefonom, bár 4g-nek örülnék, 4 sim kártya kezelés meg kell. Egyéb alternatíva ebben az árkategóriában?
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
janaman01
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest