Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Telefont keresek magamnak. Legutóbb Lonovo S860-at vettem a kínai verziót, de nagyon nem vált be
Gyenge térerő és a 1 giga rom miatt sem.Hasonló telefont keresek, legalább 5" nagy aksi, normális térerő, és legalább 2 giga rom. A processzor magok száma és a videó kártya annyira nem lényeges, mert nem akarok rajta játszani.
200-300 dollár között mi az ajánlott vétel?
És jó lenne ha lenne hozzá támogatás, mert a S860ra rom nem jött ki mióta megvettem.Köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
Tökéletes teló nincs. Változó, hogy ki, miben tud kompromisszumot kötni. Sztem én sokmindenben tudok. A fotóképesség, GPS, akkuidő, GPU teljesítmény nálam nem lényeges szempont. De azért egy 720p, 60fps videóbeállítás ne okozzon már problémát, amikor a vas röhögve tudná teljesíteni!
-
dlaj
őstag
Tudom, hogy ez a telefon csak egy SIM-es, és nem is egy nagy név, de ez a cucc bőven megéri a pénzét. Nekem egy pár napja ajánlották itt, mint fényképezésben jól teljesítő telefon, és most pár napra alaposan levitték az árát.
-
SkyLaci
őstag
tudtok olyan telefont ami 2 GB RAM-os, max 50000 forint (postával, mindnennel) és viszonylag könnyen beszerezhető?
(egy ismerősöm kérdezte, egyelőre más megkötés nincs, nem multimédiás szörny kell, hanem egy mindennapokban gyors és megbizgató készülék...megunta low-end androidokat)[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz buca84 #102570 üzenetére
Attól függ. Veszel egy powerbankot, akkor szerencsétlenkedned kell vele, amíg tölt. Kivehetőnél meg rendelsz hozzá egy-két pótakkut, gyors csere és ennyi. De ez felhasználó függő. Nekem általában van lehetőségem tölteni, úgyhogy nincs túl nagy jelentősége az akkucserének. Meg még vmi Flashtoolos ügyködésnél volt olyan, hogy ki kellett venni az akkut. De már nem emlékszem a pontos szitura, hogy miért.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Elephone P6000-ről van tapasztalat?
Találkoztatok felhasználói visszajelzésekkel?Jellemző az új Mediatek SOC-okra is a gyenge GPS,mint a régebbieknél?
Ezt már kérdeztem pedig pár topikban,csak nem jött válasz vagy átsiklottam fölötte. -
MODERÁTOR
-
dokee78
félisten
válasz Viktor0610 #102580 üzenetére
Keresővel rosszabb kamerát találtam csak.
Fontos lenne,de az "európai" kiszemeltem sem ékeskedik kamerában.Valóban kamu 13 MPixeles a hátlapi kamera?
Interpolál? -
Rick4
félisten
Oké, itt a város szélén ne legyen tuti, mert ez már csak ilyen, ennek ellenére tegnap este 12/5.6-ot mértem, ennek fényében sejtettem, hogy lesz 30Mbit, erre lett 1.6. És ne mondd, hogy minden második ember redes volt a környéken.
Így viszont tényleg csak arra tudok alapozni, hogy veszek pl egy t-mobile dominó kártyát, és azzal netezek, a másikban meg marad a red sim. Akkor viszont csak jó, hogy a kértkártyásoknál beszélgetünk erről. :d .49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
dokee78
félisten
Pletyka vagy igaz,hogy az Elephone P6000 interpolált a 13 MPixeles hátlapija?
Még mindig max 55-ig keresek új telót.
Minimum 540x960 felbontás,de inkább HD.
2GB RAM
64bit MediatekBővült már az ajánlott lista?
Alcatel
Huawei
Jiayu
Lenovo
MEIZU
THL
Xiaomi
Zopo
ZTE -
imis
senior tag
válasz #79335424 #102556 üzenetére
sajnos valóban nincs,
nekem 1 GB ram már nagyon kevés (a mostani nagyon akad), fotóhoz sokat használom, de tisztában vagyok, hogy nem tükrös gép. bt, wifi legyen stabil, ne dobálja el. Gps sem baj, ha nem a szomszéd utcát mutatja. persze az sem baj, ha két sim-es.
Most vettünk a nejemnek egy honor 6-ot, ami nagyon jól műxik, ezért gondoltam magamnak egy 2 sim-es ebből, de azért sokallom azt a 100ezret rá.Elephone nem tudom mennyire lesz jó, de a promós ár jól hangzik, bár szerintem hiába jön kupon, majd nem lehet megvenni, mert keveset dobnak majd piacra. Egyik oldal szerint 13-án csak 100 darab lesz, a másik szerint 25-én várható csak és majd ha fizethető lesz, csak akkor küldenek emailt. Szóval ez elég bizonytalannak tűnik. Eleve illett volna igazoló levelet küldeni a foglalásra.
De majd meglátjuk...vagy rendelek egy honor 6-t -
nyuszi123456
aktív tag
A Zenfone 2 OTGs? Magnetométeres? Esetleg nfc?
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
alexw801
senior tag
A Honor 6-nál (az árán kívül) még azt kell figyelembe venni, hogy a H60-L02 és H60-L12 nem tudja az LTE b20 800 MHz sávot, csak a b3 1800 Mhz-et. Ezek 2 SIM-esek és kínai szofttal érkeznek gapps nlékül.
A H60-L04 tudja mindkettő nálunk szükséges LTE sávot, dobozból kész EU szofttal kerül elő gapps-okkal használatra készen, semmi bütykölés, OTA frissítéseket kell csak várni, de 1 SIM-es. Fiam megelégedéssel használja - Angliában.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz nyuszi123456 #102596 üzenetére
Többféle Zenfone 2 van.
Mindent tud a ZE551ML, OTG, iránytű, NFC, itt van többféle kivitel, 2 vagy 4 GB RAM, 16, 32 vagy 64 GB memória, kétféle proci kétféle frekvencián, FHD. Antutu 41000 - 47000.
A best-buy a ZE550ML, én ezt vettem. Itt nincs FHD és NFC, van OTG, iránytű, 2 / 16 GB a memória, Antutu 43000.
Az alsó kategóriás Zenfone 2 1 SIM-es, 5 collos és felejtős.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz alexw801 #102598 üzenetére
Hű, nagyon jót vettél. Egy 2gb készülékért ez hihetetlen jó. (garit kaptál?)
Kicsit nehéz eligazodnom, ha egy márkanév alatt több modell is szerepel. A legolcsóbb 4gb OTGs mennyi lenne?A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs