-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
Szerintem más tabletekre is kapható matt fólia...
http://palscoffeetech.com/
-
kateb
tag
Egyformák nem vagyunk, de hogy nagyrészt hasonlóan látjuk ezeket a dolgokat, az biztos!
Jómagam elkezdtem tabletet keresgélni kb fél évvel ezelőtt, és még mindig nem sikerült vennem. És nem a pénz miatt.
Egyszerűen az elején felállítottam magamban néhány prioritást, amit azóta sem találtam meg együtt, egy gépben. Valami mindig hiányzik. Nyilván pár dolláros alkatrészeken múlik a dolog.
Persze van olyan, amiben kompromisszumot tudnék kötni, de van, amiben nem.
Az előbbihez tartozik pl a képarány. Ha találnék olyan ketyerét, ami a többi tulajdonságában megfelelne, akkor talán nem ragaszkodnék a 4:3-hoz.
Viszont a wifi nem lehet gyenge a gépben, ez nem kérdés. És az akksi sem jelentheti 100%-ról indulva 3 óra netezés után, hogy apám, ennyi volt, tőccccs!
És fél kilónál nehezebb gépet sem szeretnék órákig a kezemben tartani. Nem vagyok én Feketelaci.Az almás cég egy külön állatfajta, a lényegét már leírtad és egyetértek vele. Mondjuk a minire majdnem rácuppantam, de a túlárazottsága mellett abból is hiányzott egy-két fícsör.
Ezt az Acert nézegetem, lehet, hogy vétel is lesz, meggondolom még. Aztán ha itthon a kerti szalonból nem tudok majd jelet fogni a 30 méterre, fal mögött lévő routertől, akkor szépen visszaballagok vele a boltba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Digitális Állampolgárság Program
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows CE fórum
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- iPad 10th. 64GB Wifi Mint Az Új/2025.06.11.Apple Gar./Akku 99%/p3986
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Makulátlan Microsoft Surface Pro 11 32/1TB eladó sok extrával!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.