Hirdetés
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
-
GAMEPOD
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyuszmó #33399 üzenetére
A samunal nem csak a nevet hanema moge tett munkat is megfizeted(optimalizacio) bar nekem a 10.1 samu van ez a viszonyitasi alapom. Nyers eroben gyengebb mint a kinaiak de es eza lenyeg az optimalizacio miatt,sokkal gordulekenyebb a rendszer,a programok amik a kinai "erosebbnek" nevezetteken lefutnak gond nelkul elmegy ezen is,az uzemidot meg mar meg se emlitem az majdnem a duplaja. 1 honap hasznalat alatt se egy force close,se rendszer osszeomlas, ellenben 10-12 ora hasznalat az van,nem melegszik es gordulekeny,egyedul a dolphin browsert ne szereti,de az szerintem egy bug halmaz lett. Real racing 3 gond nelkul megy rajta ,akar csak a dead trigger ...most hirtelen ennyit tudtam irni a samu mellett p5110 ...de a p3110 csak akkumulatorban ,kameraban es kijelzo meretben kissebb csak, tehat gond ott sem lehet. Ami hatrany nincs usb csati ehez atalakito kell es a hdmi sem megoldhato,csak a dlna. Azert a cc speedel kivarnek ha olyat akarnek venni,ne legyel beta teszter,akkor inkabb egy bejaratottab es eddig megbizhatonak tuno a wayteq 7dci...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Last Epoch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest