Hirdetés
- Overwatch 2
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
ugyeletes #26153 üzenetére
Elnézést, nem írtam felhasználási területet. Neki egy laptop részbeni kiváltása kellene. Amire használná: netezés, youtube, facebook, email, filmezés, játékok, néha dokumentumokat szerkesztene/olvasna. Ezekre szerintem évek múlva is elég lesz egy normális tablet, nem kell hozzá Paksi Atomerőmű
Telefonban is ma már egyre inkább a min. 2, de inkább 4 mag a trend, én mégis tökéletesen elvagyok az egymagos készülékemmel
tvamos: hát ja, Note 10.1 tényleg jónak tűnik, de nem vagyok benne biztos, hogy öcsém számára jobban megérné, mint pl. egy billentyűzetes TF300 (kb egy ár a kettő). TF300 és TF201 között mik a lényeges különbségek? Annyit tudok, hogy utóbbi fém házas, viszont valamivel gyengébb a hardvert tekintve (de lehet ezt is rosszul tudom). Esetleg Galaxy Tab 2 10.1-ről milyen tapasztalatok vannak? Mégiscsak egy 25-30k-val olcsóbb a TF300-nál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- Overwatch 2
- További aktív témák...
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest