Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz tjb007 #18787 üzenetére
Teljesen jó, mire eladtam mindent kijavítottak benne, tehát a mostani ROM már príma. Gyors, 1024x600-as felbontás már szép képet ad, a TFT hátrányait ismered. Most nézem, én még $139.99-ért vettem, az is jó ár volt érte, de ez a $123.99 még jobb :-) Nyugodtan vedd meg.
Mikor visszacseréltem a töltőt, rákérdeztem az új tulajnál és Ő is meg volt vele elégedve.
Csak ezért adtam el, mert szerettem volna egy IPS-es tabletet.Az Aurora pedig azért megy, mert az U1 JB-vel jön, Rockchip RK3066 és 1280x800-as IPS :-)
A 3x annyiba kerülő A500 "csak " annyiban volt jobb, hogy 10" (nekem nagy, csak kiegészítésképpen kell PC-k mellé a tablet).Ha valaki azt hiszi a hozzászólásaim alapján (hányadik tabletem is?), hogy nem vagyok normális - nos az jól hiszi :-) Általában vesztek néhány ezer forintot az eladáskor, de állandóan keresem a jobbat (szerintetek meg fogom találni? :-) ).
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi Note 10 Lite 8/128 - Teclast X98 Air 3G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest