Hirdetés
- Rövid kedvcsinálón a hónap végén érkező The First Berserker: Khazan
- 2025 - Íme a 12. héten megjelenő játékok listája
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
- Moon Studios: Már több mint 15 millió példányt eladtak az Ori sorozatból
- Rövid videón a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Assetto Corsa Competizione
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Leállnak a Star Wars: Hunters szerverei
- World of Tanks - MMO
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
-
GAMEPOD.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
Sziasztok,
Mecool K1 Pro-n próbálom beüzemelni LE alatt a tv-t (DVB-S), de az oscam konfiggal adódott egy kis bajom.
Android alól szépen bejönnek a csatornák, mert ott a rejtett menüt előcsalogatva be tudom írni az ip-t + a nevet, jelszót. De a Libreelec csak jobb lenne, mert Android-on nem nagyon megy a hardveres gyorsítás. Viszont a TV adás muszáj, hogy menjen rajta, mert az lenne az elsődleges feladata.
Szóval LE fenn van, Tvheadend is, be is jön 1-2 szabadon fogható csatorna. Ahogy olvastam Oscam kéne neki, amit szintén felraktam, és kisebb szenvedés után eljutottam odáig, hogy a Tvheadend csatlakozik az Oscam-hoz, az Oscam pedig a neki megadott CCcam-os ip-re. Az Oscam-ban a status fülön azt látom, hogy: CONNECTED
(0 of 8 cards)
Az egeret ráhúzva ezeket írja:
card_count=8
hop1=0
hop2=7
hopx=1Nem használtam korábban Oscam-ot, már azzal is elég sok időm elment amíg idáig eljutottam. És igen, próbáltam rákeresni neten az ilyen jellegű hibára, ennyit találtam is:
"CONNECTED (0 of x cards)" means no card available in hop1
És látom, hogy nincs semmi a hop1-en, de hogy tudnám rávenni, hogy mégis azokat használja? Már megadtam neki a server és a user konfignál is azt, hogy cccmaxhops=4.Nagyon örülnék, ha valaki ki tudna segíteni némi infóval.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nők, nőügyek (18+)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Videós, mozgóképes topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Játszós PC , i7 6700 , GTX 1080 , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- Eladó félkonfigom
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF +RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Új 4K Gamer PC R7 5700X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i7-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple AirPods Max (2024), Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest