Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Asbee #3381 üzenetére

Oké, de ha kiengeded a féket a 980 alól, akkor a fogyasztása sem 80-100W-al lesz kevesebb, hanem sokkal kevesebbel.

Bocs, engem marhára nem izgat, 85 vagy 65 fok a GPU, amíg nem süvít a hűtő. :N Simán ellennék egy 290X Asus-al. asdxv a sima, X-nélkülivel is (ami torkosabb) teljesen jó eredményeket ért el, halkan: [link].

970 meg még véletlenül sem kéne a memory scam-jével. :N Annál bármelyik 290-et többre tartom. Persze, el tudom fogadni, hogy vannak, akik más szempontok alapján választanak, és elégedettebbek a 970-el, mint akár előtte a 290-el voltak. :R Mellesleg a fordítottjára is volt jópár példa. ;)

(#3382) daveoff: Miért olyan nehéz megérteni, hogy MA, 2015.02.25. napján, szerdán a Palit GTX980 160 000 forintért vásárolható meg, míg az Asus 290X 110 000-ért. Itt teljesen irreleváns a mostanában kártyát vásárolni szándékozóknak, mi volt egy évvel ezelőtt, vagy mennyibe fog kerülni a 980 egy év múlva. Tavaly sem javasoltam senkinek a 290X-et, pont a 290-hez képesti magas árazása végett. Ma viszont hogy már csak kb. 15%-al drágább, így már jó alternatíva az X-es is. Persze, csak rendesen hűtött kivitelben.

A 380X új GPU-t fog kapni, pontosabban úgy fest, kicsit kipofozzák a jelenlegi Hawaii-t. Azért ez nem egészen csak átcímkézés.

[ Szerkesztve ]

• KAMELOT

titán

válasz Asbee #3381 üzenetére

Palit 160K nagyon jó ár. Többit meg jól írtad.

(#3382) daveoff: Pedig nagyon valószínű, hogy átnevezés lesz csak a felső kategóriában lesz egy erősebb chip.

[ Szerkesztve ]

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

Új hozzászólás Aktív témák