Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Oké, de ha kiengeded a féket a 980 alól, akkor a fogyasztása sem 80-100W-al lesz kevesebb, hanem sokkal kevesebbel.
Bocs, engem marhára nem izgat, 85 vagy 65 fok a GPU, amíg nem süvít a hűtő. Simán ellennék egy 290X Asus-al. asdxv a sima, X-nélkülivel is (ami torkosabb) teljesen jó eredményeket ért el, halkan: [link].
970 meg még véletlenül sem kéne a memory scam-jével. Annál bármelyik 290-et többre tartom. Persze, el tudom fogadni, hogy vannak, akik más szempontok alapján választanak, és elégedettebbek a 970-el, mint akár előtte a 290-el voltak. Mellesleg a fordítottjára is volt jópár példa.
(#3382) daveoff: Miért olyan nehéz megérteni, hogy MA, 2015.02.25. napján, szerdán a Palit GTX980 160 000 forintért vásárolható meg, míg az Asus 290X 110 000-ért. Itt teljesen irreleváns a mostanában kártyát vásárolni szándékozóknak, mi volt egy évvel ezelőtt, vagy mennyibe fog kerülni a 980 egy év múlva. Tavaly sem javasoltam senkinek a 290X-et, pont a 290-hez képesti magas árazása végett. Ma viszont hogy már csak kb. 15%-al drágább, így már jó alternatíva az X-es is. Persze, csak rendesen hűtött kivitelben.
A 380X új GPU-t fog kapni, pontosabban úgy fest, kicsit kipofozzák a jelenlegi Hawaii-t. Azért ez nem egészen csak átcímkézés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen egeret válasszak?
- Villanyszerelés
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest