Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yagami01
aktív tag
Gigabyte unveils Radeon RX 9070 XT AORUS and GAMING OC series
Jöttek gigákról is. -
yagami01
aktív tag
ASUS unveils Radeon RX 9070 XT TUF and PRIME GPUs, confirms 16GB memory
Ez a Prime dizájn amúgy nem is rossz szerintem. -
yagami01
aktív tag
Biztosan túl van már a többség ezen, de én most kerestem így rá és... szerintem nagyon szép lett a doboz. Nekem tetszik, dizájnos, illik a kártyához. És megszépíti a kártyát is, legalábbis számomra.
Úgyhogy a kivitelezés e tekintetben mindenképp zsír
-
yagami01
aktív tag
válasz
#09256960 #51171 üzenetére
Nagyon jó hír.
Egyre inkább úgy tűnik, hogy tényleg visszajönnek és komolyabban veszik a GPU frontot is. Tetszett a 200-as szériánál a Toxic. Majdnem lecsaptam egyre aprón, de szerencsére nem tettem, mert kamu volt.
Amúgy jöttek képek EK hűtésekről. Nagyon jól néznek ki szerintem... -
yagami01
aktív tag
válasz
goodboy007 #50989 üzenetére
Ott lehet nagyobb lesz a 3090 előnye a VRAM miatt. Gondolom...
-
yagami01
aktív tag
Linus, ha valakit érdekel és nem látta: [link]
-
yagami01
aktív tag
Most! 6900 XT
És ott a 3090, valahol jobb is.
999$[ Szerkesztve ]
-
yagami01
aktív tag
válasz
Malibutomi #50888 üzenetére
Zsír. Jó lenne, hogyha a 3090 is meglenne játékok terén legalábbis, ha VRAM-ban és a többiben nem is. Mindenesetre jó látni, hogy úgy tűnik, hogy procik után van az NV-nek is ellenfele. Főleg ha ezeket kapni is lehet majd és árban is jól lövik be őket. Kíváncsi leszek az árakra.
És a 2 GPU? Eddig még nem volt róla szó ha minden igaz. Vagy elkerülte a figyelmem.
November 18, 649$ ? Ha jól láttam.[ Szerkesztve ]
-
yagami01
aktív tag
Kb. 3080-al van egy szinten vagy nagyon picit jobb nála. Ha lesz 6900 akkor az mehet a 3090 ellen? Nem tudom, csak kérdezem.
-
yagami01
aktív tag
Még nem volt, ha jól látom.
AMD Radeon RX 6000 ‘Big Navi’ Graphics Card Pictured, Early Test Board With Samsung 16 GB GDDR6 Memory & 256-bit Bus][ Szerkesztve ]
-
yagami01
aktív tag
Annyira nem követtem ezt a Big Navit, de ezt itt hagyom, hátha tényleg lesz belőle valami.
AMD Could Potentially Unveil Big Navi ‘RDNA 2’ GPU Powered Radeon RX 6000 Series Tomorrow
-
yagami01
aktív tag
válasz
Petykemano #37062 üzenetére
Ja, értem. Akkor... hagyjátok figyelmen kívül.
-
yagami01
aktív tag
Visszagörgettem, de nem láttam, hogy linkelték volna vagy szó lett volna róla, úgyhogy megosztom. Ha elkerülte volna a figyelmemet, bocsi!
"Our sources also suggested that the 7nm GPU looks better than expected. Unfortunately, our source did not go into specifics so we do not know if this means that yields are good or that the actual 7nm GPU is giving a performance/power consumption. Bear in mind that these are some of the first details coming regarding the 7nm Navi GPU, in addition to earlier rumors suggesting that we could see the GTX 1080 performance-level at $250 price range."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Mobil flották
- Autós topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kuponkunyeráló
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest