Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
#45185024 #36722 üzenetére
Melyik játékban látod hogy még használhatatlan a RT? Ja hogy Abu azt mondta nem jó akkor az nem jó. De szerintem fogalma sincs hogy fog futni, de látom van min lovagolni, szóval bejött neki a propaganda. HD felbontás meg hasonlók.
Vega 24
Fogalmad sincs mit tud, mivel hogy lehet. De milyen jól müködik igaz? Mutasd már be.
Nem igaz hogy honnan lehet ennyi... Összeszedned. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
#45185024 #36722 üzenetére
Értem. Tehát most akkor AMD-nél nem a diszkrét VGA-k továbbfejlesztésén van a hangsúly, hanem az integrált cuccokon. Mondjuk az Ő dolga hogy hol akar piacot nyerni az biztos.
Ennek a HBCC-nek mekkora a létjogosultsága? Mindig működik, vagy olyan program/játék kell hozzá, ami ezt kiaknázza? Mert régen is sok olyan technikai újítása volt az AMD-nek, hogy papíron jól mutatott, meg nagy durranás volt, de végül a valós életben igazából nem sok helyen profitált belőle.(#36723) hokuszpk Hát igazából elvagyok a Vega 8-al, vagy is inkább a gyerekeim, mert 90%-ban ők használják a gépet. 1080p-n alacsony-közepes grafon szinte a játékok 80%-a játszható sebességen pörög. Ha nem akkor levesszük 900p-re és csókolom. Nem vagyunk nagy gémerek már / MÉG. Nekem majd egy olyan kellene ami jóformán nem eszik semmit, passzív, és kb. 2-szer ilyen gyors mit a Vega 8. Jaaah, és nem kerül többe mint 20K.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest