Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Csupingo
veterán
válasz
looser #40538 üzenetére
Úgy tudom, más alapbeállításokat használ az amd és mást az nvidia. Amd esetében nagyobb a színtelítettség, szaturáció, stb. Nvidia esetén is be lehet ezt állítani a driverben, akkor hasonló lesz. Valamint pl. régebbi tv-kel való kompatibilitás miatt az nvidia-nál hdmi esetén a kimeneti dinamika tartomány is korlátozott alapból, azt teljesre téve is javul a kép.
Mondjuk munkahelyemen most egy amd igp-s gép van, igaz, csak netezek vele, de nekem teljesen egyformának tűnnek pl. a PH színei, meg más oldalaké is. Mondjuk már én is láttam igen színes amd képet, bár az jóval régebben volt. Mostani kártyáknál nem tudom, mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest