Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Gyuri27 #16599 üzenetére
Január első értelmes hétfőjéig vizsga+karacsony. Utána meg sok témába belekezdtem, és hátra került a csoport a listában. És az alját sose nézem a listának
Most is sok mindent csinálok egyszerre. Két különböző 3d nyomtató, egy marógép. Ezek tuningja, átalakítása, rajtuk munka.
Kutatás, téli gyakorlat.Voltam bécsi természettudományi múzeumban. Fogtam igazi dinó csontot meg követ a holdról. LáttAm ferrari szalont.
Majdnem csinaltattam chiptuningot, de végül inamba szállt a sóherság.Most meg az egyszálas teljesítmény miatt agyalok hogy tényleg kellene 3600 a 2600 helyére.
Ja meg kellene egy pici esztergatokmany.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- GIGABYTE 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X WINDFORCE MAX OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Logitech G Pro X Superlight Eladó
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- XFX SWFT 319 RX6800 16GB VRAM 2027-ig ALZA gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium Használt, karcmentes Gyári garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest