Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
FinalCaleb #90153 üzenetére
Köszönöm.
Igazából az lenne számomra érdekes, hogy a gyűjteményembe keresek minden egyes évnél az abban az évben gyártott leggyorsabb és/vagy legnagyobb kapacitású merevlemezeit.
Például 1992-ben a wd, seagate, maxtor, quantum melyik hdd típusa volt a leggyorsabb, és mi volt a legnagyobb kapacitás.
Egyszerűen semm infót nem találok.. -
válasz
FinalCaleb #73685 üzenetére
Miért bővíted ? 2MB cache esetén csökken a tuningolhatóság, 100MHz FSB fölé nem nagyon fog menni.
Amúgy bacsis és Ranagol_5, akikről tudok hogy G5- el rendelkeznek.mod : Ranagol_5 mégsem, az átkerült envagyok- hoz.
-
gban
veterán
válasz
FinalCaleb #67165 üzenetére
Köszönöm az infót.
-
flymi
addikt
válasz
FinalCaleb #61135 üzenetére
Aham!
Köszi!
-
Sanchez638
addikt
válasz
FinalCaleb #60198 üzenetére
Nem nekem kell a kép.
-
thomatox
csendes tag
válasz
FinalCaleb #57697 üzenetére
-
válasz
FinalCaleb #56610 üzenetére
Lehet tartozék bár max kulcstartónak jó, túl csontos, kevés rajta a hús esetleg levescsontnak. Habár nem tudom még mit szólna hozzá a kutyus.(Fannika a barna mudi)
Rengeteg volt még sok nekem olyan 10 éve ezekből a procikból, nem kellett senkinek kb még kétszer ennyi a kukába végezte, de nem kell aggódni azok csak celeronok voltak a kommerszebb fajtából.
Kihagytam: Veszprém, Balatonfüred a lehetséges átvétel. -
válasz
FinalCaleb #55964 üzenetére
Nem a pinre forrasztok. Hasonló pint forrasztok be nyákba minteg legyártva a csatit. Nyákra meg már könnyű forrasztani.
-
MaxWil
csendes tag
válasz
FinalCaleb #55950 üzenetére
Üdv!
Azért az kellemetlen, hogy FSP is meglép a Fuhjyyuu nevű szörnyűséget... mintha a CapXon nem lenne elég
Igazán példát vehetnének erről az Astec SA145-3408 nevű csodáról... Ninichon/Chemicon kondik elől hátul. Hamarosan Laskrr99 forumtárs legnagyobb örömére
-
válasz
FinalCaleb #55958 üzenetére
Nincs 12, csak 3 tápfesz (4 csati) meg a monitor+hang (4 pin) De hogy a svédek hogyan gondolták, hogy egy olyan pinen át lehet vinni 3A-t azt nem értem.
-
válasz
FinalCaleb #55956 üzenetére
Nem akarom cserélni. Arra gondoltam, hogy készítek nyák és pin-ek segítségével egy átalakítót molex-re. Az a baj, hogy a 9V-on 3A max van, szóval jó érintkezésre van szükség.
-
válasz
FinalCaleb #55954 üzenetére
Kontakdon serie 824. A PCB-n a jobb alsó van. A jobb felső ház és csatlakozó kellene a kábel végére. Tápot össze tudok hákolni, csk trafó és diódahíd kell hozzá.
A nagyobb cégeket már megkerestem. Volt ahol válaszra sem méltattak. fdh-t még meg akarom pingelni, ők normálisak szoktak lenni.
-
válasz
FinalCaleb #55943 üzenetére
Nekem már segítettél, a kis Commi azóta is jól érzi magát.
Egy érdekes kérdés: tudsz ötletet arra, hogy kreténebb régi csatlakozót honnan érdemes rendelni? Egy régi papír katalógus lapom van hozzá svéd nyelven...
All: Hogy a fenébe tudtok ennyit írni? Soha nem fogom beérni amit nem olvastam el.
RexMaximus: A galéria most is lapozható. Csak rá kell kattintani a [Diavetítés indítása] feliratra fölötte.
Polcos témához: Az IKEA-s fapolc jó, de csak kicsiben olcsó. Egy rendes felszerelés már igen drága. A Praktikeres fémpolcot ne eröltessétek, mert szar. Egy méretesebb CRT egyenlőtlen terhelésétől már megrogyhat. Ugyanígy egy dual P4 workstation alatt is behajlott.
-
válasz
FinalCaleb #55950 üzenetére
Köszi
-
arn
félisten
válasz
FinalCaleb #50162 üzenetére
koszi majd csekkolom
remelem mukodik is
joy-midi kabelt honnan a fenebol lehet szerezni?
-
arn
félisten
válasz
FinalCaleb #49677 üzenetére
Irtam
-
válasz
FinalCaleb #47338 üzenetére
Awe64+SimConn- hoz most is menő példány. De tényleg marha drága volt. Mennyi is volt akkor az átlagbér ?
-
arn
félisten
válasz
FinalCaleb #45780 üzenetére
a haromeres tapkabel nem foldelt eredendoen?
-
Sanchez638
addikt
válasz
FinalCaleb #44860 üzenetére
Hát a Gainward D. 3000-et már olyan ramokkal szerelték, hogy szó nélkül lehessen húzni.
-
arn
félisten
válasz
FinalCaleb #43930 üzenetére
Amibayen vagy a vogonson lattam.
-
arn
félisten
válasz
FinalCaleb #43927 üzenetére
Neha gusbol is latni prototipusokat
-
PaulMP
csendes tag
válasz
FinalCaleb #43327 üzenetére
Hát az kicsit borsos lenne
. Ez viszont teljesen műanyag.
Én arra gondoltam, hogy talán hőlégfúvóval meglehet "olvasztani" az epoxi-t annyira, hogy szétváljon, csak kérdés hogy az mennyire hozná magával a cpu tartalmát. -
gban
veterán
válasz
FinalCaleb #40020 üzenetére
Na ezt így miből és hogy?
Van képed a címkékről meg hozá a belsőről? -
gerlaip
addikt
válasz
FinalCaleb #37912 üzenetére
Inkább az a baj, hogy nem lehet kapni...
Frescho (és mindenki): bocs, nem szapulni akartam, csak ez a probléma évek óta kísér (vagy kísért, ahogy tetszik).
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
FinalCaleb #35102 üzenetére
téged is lehet látni
-
gban
veterán
válasz
FinalCaleb #32546 üzenetére
Írtam, én sem zártam ki hogy ferde vga okozta a zárlatot, 3,3 voltost viszont nem tud beletenni.
Monda hogy a rammal molyolt, akkor füstölt el, és a középsőben volt a ram - ez a slot nem megy most.
De hogyhogy megy a másik kettő????
Valamint lehet, hogy a két szélső megy ugyan, de nem jó feszt kap? Melyik lábakra mérjek? -
FinalCaleb
tag
válasz
FinalCaleb #32547 üzenetére
És nem az AGP-hez hanem a DDR1-3 slotokhoz tartozik!
-
FinalCaleb
tag
válasz
FinalCaleb #32546 üzenetére
Bocs mégsem pwm szabi. Ez egy SO8 tokozású FET. APM9926.
-
törölt tag
válasz
FinalCaleb #29330 üzenetére
sok sikert, upoltam.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
FinalCaleb #29330 üzenetére
sok sikert az eladáshoz. rég dumáltunk
-
Peter789
senior tag
válasz
FinalCaleb #20481 üzenetére
van 2 db 12 megás voodoo2 kártyám is, az egyiken ráadásul 110MHz-es csippek vannak - gondoltam rá, hogy lekapom róla a 4 megát és foglalatot forrasztok a helyükre - így lenne egyszerre 8 és 12 megás kártyám is, plussz 4 mega 110MHz-es RAM-om amit másban is használhatnék, de sajnos túl közel vannak egymáshoz az IC-k, nem férnének egymás mellé a SOJ foglalatok
-
Peter789
senior tag
válasz
FinalCaleb #20478 üzenetére
a RAM érdekelne... ha a virge úgy megtáltosodna, hogy a 100MHz sem elég neki, akkor majd vadászok tovább...
bontok hozzá pár foglalatot is rossz kártyákról, azokba teszem a csippeket és akkor lehet cserélgetni könnyen - bár nemtom a foglalat a magasabb órajelnél nem kavarhat e be...
(#20476) Fenyő
kellene túrni egy lábkiosztást ezekre a RAM-okra, és megpróbálni összezárni pár adatbit sávot - hátha az akkor kialakuló szemetelés alapján jobban be lehet azonosítani hogy ki kicsoda... meg nagyító alatt tekergesd meg kicsit a kártyát, hátha szimplán csak felrepedt valamelyik memória forrasztása vagy a gpu-k lábai itt ott
(#20477) benedekco
még a gyári doksija is elérhető, amiben áradoznak a fantasztikus 3D képességeiről, de azért hozzáteszik, hogy a 3dfx-el együtt fejlesztett dedikált portra külső gyorsító is felfűzhető, ezáltal még tovább lehen növelni az elképesztő tudástát...
a gyakorlati "képességeiről" (ha egyáltalán lehet képességeknek nevezni
) itt van egy jó írás és youtube videót is találtam... ami jól működik hw és sw oldalról is, annak max a sebességében lehet némi izgalmat találni, de ez olyan buta hogy itt a helye a gyűjteményemben
-
Peter789
senior tag
válasz
FinalCaleb #20473 üzenetére
hmmm... milyen memóriák vannak rajtuk, 100 vagy 110MHz-es? tervezek elkövetni egy olyat, hogy pl virge-re a gyári 60-70MHz-es EDO-k helyére átforrasztok ilyen nagyobb sebességűt, hogy kiderüljön hogy tuninggal még mire lenne képes egy ilyen 3D-lassító csipp
----------------------------------------------------------------------------
és megtörtént a csoda, az angol ebay-en sikerült fognom egy AT3D szépséget
ráadásul full dobozos nullkilométeres példány
-
válasz
FinalCaleb #20473 üzenetére
Tényleg jól elbántak szegényekkel (R.I.P), apropó pont most kaptam egy 12 megás V2-őt, ami a 4 megányi frame buffer memóriájából csak 2-őt lát (tehát összesen 10-et, a 8 mega textúrával), és ennek megfelelően tipikus memóriahibára utaló artifactokat (leginkább pöttyöz, csíkoz, de a geometria ép, tehát a valószínűleg gpuk jók) produkál 3d-ben. Kérdésem meg tudná vki mondani melyik 2 memória blokk lehet a frame buffer (a 8 megás kártyák felépítéséből adódóan valószínűleg a kártya elülső felén lesznek) ?
Lehet memóriadonációval orvosolható lenne a kártya. -
válasz
FinalCaleb #19838 üzenetére
Sanci777 keresett ilyesmit kérdezz rá nála, egyébként valószínűleg PPro szerver lapokban fog csak menni.
-
válasz
FinalCaleb #19708 üzenetére
-
pw12345
aktív tag
válasz
FinalCaleb #19700 üzenetére
Az nem gond, ha nagyobb helyet foglal.
Egy kép a termékről, azért nem ártott volna. Nem várom el, hogy egy utángyártott alkatrészen szitázott Creative, meg AWE64 logo legyen, de ne is úgy nézzen ki, mintha a fáskamrában gányolták volna össze.(#19706) Fenyő
Bakker most nézem, hogy 72-es kell bele, nekem meg csak a pici van, abból is kisebbek.
Nálad lehetett kapni valamilyen 32-es FPM-eket, de gondolom, azok már kifogytak.
Fővárosi vagy egyébként? -
tsu
tag
válasz
FinalCaleb #19676 üzenetére
Engem érdekel 1 db.
-
válasz
FinalCaleb #19676 üzenetére
És itt van maga az oldal, 5 db után már lenne mennyiségi kedvezmény (15dodó/db helyett 12dodó/db + a postaköltség is csökkenne értelemszerűen), szóval ha vkinek van AWE64-e és kíváncsi, hogy szólna akár 32 megás soundfont-tal itt a lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Renault, Dacia topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- i7-12700KF újszerű/új CPU-k: 89,999-91,999 Ft! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Ryzen 5 4600G dobozos, garis!!! Beszámítok!!!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i9 10900 Tesztelt! Beszámitok!
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest