-
GAMEPOD.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceb
tag
válasz krivics #63352 üzenetére
Azt is veszek!Azért gondoltam olcsón megúszni a procit és akkor lenne 50ezer használt videokártyára:HD 7970
Lehet az egész lóvét karira kellene költeni?Kihajtaná az X4 945?Na és most miért jött Boborján? -Miért jöttem?Hát azért mert ha nem jövök, hanem megyek, akkor nem itt lennék, hanem ott!
-
laceb
tag
válasz krivics #63344 üzenetére
25ezerért találtam phenomot és fx-et is az aprón.
Nem ugyanannyi szál van mind a kettőben?A Game Debate foglalkoztat még mindig, hogy miért van 19% a phenom javára a 6300-zal szemben..
[ Szerkesztve ]
Na és most miért jött Boborján? -Miért jöttem?Hát azért mert ha nem jövök, hanem megyek, akkor nem itt lennék, hanem ott!
-
Sanyicucu
aktív tag
válasz krivics #61187 üzenetére
A ház elején van egy 12 cm venti az oldalán is van egy 9 cm és a gép hátulján is van 2 9 cm-es Arctic halk venti.Ez szerintem elég hűtésnek.Chieftec 500w tápom van.
A pcx oldaláról rendelnék procit de ha azt mondjátok hogy nincs semmi ott ami jó a lapomhoz akkor hagyom a fenébe.Akkor veszek lappal együtt fx 6300-t.
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
-
Sanyicucu
aktív tag
válasz krivics #61177 üzenetére
Arctic freezer 7 pro van most hűtésnek.Athlon II X2 250 procim van.Nem akarok rá költeni sokat mert tudom,hogy nem éri meg de most csak ennyi van rá.Ezért kértem segítséget proci ügybe.
Nem vágyok GTAV tipusú játékokra nekem elég a Fifa mert csak azzal játszok.
Használt procit meg nem szeretnék venni mert mi van ha rossz.....?
Köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest