Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz Jim Tonic #54 üzenetére
Felhasználói szokások kérdése. Engem az aktivitáskövetés pontossága nem érdekel, akinek az kell, vegyen Garmint vagy Polart, ebben a Huawei/Samsung ugyanúgy gyenge csak még egy csomó más hátrányuk is van mellé. Engem csak trendszinten érdekel, annál meg mindegy, úgyis minden alkalommal ugyanúgy 2-5-10-akármennyi százalékot fog tévedni, tehát a trendet nem befolyásolja. Az alváskövetése jó, az üzemideje jó, az értesítéskezelése jó, engem ezek érdekelnek.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Egyetlen helyen sem találtam kínai szöveget a Zeppben, pedig alaposan végigtúrtam már a másfél év alatt. Mondjuk, nekem az IOS-es verzió van.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
Új hozzászólás Aktív témák
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia