Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fattyu
veterán
válasz Balinov #35057 üzenetére
Sokallom a clarityt főleg az út kövein/vagy csak kiégésgyanus. Mindenesetre nemjó nagyon kilóg a képből és elviszi a témáról a szemet.
Plusz nekem ez a kompó sem tecc. szűk. esetleg. Nincs a tájban elhelyezve a világítótorony hanem. érted na. Nem lőttél messzebbit róla?
A téma hálás lenne alapvetően de ez a kép nem jön be.
nekem szerintem
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz jjeahh #34833 üzenetére
hmm.
a békás.
nemtudom
annyira jó lehetne de valamiért hiányzik nekem valami.
béka lehetne jobban felénk. tudom nem kérted meg elég szépen. azt is hogy ha fentebbről lövöd nem adja a gomba meg a háttér meg a horizont. de így nincs meg a kapcsolat a szemkontakt vele. esetlen
ezt a képet lehet nem ártott volna rekeszelni egy picit. picivel több dof és éles a témán emelt volna.
annyira jó lehetne de valahogy mégis hiányérzetes. kár érte.
persze tudod nem értek a lovakhoz.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz Colonel993 #34307 üzenetére
önélzetes a kis latol
-
fattyu
veterán
válasz Colonel993 #34274 üzenetére
macska.
oldalrabbról kellett volna hogy a kiégés ne vigye el a mókus szeméről a tekintetet.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz GrmnShepherd #34063 üzenetére
sötét
1 fé legalább elférne rajta.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
válasz szkoobey #34006 üzenetére
1 alexpós unalmas telibelőtt virág felülről.
2 szintén alexpós furcsa utómunka csúcsfények hiányoznak.
3 lyézusom töröldkitöröldki öldmeg
4 alexpós ferde érdektelen.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz StefanBraun #33805 üzenetére
kérsz piktot?
-
fattyu
veterán
válasz fr3ntzen #33219 üzenetére
egy másik topikban nincs egy hete hogy a rekesz meg hasonló dolgokról kérdezett fogalmatlanokat. de vízjel az kell neki. De igen velem van a baj.
ha gondold használj keresőt. meg fogod találni a flikkeremet. na nekem eszembe se jutott hogy vízjel kéne a képeimre.
Ő meg adja a bankot ugyse láttátok egy képemet se de valami hiperfotós aszondta jó. nembaj ha nem veszem nagyon komolyan ugye?
eleve. ha olyan jó képeket lősz hogy lopják és vízjel kell mit csinálsz ebben a topikban?
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz buci30 #33133 üzenetére
nem gyűjtenél inkább szalvétát?
van egy tippem leteszed a gépet. és meglövöd ugyanazt a képet mind a négy beállítással. kiválasztod amelyik NEKED tetszik. fényképezés egy műveszet. szujjektív...
-
fattyu
veterán
válasz Real_Necro #32857 üzenetére
azt az utánt még félkövérrel megtoldanám...
-
-
fattyu
veterán
válasz Fotonhámozó #32763 üzenetére
legyen nálad törölköző
-
fattyu
veterán
válasz Hack3er #32649 üzenetére
+1. nem kell neked vízjel... kicsi se
jó a kép. a vágással nem vagyo kibékülve. a túl széles képarány is zavar és egy picivel lehetne több hely körülöttük. fent mindenképp, de azt már egy normális képarány is megoldaná.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz Colonel993 #32604 üzenetére
második de fent szűk ígyisugyis
-
fattyu
veterán
válasz StefanBraun #32268 üzenetére
a stég utómunkája még ffben is szivárványhányós.... meg magát az ffet is kicsit öncélúnak érzem rajta.
-
fattyu
veterán
válasz Real_Necro #31763 üzenetére
+1
harmadolóban a cseppel adná
-
fattyu
veterán
válasz Fotonhámozó #31546 üzenetére
nem vagyok nagy barátja de pl azt a repcsit/csíkot tuti leretusálnám... olcsóbb mint a szakadárok hogy melyik etikusabb megoldás az vita tárgya
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz xXxian #31519 üzenetére
tessék rákeresni arra a koncepcióra hogy hyperfokális távolság. és elfelejteni f16 fölött mindent. azt is csak végső esetben. Pláne APSCn. Pláne hulladék obikkal. De full framen pusztító obikkal se mentem 16 fölé makrón sem. a diffrakció fizika. És mint ilyen nehét átverni.
-
fattyu
veterán
te hívtál már valaha rendőrt?
Nemhogy a svenkelés gyakorlását unod meg, de még egy igen emberes csillaghúzós fotót is befejeztél és feldolgoztad mire kiér a sünje.
Szerintem ha betelefonálsz hogy itt valakki fényképezik rádrakják a telefont.
-
fattyu
veterán
válasz StefanBraun #29111 üzenetére
az amesterséges életlenítés az kötélért kiált...
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
válasz sixpak #27678 üzenetére
nekem valahogy nem.
levágtad a jobb oldalt. ottan azok a valamik le vannak vágva ezért ott szűk. baloldalt az a fa nagyon kiáll kilőg nem illik oda. borul balra.
fent a felhő belevágás sem jó.
értem az elképzelést jók a színek szép a táj, szép volt az ég.
de ne stimmel a kompozíció és ettől az egész olyan ideges hangulatot ad nekem. amitugye nem a win háttérképek szoktak.
szerintem
-
fattyu
veterán
válasz Colonel993 #27524 üzenetére
ezért sem megyek. jöjjön ő. nyilván ha megmozdul már komolyabb egy fokkal meg ha nekiáll szarrágni akkor viszlát és nem én szívtam utazással.
-
fattyu
veterán
válasz mr.iGZ #27422 üzenetére
linkelsz esetleg 30 pixelnél nagyobb képet is?
szerk: igen jobb amennyire én portréul meg gyerekül értek szerintem ez teljesen rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
sokáig maradsz?
ez a 13 éves vérig sértettek mert kritizálni merték a képem majd ezután a jössz az ez még annál is rosszabb ( pedig mocskosul nem ) szöveggel.
Ez egy minimál. helyezve van rajta a téma. harmadolóban. szintben térben horizont minden.
a tieden ott volt középre bacva egy méhecske. kb akkora volt mint itt a tehén. Az egy makró ez egy minimál.
Egy makrón a TÉMA töltse ki a képet. A minimál az más.
Nem az a baj hogy fogalmad sincs semmiről a fotózás kapcsán hanem meg vagy győződve hogy meg nem értett művész vagy. Örömmel fogom figyelni a jellemfejlődésed
-
-
fattyu
veterán
válasz matyi012345 #26348 üzenetére
Nono. Az ő képeit pl imádom. Nemcsak az infrákat de azt is.
-
fattyu
veterán
válasz Damage #26200 üzenetére
350d még mindig megvan. És nem is megy soha, sehova.
350d meg 1000d most. elég ez.
ha nem lenne éppen csillió fontosabb pénznyelőm is akkor azért beneveznék egy nex 6, ilce 6000 vagy jövőbeni hasonlóra. de alig fotózok mostanság.
-
fattyu
veterán
válasz Damage #26195 üzenetére
Jogos offolunk. ( nex5n vagy 6al nézd meg amugy. mert a 24mp meg hátrány zajban)
Nekem a nex5n való életben egy teljes értéknyi isovalvolt tovább használható mint az 5dII
-
fattyu
veterán
válasz Nixon18 #26114 üzenetére
kicsit több szó ment erre a képre mint érdemelné. Csak én kérdem meg hogy mi éles ezen a képen?
semmi. egy pont sem.
a korlát a lámpasor, meg az egész part vezeti a szemet a híd felé ami konkrétan nagyon fókuszon kívül is esik, meg nagyon a kép jobb felén van.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz matyi012345 #25555 üzenetére
nem mutatnál valami képet amin látszana is a részletvesztés?
-
fattyu
veterán
válasz ujtzjani #25345 üzenetére
a gyermekről azt a képet én sürgősen törölném. meglátja egy osztály/ovitársa és garantálom évnyitón ezzel várják majd. Idén nem csitul a röhögés és a szivatásfergeteg...Persze ha ez a cél.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz matyi012345 #25283 üzenetére
1000d hálás. kevés mp gyenge AA szűrő. én is komázom ezért.
-
fattyu
veterán
válasz psycroptic #25253 üzenetére
második élből kuka. cseszett kemények a fények, és a bogár háta nem érdekes.
-
fattyu
veterán
válasz JuhG24 #25104 üzenetére
kimész fotózni változatos dolgokat rawban a saját gépeddel. letöltöd a lightroom trialt és rászánsz egy délutánt. többet érsz mint a tutoriallal. nem atomfizika.
-
fattyu
veterán
figyi.
kezdő fotós. nem végre van fényképezőgépem.a kattogás nem tanulás. olvass és ha van olyan képed amit előhívnál és kitennél a saját nappalidban akkor azt...
az a cirka 30 fok dőlés ami ebben van pl nem tűnt fel?
-
fattyu
veterán
válasz lolkapitany #24743 üzenetére
és nem gyanus hogy amit csináltál belőle az kicsit messze esett?
-
fattyu
veterán
válasz lolkapitany #24704 üzenetére
sok
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest