Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1328 üzenetére
Vadászattal még sehogy, kipróbáltam, ahogy írtam, aztán ráhagytam, nagyon gyorsan elvette a kedvemet, de majd talán visszajön. Egyelőre visszapótolom a lóvét, amit elvertem rá, legalábbis ez a terv.
13 AP-m van, valahol tényleg megszaladt, valószínűleg a tegnapi kaszinózáson, 1500-1600 pörgetés lehetett. Előbb-utóbb hátha kijön a prémium, akkor azt bekapcsolom. Másra úgyse használom mostanában.
A kert is változó, mert 1-2 növénnyel nincs gondom, de amikor 10 db pusztul ki egy szürettel úgy, hogy minden jószág fullon van, bár csak a macska számít, de akkor is.
Valóban dilemmázok még mindig a maradáson, mert nehezen tudom visszailleszteni a napirendbe, főleg úgy, hogy egyáltalán nem vagyok meggyőzve arról, hogy a nagy visszatérés sokáig fog tartani.
De majd alakul, egyelőre nem adom fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Filmvilág
- Vicces képek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest