Hirdetés
- Baldur's Gate 3
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Elden Ring
- PlayStation 5
- Last Epoch
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Ma még nem volt statisztika :
69 berúgásBeváltatlan Tapasztalat: 69
Vandalizmus: 1250 Szeszfőzés: 0
Horgászat: 0 Rablás: 0
Presztízs: 200 Garázdálkodás: 1085
Munkakészség: 1250 Guberálás: 449
Koldulás: 0 Támadás: 0
Védekezés: 0 Gyorsaság: 0
Kocsmai Bunyó
Győzelem: 0 db Bunyózási pont: 100
Egyéb infó
Megtalált lóherék: 9 db Játékidő: 2596 perc
Kifogott aranyhalak: 0 db Nálad lévő üvegek: 319 db276 krumpli, 10 szotyi ilyenek. A széfembe meg 2660$, szóval egy időre anyagilag is stabilizáltam magamat
Igaz még mindig lakótelepi vagyok és csak 10-es a kert, de legalább anyagilag jobban állok. Mindenestre a tanulást hanyagolom 17 osztállyal a hátam mögött fentartom, h ígyis talán az egyik legműveltebb alkesz lehetek az oldalon.
Rangpont lista :
helyezés alkoholista rangpont
#1 KROK 4514
#2 pufi 4105
#3 hoolvancsuzi 2882
#4 Traktoros Pista 2253
#5 Nendo 2079
#6 Frank 2027
#7 Mangesz 1870
#8 Gyuszi 1603
#9 Szeszpióca 1575
#10 Trumputyin 1227
#11 Malibugaben 1212
#12 Picur 1205
#13 IGLA 1171
#14 Henti 1133
#15 Munsti 1112
#16 Diabolus 1074
#17 zolesz 1005
#18 ÉnTeŐ 980
#19 Xerf 831
#20 Budiajto 751Pufi nagyon kapaszkodik fel hozzám, de stabil 400RP-vel vezetek előtte
-
EmberXY
veterán
Bizony, most egy ideig ezzel tolom.
A kertet is megnöveltem, mostmár 40 férőhelyes, ebből 16 komló, 24 krumpli. Amikor nem vagyok gép előtt, csak jövök-megyek, akkor termelem a krumplit, aztán ezt mind el lehet lőni.
Majd kiderül, hogy ebben mi a csapda, aztán majd megyünk a következőre. -
EmberXY
veterán
Végül potom 1596 dodóért újraosztottam a pontjaimat, a garázdaságra maxot tettem, a guberáról levettem, oda felesleges a max, a gyémántnál semmit nem számít, mint láthattuk.
Szóval most a garázdaság ON, már csak a lebukási esélyt kell csökkenteni, arra nem tudom milyen skill van, de majd kitapogatom.Szerk.: Autólopás, 5 perc, 115 dodó. Ez így rentábilisnak tűnik, fogda esélye 37 %.
Szerk2: Ugyanez, második próbálkozás 175 dodó.
Mindjárt visszajön az újraosztás ára is, ez lesz a bevételi forrás egyelőre.. -
EmberXY
veterán
Eddigi tapasztalataim és a látottak alapján:
- A munka azért nem jó, mert közben nem lehet berúgni, vagyis igen, de részegen meg nem lehet melózni, így igazából a berúgás általi max töltéstől elesik az ember, hosszabb távon kevesebb a kereset, és a tapasztalati pont is így. A pénzt elrabolhatják, ha nincs elég széf, vagy nem költöd el másra.
-A guberálás azért jó, mert pénzt hoz, és arányaiban kevés energiába kerül, ezért ki lehet jobban maxolni a pénzkeresést. Közben be lehet rúgni, ami ugye max energia töltés is, tehát ha ügyesen gazdálkodik az ember, akkor kevés krumplival ki lehet maxolni. Még egy érv, de ez szigorúan tiktos.
A vasazás is hasonló, csak ott kevesebb a pénz, ha nincs nemesfém találat, az eddigi tapasztalatokat látva hosszabb távon ez is csak akkor "éri meg", ha már minden más megvan, csak a gyémántot keresgeti az ember. Plusz érv, hogy a pénzt nem kell kiváltani, nem rabolhatják el.-A garázdálkodás eddigi tapasztalataim szerint ugyancsak jó pénzt hoz (10 perc alatt [a védelmi pénz szedés] akár 70 vagy több dodó {most pl 91 jött}, ez jobb mint a gubera), de sok energiába is kerül, ezért itt már krumplizni is kell. És ha fogda a vége, akkor az megakasztja a folyamatot, ez is rizikó. Szóval én mindenképp akkor ajánlom ezt, ha egyébként nincsenek pénzügyi gondok, csak úgy elkattintgat az ember ÉS termel elég krumplit, amit időnként be is adagol (nekem 14 terem óránként, ez sem lesz elég szerintem, mert igazából 10 perc alatt megeszik 15-öt, ha két berúgás közt nincs máshonnan energia.
Ha lesz elég skillem, mindenképpen kipróbálom a többi garázdaságot is.
Széf ehhez is kell, mert a lóvét tárolni kell valahol, kíváncsi leszek, a kertes ház meddig lesz erre elég.A vandálkodást még nem próbáltam, a horgászatot se, nem tudom mi van még...
-
KROK640
nagyúr
Érdekes egyébként, hogy mindenki más vonalra esküszik, te a gubira, Igla a tarhálásra, én a vandálkodásra, de láttam az oldalon olyan alkeszt is ami csak dolgozik, még inni sem szokott.
Garázdálkodásnál az autó lopás ami nagyon fullos idő/$ arányban.
Ma szerintem felnyomom a garázdálkodást (870 most), utána rámegyek a szeszfőzésre.De most kezdetnek dolgozok egy kicsit, mert már filléres gondjai vannak a karakteremnek.
-
KROK640
nagyúr
Nekem meg a vandalizmussal kellene leállni és pénzt termelni, mert 1-200$-jaim vannak, és nem haladok sehová, viszont sok rangpontom és elosztható TP-m van, tehát jó. Viszont ha leállok, akkor Pufi utol fog érni.
A legmagasabb rangú alkeszom nekem van az egész oldalon 3903 ponttal perpill, utánam Pufi 3620-al, Traktoros Pista 2104, IGLA 1011, zolesz 932, ÉnTeŐ 850, hogy csak a top20-ból a haverokat említsem -
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #84 üzenetére
Igen, de fogjuk fel úgy, hogy nem vagyok lúzer, hanem stratégiai szinten gondolom ezt elkezdeni, ebből a szempontból irreleváns, hogy pontosan mikor. Így jobban hangzik.
Előbb összeguberáltam egy kiindulási alapot (kertes ház, 30-as kert, sörfőzde, meg némi lóvé a széfben), még most egy kicsit vasazok, hátha jön valami nemesfém, aztán elkezdem fejleszteni a garázdaságot is.
Majd lesz arra akció a jövő hétvégén is, addigra ha sikerül, maxra húzom azt a skillt is. Bár jövő szombaton egész nap családi programom lesz, úgyhogy amilyen szerencsém van, az akciót akkor is el fogom kerülni. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #78 üzenetére
Én már régen lakótelepen vagyok, a kertesházra viszont nem nagyon akar összejönni
Igaz, garázdálkodnom is kéne.Nekem is megfordult a fejemben anno, hogy egyből lakóteleppel kezdjek, de aztán csak vettem viskót, mert a kert meg hamar kellett.
Az csak 855$ az
aranyüvegtartalék -
RandomName
senior tag
-
KROK640
nagyúr
Vagy előre kell gondolni
BTW a szeszfőzdét kezdem egyelőre esélytelennek látni. Kellene ugyanis egy nagyobb ház hozzá (5000$), nagyobb széffel, nagyobb kerttel (+ sok ezer$), és 12500$ maga a vodkafőző
Nekem meg van 231$-om
Egyébként így állok :
Tulajdonság Érték Fejlesztés
Munkakészség? 1250 / 1250
Tarhálás? 0 / 1250
Guberálás? 385 / 1250
Garázdálkodás? 750 / 1250
Rablás? 0 / 1250
Horgászat? 0 / 1250
Presztízs? 121 / 1250
Szeszfőzés? 0 / 1250
Vandalizmus? 1250 / 1250
Támadás? 0 / 1250
Védekezés? 0 / 1250
Gyorsaság? 0 / 1250Megtalált lóherék: 8 db Játékidő: 2360 perc
Kifogott aranyhalak: 0 db Nálad lévő üvegek: 285 db -
EmberXY
veterán
A garázdálkodást meg az efféléket (mert mire gondoltál?).
Szeszfőzés skillt maxra húztam, egy kicsit még szedek lóvét (meg elosztható skill pontokat), aztán rá fogok menni a többire, mert látom, hogy ott van az igazi élet, csak 0 skillel nem akarok rámenni, mert sokan már nagyon profin tolják. -
somogyib
őstag
Gyúrok a borászatra, de elég sok pénzbe kerül.
-
EmberXY
veterán
Valójában nekem sem azért kellene a gyémánt, mert "gyémánt", hanem azért, hogy ott rögtön beváltsam a zálogházban jó pénzért. Az, ha csak nálam van, egyáltalán nem vonz.
"majd mondd akkor ha megvan."
Majd mondom.
De Gyuszi karaktere sokkal gyengébb mint az enyém, a gubera skillje is, szóval ez ezek szerint vajmi keveset számít. A valószínűség meg olyan dolog, hogy lehet, hogy valakinek elsőre is kijön, valakinek meg csak 100000. próbálkozásra.
Én azt hittem, hogy valamilyen módon azt is figyeli a rendszer, hogy ki hányszor próbálkozott már, kinek milyen a skillje, esetleg kinek van cápája, stb, de ezek szerint ez nem sokat számít, vagy csak egy 4-5-ödik tizedesjegyben egy képletben.
Nagy számok törvénye... Hát igen, látjuk. -
KROK640
nagyúr
"ezek szerint nem túl bonyolult megtalálni." - majd mondd akkor ha megvan. Nekem anno 4 nap alatt jött, de cápával és fullos gubival, és akkoriban ígyis rekord rövid időnek számított.
Az ára két ok miatt fog lefelé menni : A nagyszámok törvénye (vagyis a tömeg az oldalon) miatt egyre többen fogják megtalálni, másrészt mivel se a kihívás se a rang nincs meg vele, és aki eladja a gyémántot annak ez a kettő megmarad, gyakorlatilag semmi értéke nincs és az is folyamatosan csökken.
-
KROK640
nagyúr
Gyuszi volt, ráadásul hamarabb vettem észre, hogy megtalálta (a statisztikából) minthogy ki lett volna írva.
Egyébként nem éri meg megvenni, mert se a címet, se a kihívást nem kapod meg vele, és a maximalizált ára és a játékban majd egyre több megjelenő gyémánt miatt még befektetésnek sem jó. -
EmberXY
veterán
Valaki megtalálta a gyémántot, mert 6000-ért ki van rakva a piacra...
-
EmberXY
veterán
Nekem elsősorban a széf miatt lesz jó a nagyobb ház, másrészt a kertet is egy kicsit bővíteném, lehet, hogy egy kis bort vagy pálinkát is csinálnék, ha másért nem, a brigád miatt, lehet berakni piát, hadd igyanak a srácok.
A gyémántot elengedtem, guberálok üveget, abban van a jó lóvé, nameg ad egy csomó más cuccot is, amik jól jönnek alkalomadtán ha kell egy kis plusz energia.A brigád funkciót nem nagyon értem, nagyon kesze-kusza belülről is, ki kell még tapasztalni. Egyébként nem csatlakozol hozzánk? Eddig elvileg egy brigád működik.
-
KROK640
nagyúr
Nekem még mindig 10-es a kertem, de amíg nincs főzdém elég ez is.
Nekem is van 200+ üvegem, de majd csak valami nagy megvétele előtt akarom beváltani őket.A gyémántot amíg nincs cápa nem is érdemes keresni. Amúgy nem is nagyon értem azokat akik aranyhalra, gyémántra meg ilyesmire mennek az elején. A lassú fejlődés biztos kulcsa.
-
EmberXY
veterán
Pont nem lesz meg a lóvé, 100 dodó kellett volna még, de este 10-től nem lehet beváltani a 3 dodós üvegeket, ha kiveszem a lóvét, akkor meg nem fér el a széfben, vagy elkaszinózom, vagy szétrabol(hat)ják, úgyhogy a ház projekt holnapra marad.
Ja igen, most megint visszatértem az üvegguberára, a vas nagyon gyatrán fizet, nemesfém meg alig van, gyémánt szerintem max Felcsúton van.
-
EmberXY
veterán
-
KROK640
nagyúr
Én most némi extra TPre gyúrok, hogy a tulajdonságokat húzzam fel.
Amúgy a panelhez is lehet nagyobb kerted extra felárért ha jól emlékszem.
De a tanulást most én is hanyagolom, most néztem, egy berúgás 10Tp, 3 erdei ámokfutás most hoz kb 66 pontot, mindez kb 100$-ból (rendelővel együtt) 76TP, míg a tanulás következő fokozata Egyetemi Doktorandusz 1. év Tandíj: 3000 $ mindössze +50 TP-t ad. -
EmberXY
veterán
Én most egy kertes házra gyúrok, lehet még ma meglesz.
Amióta házisör van, rájöttem, hogy az ingyen kannásbor igazából nem is kell, megmarad a 40 dodó, plusz nem kell utána az életerőt visszatölteni.
Igen, a tanulás utolsó pár szintje már csak a küldi miatt lehet érdekes, de valamiért a prioritás legvégén van, inkább a játék elején számít. -
KROK640
nagyúr
Kert meg szeszfőzés majd aktuális lesz nekem is lassan, de az hatalmas anyagi befektetést igényel.
Ma kimaxoltam a vandalizmust, ezzel már szépen hozom a pontokat, így lassan az sem lesz érv a tanulás mellett (egy berúgás és két kör fanyűvés már többet hoz mintha egy újabb iskolát végeznék el, ami 3000$ lenne). -
EmberXY
veterán
Én a kereket ki szoktam pörgetni, de semmi többet, minden más nettó ráfizetés.
Egyébként a segély mint olyan, azért nem jó érv, mert tényleg csak 5-10 dodóval ad többet, nálam is 110 dodó most, de hát az nem egy nagy összeg ahhoz képest, hogy a tanulási szintlépések meg több 1000 dodóba kerülnek alsóhangon, bár nekem is már csak 2-3 van szerintem hátra, de valamiért most inkább az újabb ház és kert, meg a szeszfőzés a prioritás, meg esetleg egy másik háziállat, egy szóval minden. (Ahhoz képest pont tegnap este léptem egy tanulási fokozatot, szóval tulajdonképpen én se tudom, hogy mit akarok.)
-
EmberXY
veterán
60-70 dollár nem téma, de azért nem szívesen rakom magam a céltáblára, főleg, hogy most viszonylag benne vagyok a top 10-ben, 1-2 kategóriában még azon belül is.
Az acélidegnél láttam, hogy megbeszélik az üzenőfalon, de a rizikó egyre nagyobb, mert pl aki ezt nem tudja, jön, és nekifutásból elviszi a lóherét, mert az még nincs neki, vagy kell a küldihez. Nekem is kéne még 2, de valamiért nem ér annyit, hogy azért ott kuksoljak előtte.
Most egy nagyobb házra gyúrok, hogy a kertet tudjam bővíteni, aztán eldöntöm, hogy a sörfőzést húzom fentebb, vagy rátérek esetleg a borra....
-
KROK640
nagyúr
Na látod. Ha ehhez még hozzájön a többi fajta pia, akkor csak halmozni fogod ezerrel.
A piac mikor telítődik akkor meg aztán pláne nem lesz akadály a főzés sebessége. Mint írtam nekem is mindből több ezer volt már, 100-as packokban hetekig árulgattam mire elvittek 1-1 packot.
A rablást meg túlértékeled, amennyire emlékszem ilyen szinten csak olyan 60-70$-t tudnak elvinni, ráadásul ha jól emlékszem 2015 augusztusában az volt a szabály, hogy akit kiraboltak 8 óráig nem lehet kirabolni újra.
(Volt idő mikor más volt, volt egy gyökér az oldalon, 5-6 összeálltunk és mindenki napi 2-3× rabolta ki)
-
KROK640
nagyúr
Az acélideget csak hajnalban tudod megcsinálni, mikor alig vannak fent. Jellemzően aki arra gyúr, megkéri a többieket. Jobb mihamarabb elintézni, mert minél többen leszünk az oldalon annál többen lesznek hajnalban is, és annál többen is gyúrnak majd arra.
Én a magam részéről ezzel is úgy vagyok mint az aranyhallal, hogy kb hidegen hagy, majd akkor gyúrok rá, ha már nem sok más dolog lesz. -
EmberXY
veterán
Igazad lehet, annyi biztos, hogy már most is több sört főzök, mint amit meg tudok inni.
0 % részegségről 7 házisörrel padlózok le, ez általában reggel vagy délután, amikor van idő kijózanodni a karinak...Napközben ennél kevesebb sör is elég, mondjuk az is igaz, hogy azért nem minden órában rúgatom be, és igyekszem a krumplit is elhasználni, hiszen minek halmozzam.
A piafőzéssel még az a dilemmám, amit mondasz, hogy a piac is telítődni fog, de ez még csak egy dolog... A rablási lehetőség miatt én valamiért nem akarok a piacra semmi kirakni, hiszen ha megveszik, aztán meg kirabolnak, akkor cseszhettem én a jó bizniszt, ezért inkább tárazom magamnak a cuccot és megiszom én, ehhez viszont nem kell olyan sok, hogy fullra fejlesszem a főzdéket, hiszen már a házisörből elvagyok.
-
KROK640
nagyúr
A garázdálkodás és vandálkodás együtt a karakter fejlődés gyors útja lesz.
Iglának pl a tarhálás jött be, ő arra esküszik, de Zolesszel is sokat találgatjuk, hogy mi lehet a totál helyes irány, mindenki másra esküszik, de szerintem ezért jó a játék
Semmi értelem sincs a sok ugyanolyan szeszfőzdének egymás mellett. Felhúzott skillel egy is sokkal gyorsabban fog főzni mint amennyit megtudsz inni, és mire ez megvan, sokaknak másoknak is meglesz, így a piac is telített lesz olcsó piával és a kutyának nem kell. Nekem volt olyan accom amiben 5000+ volt mindegyik piából, és hidd el nekem tök mindegy, hogy 5000+ vagy 50db van.
Ráadásul mikor párhuzamosan működik négy főző, (sör, bor, pálinka, vodka) akkor úgyis lesz elegendő piád.
No meg a pálinkafőző kell az egyik rejtélyhez is -
EmberXY
veterán
A brigád engem is érdekelne, hogy az mit tud. A lóherét nagyon nehéz elhozni, a Pufi nevű játékos túlságosan is éber (a megtalált lóherék száma alapján nettó 4 teljes napot már biztos nem aludt, az a durva, hogy már a játék első 5-6 napjában is ez volt az arány...
Éber, na, lehet, hogy gép...
)
-
EmberXY
veterán
A fejlődéshez 3 dolog kell: pénz, pénz, és pénz. Semmi más, csak ezt a három dolgot kell előteremteni vagy megvenni.
Értelemszerűen amiből elsődlegesen pénzt akarunk csinálni, azt a skillt érdemes maxra tolni, ami pedig szükségszerűen kell hozzá (pl az üvegbeváltáshoz a 120-as presztízs, stb), azt pedig csak annyira egyelőre, amennyire muszáj.
Nálam a guberálás van maxra húzva, most a szeszfőzést tervezem ugyanígy maxra húzni, aztán lehet, hogy belekóstolok a garázdálkodásba is."Elég sokmindened van."
Aki el nem issza....
Ugyanúgy játszok mint bárki más, ráadásul nem is vettem prémiumot, tehát eleve kisebb esélyekkel is játszom... Aktív vagyok, ennyi. Szarul indultam neki, az első 1-2 nap a meló skill felhúzásával ment, aztán jöttem rá, hogy totál szar az irány, a guberálás nagyon bejött, azóta igyekszem kiismerni a játékot, azért annyira nem bonyolult, mint aminek első ránézésre tűnt.
A krumpliztatás megoldása az tényleg hasznos lett, hát eleve én kértem a fórumban (ha már itt beszéltük, legyen értelme is
).
Ugyanezt megcsinálhatná pl a Szotyi-val is, azt is szoktam időnként tolni, mondjuk hánytatás után, mert akkor a hangulatot is javítani kell. De már meg se merem említeni...
Sok minden elég fapados, ahhoz képest, hogy a kis időtartamok miatt aktív felhasználást feltételez, néhány megoldás logikátlan ehhez képest.Meg még egy dolog eszembe jutott: Pl a szeszfőzdéknél is nem csak vertikális, hanem horizontális fejlődés is lehetne, pl a sörfőzdéből is vehetnél akár többet is, ha nem akarsz borászatot, stb, csak mondjuk sörfőzdéből akarnék 4-et... Ilyen szerintem nem lehet jelenleg...
-
KROK640
nagyúr
A krumpliztatás most már szerencsére csak annyi h beírsz egy számot. Én azt csináltam, hogy egymás után rohadt gyorsan nyomkodtam a clicket az egéren, és ha tényleg gyorsan csinálod 8-10 is megehető mielőtt újratölti egyszer a lapot.
Neked is meg Iglának is most lett meg a szeszfőzés. Elég sokmindened van. Én meg közben Tudinni (VI.) level 6 lettem, ráadásul úgy, hogy dolgoztattam az alkeszomat
Most kicsit rámentem a pénzcsinálásra, viszont átgondolva a szeszfőzde korai, csak krumplim van. Szeszfőzésen nulla skill, jelenleg csak vodkalepárlót lenne értelme vennem ami 12500, ami annyit jelent, hogy 9000$-t úgy kéne összegyűjtenem, hogy bármikor kirabolhatnak. Plusz annyiból ha jól emlékszem bőven befejezem a hátralévő iskolákat, még talán a feléért is.
Szóval egyelőre gyűjtöm a pénzem, csak még nem tudom, hogy mireSkilljeim :
Tulajdonság Érték Fejlesztés
Munkakészség? 599 / 1250
Tarhálás? 0 / 1250
Guberálás? 273 / 1250
Garázdálkodás? 315 / 1250
Rablás? 0 / 1250
Horgászat? 0 / 1250
Presztízs? 121 / 1250
Szeszfőzés? 0 / 1250
Vandalizmus? 1010 / 1250
Támadás? 0 / 1250
Védekezés? 0 / 1250
Gyorsaság? 0 / 1250Az összefoglaló meg jó ötlet, majd kitalálok valamit, meg nem tudom, hogyan kell beszúrni
-
EmberXY
veterán
Na, házisörből berúgás, utána csak 25 dodó volt a függőség megszüntetése, így már egészen rentábilisnak tűnik, ráadásul ahogy nő a szeszfőzés skill, egyre hamarabb elkészülnek a sörök is, és talán mintha a komló sem rohadna ki olyan sűrűn (nyilván lesz amikor kirohad).
A macska "fenntartása" nem kerül pénzbe, bőven elég neki a normál etetés.Szerk.: A specializációs pontoknál a "Májnagyobbodás" és a "Májzsugor" is már 2-2 ponttal ki van maxolva, ez is nyilván csökkenti alapból a függőséget és a pia hatását pedig növeli.
Szerk2.: Esetleg egy topik összefoglalót lehetne ide rittyenteni alkalomadtán...
-
EmberXY
veterán
A krumpliztatás egy macera, az tuti. Én a görgős gombbal szoktam rászutyakolok 10-20-szor, aztán kiikszelem a megnyílt lapokat. Még így is gyorsabb, mint egyenként megnyomni, aztán várni míg újratölt az oldal. De egy db szám nagyon kellene, főleg, hogy egyre több a krumpli ---> mert a tároló növekszik a szintlépésekkel, és a berúgással egyre több a max töltés is, így kevesebbszer kell krumplival pótolni (mert hiszen a következő berúgással úgyis maxra megy). Ritkán kell nagyobb mennyiséget krumplizni, de akkor nagyon macerás.
A macska viszont tényleg mintha pozitívan hatna a kertre, azóta még nem rohadt ki semmi (lekopogom).
-
KROK640
nagyúr
Visszaültetni, ha engedi, akkor azt szoktam, hogy megvárom a szüretet, és akkor ültettem vissza, mert akkor egyből lehet szüretelni is
Egyébként tök igazad van. Volt a játéknak egy verziója (asszem már 2020-ban) amikor meglehett adni az alkesz adatlapján pl krumplinál a darabszámot. Az kéne megint, mert főleg telefonról nagyon gané krumpliztatni.Ami durva, hogy a játéknak volt egy verziója 2020-ig, majd leállt. Aztán most az engine visszautazott 2015 augusztusára és FORKolt egyet a játék (vagyis elindult egy másik irányba bizonyos dolgok) amivel csak az a bajom, hogy így a régi "régen minden jobb volt" 2020-as enginnel elkezdett egyáltalán nem kompatibilis lenni.
Ráadásul mivel visszatért az eredeti tulajhoz most ő határoz az irányról stb, nem mellesleg mi hárman akik régen feleltünk az oldal fejlődésért, üzemeléséért a 2010-es évek végén, most ugyanúgy sima userek vagyunk.
A restart viszont szerintem jót tett az oldalnak -
KROK640
nagyúr
Most elárulok egy titkot : régen havonta egyszer kaptál egy AP-t, ha beléptél, mindig hónap elején.
Emellé, régen a kerék és a félkarú úgy adott AP-t, hogy ha mindennap játszottál a kaszinóban akkor havi 3-4 további AP-t össze lehetett szedni.
Ezenfelül ha fullos a kari, akkor 1000 TP beváltható egy AP-ra. így egy fullos kari, a havi egy ingyennel, havi szinten simán össze kapott 4-8AP-t. Ez persze régen volt. Most nem tudom, hogy lesz-e ilyen, meg annyira az elején járunk, hogy még a havi 1APnak is örülni kell. -
EmberXY
veterán
Elvégre alkesz karaktert kell nevelni, máshogy kell gondolkodni, mint normál esetben... A legelején pl. melóval próbálkoztam, de azt részegen nem lehet csinálni, a többit viszont KO részegen is, ezért kellett stratégiát váltanom, így lehet haladni, a munka az zsákutca... -
EmberXY
veterán
Szerintem nem.
Összesen 5 olyan opció van, amit 1 AP-val igénybe lehet venni, ebből ez az egy volt releváns és aminek bármi értelme van, a többi csak parasztvakítás. (400 $, az sem ér annyit, hamar meg lehet keresni)
Felmerülhet a kérdés, hogy miért nem gyűjtöm, hogy esetleg több AP legyen? Mert az esély kb 0 arra, hogy másik is legyen hozzá, ezért gyorsan el kell verni. -
EmberXY
veterán
Én meg átváltoztattam az avataromat a hippire, mert ott 5 %-kal többet ad az üvegekért. De ezt nem nagyon veszem észre, mert ugyanúgy 3-ért veszik át, szerintem ez átbaszás... Ez is....
Meg az 1 %-os kirohadási esély is... Az egyik komlóm már a 4. szüretnél kirohadt, krumpliból meg kb minden 3-4 szüretnél kirohad egy.
-
KROK640
nagyúr
A kert menüpont alatt volt. Nem volt kerted és úgyis jóvá írta?
az kemény
A rejtélyek pedig titkos küldetések, amiket elvileg szinte senki sem tudja, hogy kell megcsinálni, és véletlenül csinálod meg.
Anno mind a négyet megcsináltam, háromra most is emlékszem, de meghagyom a felfedezés örömét másoknak is -
KROK640
nagyúr
Gratula nektek az AP-ért.
Nekem a szerencse a kertemben rejtély lett meg -
EmberXY
veterán
Beüzemeltem a sörfőzdét, már készül a sör.
A növényeknél nekem furcsa, hogy a krumpliból már 2 rohadt ki, gyakorlatilag 4-5 szüretelésből össz-vissz, 1% esélynél ez kicsit nagyobbnak tűnik nekem. Ha ilyen "szerencsém" lenne, akkor már gyémántot is találhattam volna. Furcsa nekem néhol 1-2 valószínűség. -
somogyib
őstag
Hoppá!
Megvan az első AP-m kaszinó pörgetésből. -
KROK640
nagyúr
Igen, a is egy elképzelés. Én inkább vandálkodok, mert az ad a tanodában leosztható pontokat, amivel tudom húzni az egyes készségeket. Anyagilag nem kifizetődő
de amikor kellően kijózanodik 5-ös szinten már simán van energia dolgozni.
Nappali közlekedésre nekem is kelet európai szuperhős, éjszakára meg kamionozás.Igen, a függőséget érdemes lent tartani
Ha magasabb a munkakészséged akkor többet kapsz a munkákért, ha jól emlékszem fullos munkakészséggel a kamionozás már ilyen 1000-1200$ körül ad.
-
EmberXY
veterán
Nagyjából az lényeg, hogy azokat a pénzkeresési formákat kell tolni, amit részegen is lehet, tehát a meló gyakorlatilag kilőve - viszont munkába menet vagy onnan jövet muszáj, hogy ne legyen a kari üresjáratban.
A függőséget nem tudom mennyire számolja, de ha az elején nem lövöm ki, akkor ugyebár később csak drágábban tudom kilőni, ráadásul egyre szarabbul hatnak a piák is, szóval én minden berúgásnak igyekszem 0 függőséggel nekimenni.
Ez alsó hangon azt jeleni, hogy 0 részegségnél mondjuk 70-77 dodóból megvan a sör, aztán meg kb 30 -ból a függőség.
Később már akár 20-30 % részegségnél már olcsóbb is, mert nem kell annyi sör, szóval menet közben olcsóbban is ki tud jönni.
Legszarabb időszak, amikor éjjel 8 órában kamionozik, aztán kap kb 130 dodót érte (amit jó esetben nappal fél óra alatt össze lehet guberálni)
-
KROK640
nagyúr
Most, hogy meglett a 120 presztízs mostmár nekem is jól fog fizetni az üveg, mert 3$ nem lesz 2$ mint eddig.
Én hasonlóan csinálom 0 körüli energiával berúgok, elmegyek felelősségre vonni a fákat (garázdálkodás erdőben), úgy 2-3 körben, aztán meg 1-2 kört dolgozni, szükség esetén krumplival rápótolni. Az meg már szépen gyűlik, 10-essével termelem már 83db van
így tudok dolgozni 2-3 kört az újabb berúgásig.
A függőséget én berúgás előtt szoktam kilőni, de hasonlóan csináljuk. Az elején hagytam elburjánzani, csak kannástól álltam be, mert nekem már sikerült olyan szintre felküldeni, hogy a kocsmai sör csak 1% részegséget adott, vagyis 700$ lett volna egy berúgás.A kaszinót jelenleg tényleg messziről kell kerülni, szigorúbb is lett, plusz papagáj nélkül amúgyis rosszabb volt.
-
EmberXY
veterán
Én most a guberálást tolom, az üveg jobban fizet mint a vasazás, hiába a nemesfémek találási esélye, lószart se lehet keresni vele... Nekem 2 nap alatt 1 aranyat sikerült találnom meg asszem 1 ezüstöt. Ezzel szemben az üveg már akár 15-16 db is jön.
Terveim közt van egy sörfőzde, addig egyelőre krumplit termesztek (1 már kirohadt, 1 % esély ide vagy oda...
).
Gazdagodási technika: 0 energiával KO-ra berúgni, ekkor max energia lesz, aztán guberálni egész addig, amíg a következő berúgást nem lehet megcsinálni, lehetőleg megint úgy időzíteni, hogy 0 energia körül legyünk, amikor jön a KO, így gazdaságos a kapott full energia töltés.
Én berúgás után rögtön a Rendelőben a függőséget ki szoktam lőni, így általában kb 100 dodóból megvan egy KO, közben meg lehet guberálni akár 70-80 üveget is, amit akár 240-ért is be lehet váltani, stb.
Krumplival időnként megtolni az energiát, hadd szóljon.
Szabad pénzt a széfbe, vagy az üvegekben hagyni, Kaszinót messziről kerülni...Kb egyelőre ennyi a tapasztalatom.
-
KROK640
nagyúr
Na jöhetnek a meggazdagodási technikák
Mostanság minden napra adok magamnak egy mini küldetést :
tegnap a level 5-re érés volt, ráadásul elsőként az oldalon, ma :
Megvan a 120-as Presztízs, plusz tudtam még a vandalizmusra is dobni, így a mai célom is elértnek tekinthetőA kertem is beindult, már 65db krumplim van leszedve
Lassan elkéne kezdenem mozgolódni szeszfőzde irányba. -
EmberXY
veterán
Üdvözlet Alkeszok!
-
KROK640
nagyúr
A játékról korábban itt beszéltünk
-
KROK640
nagyúr
Nemrég újra indult ez a remek, nevelde stílusú játék. Ez a topic arra van, hogy kibeszéljük a játékot
Itt tudsz regisztrálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Home server / házi szerver építése
- Politika
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Baldur's Gate 3
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest