Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz Kingfisher1 #6891 üzenetére
Porózus, megköti a baktériumokat, képes a porózussága által a feles tápanyag egy részét is megkötni, majd lassan visszaadni. Nem éles, pld a páncélos harcsák bajuszát nem sérti fel, ami nekik életbevágóan fontos. Mérete miatt a mulmok képződése is nehézkesebb, a halak könnyen túrják, a leszálló tápanyagot elérik, így jóval kevesebb élelem kezd bomlani.
A növények gyökérzete szereti.
De mivel könnyű, nehezebb a növényeket benne megtartani (én kavicshoz kötözöm őket, vagy vasfához, esetleg kerámiához....), főleg, ha vannak aljzat túró halak, ancik, de pld a molly-k is elég szépen át tudják rendezni. Alapból nagyon poros, muszáj átmosni többször. Nekem bevált az itt említett harisnyás trükk... gyönyörű tisztává varázsoltam.[ Szerkesztve ]
www.refujvaros.hu
-
Dzsolo
senior tag
válasz Kingfisher1 #6891 üzenetére
jó? azt nem mondta senki.. olcsó, inkább ezt mondanám róla és hasonlít az aktív talajokhoz... de könnyebb náluk és semmi tápanyag nincs benne a növényeknek, talán, a megfelelő szó az hogy dekoratív de ez az egyéni véleményem róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- További aktív témák...
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Hecht GG 950 aggregátorok
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest