Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
DruidaHun
újonc
válasz
DruidaHun #32827 üzenetére
Köszönöm. neked is és macilacinak is.
Igen, valóban megismertem már több replikát, próbálgattam is őket, de a hogy lősz egy párat vele, vagy adott esetben játszol vele egyet az nem egyenlő a hosszú távú tapasztalattal. Gondoltam, hogy itt (mégiscsak egy szakfórum) koncentrálódik a tudás és a tapasztalat, nagyobb a merítés, mint a csapattársak és ismerőseim száma. Abban bíztam, hogy akad itt több fórumozó, aki hosszú távon megelégedéssel használt fegyverének a típusát leírja, hogy van itt, aki szerel/javít is fegyvereket. A személyes tapasztalatra lettem volna kíváncsi, mert szeretnék esetleg egy minőségi ugrást felfelé. Azt gondoltam/abban bíztam , hogy konkrét gyártók konkrét típusait fogjátok mondani. -
DruidaHun
újonc
Sziasztok, a segítségeteket kérném. Már játszom jónéhány éve egy JG G36C-vel, amit szeretek. (Nyilván rendbe lett rakatva, nagy nyomatékú motor, stb... A legutóbbi játékon kronózás közben 5 lövés 3 fps-en belül volt.) Előtte egy Cyma M14 SOCOM volt azt is szerettem (úgy tűnik nem vagyok válogatós). Az élet úgy hozta, hogy fiam megnőtt és megtetszett neki a fegyverem és el akarja venni tőlem, emiatt kénytelen vagyok másikat venni magamnak.
Amik fontosak számomra:
- AEG,
- Legyen örök mint a nyomorúság és strapbíró,
- Pontos,
- Jó vagy kiemelkedő lőtáv
- Használható legyen erdőben és CQB-n is (másodlagos fegyvert nem akarok használni)
- Díjazom ha halk
- Legalább 1-2 szereléksín legyen rajta/rátehető legyenAmi nem fontos:
- Inkább m4 széria felé hajlok, de nem feltétlen,
- használtat is szívesen veszek, ha rendben van,
- nem számít, hogy fém vagy műanyag test (inkább a könnyebb)Kiegészítőkkel együtt max 150.000 a keret.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok