-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
MODERÁTOR
Hátha tud valaki segíteni. Sokaknak kicsit kusza/értelmetlennek tűnő lesz a kérdés, de bízom benne akad valaki aki tudja mire gondolok, mit akarok.
Egy képnél van két direktszínes csatornám. (rétegeken nincs semmi)
---- proba.psdHogy tudom egyesíteni őket, hogy %-os értékek ne másszanak el?
Nekem jó lenne a mostani formában is, de ha így húzom be Illustratorba, akkor névütközés (két azonos nevű direktszín) van és nem fogadja el a képet. Átírni nem lehet, nekem meg muszáj hogy "egy csatornán" legyenek vagy azonos színnel/névvel. (ha csak átnevezem "színrebontott nyomtatáskor" úgy különválasztaná a kettőt, ez a probléma)
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Font szerkesztéshez (ékezetek) milyen programot ajánlotok, Ti mit használtok?
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz BonFire #14285 üzenetére
Igazából kérdezni se kellene, mert elméletileg megkapják a " technikai követelményeket". (persze ha nem tud az információkkal mit kezdeni, az megint más dolog) Bár azt is el tudom képzelni, hogy olykor a vevő felejti el továbbítani a grafikus felé. Mondjuk itt nem vérpistikékről van szó, hanem elméletileg komoly cégekről. Sajnos többnyire minden területen nagy a fejetlenség.
(#14287) Wyll: vga driver frissítés vagy hardveres gyorsítás kikapcsolása? Egy próbát megérhet.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Még az előző témához!
Én is szoktam szidni a "hülye" grafikusokat.
Sok önjelölt elvállal olyan munkát amihez egyáltalán nemért, a megbízója ideküldi a "szart" (technikailag nem megfelelő), hogy ez legyen nyomva.... mi meg szívunk az előkészítéssel, megy az oda-vissza levelezés köztünk és a vevő közt, vevő és a grafikus közt. Idő szorít, kapkodás stb. -
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Dluinet #14041 üzenetére
én is így szoktam. Viszont ezzel kapcsolatban nem sok tutorialt/leírást találtam (amikor keresgéltem)... csak kikísérletezgettem a dolgokat. Ezek szerint csak ez a módszer létezne? Nekem kicsit "kókányolósnak" tűnt, legtöbbször inkább kikerülöm hogy PS-ban rakjam össze az ilyesmit.
-
Tamoo
MODERÁTOR
PS-ban a többcsatornás/duplex "direktszínes" módokkal mennyire vagytok képben? Használja valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest