-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
ott ahol egyenes vonal kellene csak (mondjuk egy palack széle) 2 anchor pointal, amit mondjuk jól "meghúzok", ott a make work path csinál 20-30-at ... persze lehet vele jáccani, de akkor már 1000X hamarabb körberakom anchor pointokkal az egész üveget ....
a kókler kókányokkal van a gond. van egy cég, akitől rendre így kapjuk a képeket, de fraciaországgból sem ritka, hogy ilyen jön, ami azért durva.
volt hogy egy doboz, egy látványterv, mivel alapból PSben csinálta valaki, és képeketet freetranformált össze, ezért tiszta szügletes, és szabályos volt 8 anchor point lett volna ... erre megkapom a képet make work path-ban, ezer meg millió anchor pointtal ...piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Syl
nagyúr
Lehet valamit nem értek pontosan, de én utoljára évekkel ezelőtt használtam a work-path-t. Ha átlátszó hátterű kép kell, akkor azt lementem psd-be vagy transparens tiff-be.
Vagy valami más célból kell a path?Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest