Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulasoft
őstag
Igen, de neked van géped, és azon is játszol, a kérdező meg kifejezetten mondta, hogy nincs olyan pc ami játékra való. Én csak azt próbáltam elmondani, hogy ha egyszer letette valamelyik mellett a voksot, akkor itt nincs változtatási lehetőség, mert nem bővíthető. Majd eldönti, és ahogy mondta nem annyira játékra venné. Viszont azt nem fogom megérteni, hogy valaki azért vesz questet, hogy aztán egy "kényelmetlen" fejszettben nézzen egy nagy tv-t ráadásul a netflix a questen mintha csökkentett felbontásban menne, és még munkára ez a verzió sem való. Én főleg pc vr-ra vettem, és bizonyos okokból még a walkaboutot is pc vr-al tolom. (pl. questen a walkabout osztható családiba, de a dlc-k már nem, és mivel osztott a walkabout nem tudom a dlc-ket megvenni hozzá, mert azt írja, hogy nincs megvéve.
).Szóval ha csak erre veszi, akkor lehet jobban jár ha megvárja a sony pcvr megoldásait azért aha a lencse el is lett rontva a kijelző az elég top.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest