Új hozzászólás Aktív témák

  • Johnny_vT

    senior tag

    válasz aneda #9199 üzenetére

    Az ülés oldalsó műanyag bizbasza nálad bírta, vagy idő közben cserélted?

    A gondozást biztosan megadnám neki, de ugye én is csak hozott anyagból dolgozhatok :D A bontókban ki tudja milyen állapotúak az elemek, de B-tervnek tökéletes.

    A családban csak bátyámnak volt egy darabig bőrüléses E46-osa, de azon elég hamar túladott. Majd utána kell néznem mik a legjobb módszerek, ami lehetőleg idővel és pénzzel is spórol :)

    A mostani Astrám belső csinosítgatásáról már régesrég lemondtam. Motorikusan még mindig kiváló (1.6 16v EcoTec), de az ülések romokban, a huzat szakadt, az ajtókárpitok örökfoltosak, a műanyagok karcoltak, váltószoknya már kvázi nincs. Az utasoldali ablak házibarkácsban villanyosítva lett egy korábbi tulajnál, ennek a kézifék mögött van a kapcsolója ami kilóg és kontakthibás. A vezetőoldalinak csak a kapcsolója van meg, de nincs bekötve, így kézzel kell tekerni, de a sok szétszedés miatt az is lötyög ezerrel.
    Mindennek a tetejébe egy időben kabrió is volt már a kocsi :DD Nem viccelek, rácsúszott a hó egy háztetőről Pesten és összes ablak ki, teljes megrogyás. Le kellett vágni az egész tetőt és másikat odahegeszteni, valahonnan azóta is befolyik a víz a csomagtartóba :D
    Ha én vettem volna, kétszer is eladtam volna már, de örököltem (még mindig apám nevén van), így inkább tűröm :)

    [ Szerkesztve ]

    - És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?

Új hozzászólás Aktív témák