Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czo
őstag
válasz scdlsc #40822 üzenetére
Nyomsz szinkronizalast, miutan megvaltoztatod az opciot (addig, ugyanis, ez a beallitas nem kerul at a telefonra. Ezt a beallitast, a telefon tarolja, egyebkent minden gepre, ahvoa bedugod, szenvedni kellene vele))? Semmit sem kell mashogy csinalni, mint ahogy korabban, iTunes alatt kellett. Ez az ablak, ott is ugyonezeket az opciokat tartalmazta, a mukodese is ugyonez volt.
Ezert kerdeztem, hogy ha nem ugy mukodik, ahogyan korabban, es mindenfele furcsa dolgokat tapasztalsz, akkor nem-e lehet, hogy fgotal egy bugot?
-
válasz scdlsc #40822 üzenetére
> Ez mindig ekkora egy kalap szar volt?
Igen! Én évekig szoptam egy olyan egyszerű művelettel, hogy a gépen itunesbe beállított netes rádió (nem volt benne az apple listájában, pls fájlt töltöttem le a rádió oldaláról) címe sehogy nem "ment át" a telefonra.
Ráuntam, előfizettem a Youtube Premiumra, amiben van korlátlan Youtube Music is és azóta nincs gondom a zenével.[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Synology NAS
- Ford topik
- Spórolós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest