-
GAMEPOD.hu
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nincs dinamikus dns-em. A domain szolgáltató dns-ét használom, ott van beállítva a domain-ekhez a vps ip.
De sokáig nem volt gond vele. Most viszont egy kis szünet után újrapakoltam a szervert és új certbot hitelesítést csináltam a https kapcsolathoz a domainek/subdomainek számára.
Nem tudom van-e összefüggés, de azóta elszabadult a pokol.Úgy döntöttem törlöm a teljes szervert a log-ok mentése után és másképp csinálom meg újra.
Nem pakolok ki mindent a webre/netre.
Nem tudom, de esetleg maradhatna a phpmyadmin ssh-tunnel-el?
Illetve jó volna valami whitelist alapján csak bizonyos ip tartományokra korlátozni a szolgáltatások elérését.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest