Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
edeleny #11418 üzenetére
Ezt én kicsit meguntam, ezért átálltam Daytona ovál 11 körre, az is 5 perc. Ott legalább egy minimális kihívás van, és a végén még pár ezer pénzt is ad, ami a napi 42 km után járó 5-10k mellett nem elhanyagolható. Persze ha pénz kell, akkor a farmolási lehetőségek mellett ezek eltörpülnek.
-
GalaHU
addikt
válasz
edeleny #11418 üzenetére
Az a baj, hogy kb fél éve már kaptam egyet, csak akkor még nem jártam olyan magasságban a Café-kban hogy megjelenjen a Bugatti-s menü, és fogalmam sem volt, hogy szükség lesz rá. Alapból meg pont nem érdekel ez az autó, szóval hagytam lejárni.
Én a napi farmot összekötöm egy kis pénzszerzéssel, utcai Skyline-al alázom LeMans-ban a népeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest