Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz FRIZ 22 #1232 üzenetére
Mi ez a külön vibra állítás, meg a füles tartó? Az enyémem nincsen ilyesmi. Front/rear hangzáshoz annyit, hogy eleinte valóban nehéz elkülöníteni, de finomhangolás után (és főleg játékban) elég jól megkülönböztethető. Viszont tényleg legnagyobb hátránya az árnyékolás lehet, mivel talán nincs is, így elég könnyen összeszed némi zajt. Ez alatt azt értem ha pl telefon (hívás) van közelben az bezavar, de ha minden nyugis akkor nincs gáz az alaphanggal sem.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
válasz FRIZ 22 #1234 üzenetére
Na ezaz, enyémen nincsen csak 3 poti (front, rear, center). Valamint kampó sincs hozzá, így a tied lehet újabb kiadás. Viszont nálam nem ilyen vészes a helyzet zúgással kapcsolatban, nem nagyon hallani, csak amit mondtam (telefonálásnál).
-
FRIZ 22
senior tag
válasz FRIZ 22 #1234 üzenetére
A hiba az erősítőben vagy a lakásomban van. Kipróbáltam egy ugyan olyan Medusát, az is zúúúúúúg. Hogy a fenébe nem tudják rendesen leárnyékolni. Minden mást letudnak (tv, porszívó, rádió, hifi, számítógép). Ezt meg nem, ennyi pénzért elvárná az ember. Ahogy olvasom a fórumokat, nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
-
harry
veterán
válasz FRIZ 22 #1238 üzenetére
Valóban gagyi az árnyékolása, de nálam ennyire nem vészes Megnézted másik erősítővel is? A potik a vezetéken teljesen fel vannak tekkerve? Max.-on nálam is van persze vmi alapzaj, de ha kicsit visszaveszed akkor nem hallani - persze ez nem oldotta meg az árnyékolás problémáját. Elvileg a tiéd másik típus lehet (legalábbis előzőekben leírtak alapján), lehet ez ilyen téren különbözik a régebbi változattól... legalábbis nálam nincs ilyen komoly baj árnyékolással. Esetleg kipróbálni másik hangkarival...? Bár ez elvileg nem lehet gáz, ha jól látom Audigy2 ZS karid van.
-
donhere
tag
válasz FRIZ 22 #1232 üzenetére
HI! aza helyzer hogy ebből a medusából 2 fajta van szerintem mert én 9k ért láttam a MEDIA.......-ban! nem tudom az milyen volt (tipus) mert ugyan ezeket tudta!! de az kis kék dobozban volt!
Amugy a ZALMAN éna mellet döntöttem. (nem bántam meg!) Egy bjútifúl vánderfúl füles! természetesen az igazi 6 csatornás élményt nem aggya vissza de tényleg nagyon JÓ!!!Magyarország jobb pozícióba került a korrupciós listán, bár ez nem volt olcsó.
-
sampe
aktív tag
válasz FRIZ 22 #4756 üzenetére
Részvétem!
Béna konstrukció az igaz, de hanghatásban nekem kifejezetten tetszett!
Egy Superlux HMD660-re cseréltem le, nagyon szuper! Pedig azt hittem a Mionixnál nem lehet jobb, bár a jelenlegi mikrofonjával nem vagyok megelégedve, eléggé halkocska szegény, a srácok TS-en darálás közben nehezen hallanak már.Jómagam is a Mionix Keid 20 vásárlása ELLEN szavazok
"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest