Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hefike
tag
válasz
SunMount3r #10852 üzenetére
Köszi a választ,ez nekem bonyesznak tűnik,megkérhetlek leírod mit hogyan?addig vágom,hogy beteszem virtuális meghajtóba...köszi,bocs de nem vagyok pro....még...😁3d iso
-
hefike
tag
Sziasztok!adott egy bd25 ISO film.lemezre nem tudom kiírni,pendrive áll rendelkezésre,azonban nem találtam rá megoldást hogyan lehet megoldani.már egy csomó programot próbáltam,de kép kiírásnál nem látják a pendriveot,csak az optikai meghajtót ajánlja fel.ha ezt nem lehet akkor az működhet,hogy pcn valamilyen progival elindítani és wifin keresztűl kijátszani tv-re?szeretnék kérni megoldásokat.köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest