Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
magmakocka
aktív tag
válasz AuraSync #62556 üzenetére
Azt meg nem értem miért vagy fennakadva az APTX-en, örülj neki hogy többet tud mint amit oda írtak neki.
- Mint mondtam, nem zavar az, hogy aptX HD-s. Csak annyiból, hogy ez dokumentálva sehol sincsen. Piros pont, mindenképpen ez, számomra.Minden hangszórót meg kell hogy szokjon a füled gondolom ezért hiányolod a vokál erejét. Én is közép hiányosnak hallottam először az S3000-ret.
- Akkor várok még vele. Biztosan javulni fog akkor, ez a vokálos dolog.Nem tudom levenni a szemem arról a polc tetejére felrakott PC-házról ami olyan szinten elrontja az összképet, hogy csak na.
- Muszáj valahova a gépemet tennem. Ott fent szellőzik a legjobban. A földön, csak útban lenne.Táv nélkül csak a hangszórón lévő poti marad vezérlésre.
- Bekapcsológombot nem találok, valamint olyan gombot, amivel manuálisan lehetne váltani a források között.- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest