Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy lesz-e még MODECOM MC-HF24/32 ? Esetleg ezek helyett most mi az ajánlott?
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
válasz Willie #17108 üzenetére
Ha azt nézzük, mennyi volt a minimum ár, amitől kaphatóak voltak valamikor (11k HUF környéke), akkor pl. Creative Inspire T10 vagy Genius SP-HF 1250B mozog ilyen árfekvésben. Bár én inkább hozzátennék picit, és a Creative GigaWorks T20 Series II-t választanám (17k-ért). Árban ezek között helyezkedik el (14k-ért) a Genius SP-HF 1800A, de nem tudom, merjem-e ajánlani, ugyanis – bár a különféle oldalakon a vásárlók általában jó véleményt mondtak róla (bár mit is mondhatna egy friss tulaj), továbbá a specifikációk alapján nem tűnik rossznak – pont itt, ebben a topikban nem nagyon ajánlgatják.
Azt pedig szerintem senki nem tudja, lesznek-e még, és nem is nagyon érdemes rá várni. Esetleg – ha a Modecomok tetszenek – a webshopoknál érdeklődhetsz, várható-e ezen hangfalak forgalmazása valamikor a közeljövőben.
[ Szerkesztve ]
-
ZozzHUN
addikt
T20 Series II beüzemelve, Linkin Park-kal tesztelem. Majd szólok milyen lett
Ami mondjuk elsőre feltűnt az az, hogy a Genius 1250B 2x ilyen hangos. Ez 50%-os hangerőn olyan hangos mint a 1250B 25%-on. Mélyek elsőre szépek.
[ Szerkesztve ]
-
Willie
őstag
Köszi a választ. Eddig csak cseresznye színű hangfalakban gondolkoztam. A Genius márkanévvel vannak fenntartásaim. A Creative T20 Series II szimpatikus, csak sajnos fekete, illetve az ára egy kicsit magas. A T10 10 wattos teljesítménye mire elég?
Első körben szerintem írok pár webshopnak levelet a Modecom hangfalakkal kapcsolatosan. -
pulutodurumo
őstag
Sziasztok!
Erről esetleg van valami tapasztalat? Vagy csak vélemény? A méretei alapján annyira nem lehet gyász. Vagy nézelődjek a szintén olcsóbb 2.1-esek közt?"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Bodz
nagyúr
válasz pulutodurumo #17113 üzenetére
Szia!
-
ZozzHUN
addikt
válasz ZozzHUN #17110 üzenetére
Őszintén szólva nem annyira érződik a Genius 1250B és a T20 Series II különbsége, talán kicsit tisztábbak lettek a hangok, kéken világít a hangerő potméter... És remélhetőleg nem fog elromlani 1 hét után
Ha ajánlani kéne, akkor inkább 1250B 2 év garanciával, de én a T20-ast sem bántam meg így
-
StSanya
senior tag
válasz ZozzHUN #17115 üzenetére
Hmmm, valóban, kevesen adják már 2 év garival a T20-t, én annyival vettem...
Ahogy bejáratódik, kicsit javul még a hangja, most egy darabig ne hajtsd túl!
Használd egészséggel!
[ Szerkesztve ]
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
MODE COM MC-SHF56 megér 22500.-ot? -
ZozzHUN
addikt
válasz StSanya #17117 üzenetére
iPon-ban még 2 év garival adják, és ott kapható a Series I is, de én kedveskedni akartam a boltnak akitől a 1250B-t vettem, ezért a T20-ast is ott vettem. Röhej, hogy még nekem van bűntudatom, ha gyári hibás cuccot kapok és vissza kell vinnem, és ne adj isten ott nem kapok olyat amit akarok, és máshol szeretném inkább elkölteni a pénzem.
-
apuc
őstag
Szeretnék 2.1-es hangfalrendszert a Pc-hez, szerintetek max. 15 ezerig melyiket érdemes most leginkább megvennem?
-
Bib
őstag
Sziasztok! Véleményeket várnék M-Audio BX5 D2-ről,jó vétel 55k-ért?
-
ZozzHUN
addikt
válasz Bitpalace #17126 üzenetére
Azért elég jó fülem van és nem volt alap búgás. Hangerőre sokkal jobb a 1250B, ugyan azokkal a zenékkel néztem meg és nem igazán vehető észre a szebb hangja a T20-nak. 1 nap eltéréssel próbáltam ki a kettőt, szóval nem a levegőbe beszélek
10k-ért 1250B
17k-ért T20 Series II-t kellene ajánlani, ennyi
(De mint mondtam, én nem vennék újra 1250B-t, nehogy 2 év múlva elhalkul az egyik oldal, garancia nyista, és jöhetek ide sírni hogy szart vettem )
apuc: 2.0-val többre mész az okosok szerint, mint egy gyenge 2.1-el ebben az árkategóriában. Ha 2.1 kell akkor tágítsd a budget-et, vagy vegyél amit szeretnél
[ Szerkesztve ]
-
JoinR
őstag
17k-ért T20 hogy ajánlott? Az is valamikor 12 ezer körül volt, sose adnék érte még 15-öt se. Az 1255A is jobb nála, korábban a T20 akkor volt ajánlott, ha nagyon helyhiány volt. Akkor már meg kell toltadni, és 22k-ért Modecom 56.
(#17130) apuc: akkor válassz olyat, ami megfelel az igényeknek, sok különbség nem lesz köztük. Mély dobozhangú, közép nincs, magas cincog, mint kb. az összes 30k alatt.
(#17131) Bitpalace: Annyiban lehet jobb, hogy nincs vagy kisebb az alapzaja, minőségben a 24 bizonyára jobb.
[ Szerkesztve ]
-
JoinR
őstag
válasz ZozzHUN #17133 üzenetére
Az oké, hogy most ezek kaphatók, de én nyugodt szívvel nem tudnám ajánlani őket annak tudatában, hogy pár hónapja zsírúj R1600-at meg R1900-at adtam el 23k-ért amik azért más szinten mozognak. Infláció meg gyenge forint, de nem indokolt ilyen szintű drágulás
Azt mondanám, hogy 10k alatt 1250B, 20k körül Modecom 56, és igazán választék 60k felett kezdődik.
2.1-ből meg Modecom 60-at meg lehet próbálni 21k-ért, mert hallgathatónak néz ki, más meg nem nagyon van sajnos. Még az előző hsz-emet kiegészíteném ezzel, tehát nem mondom, hogy az összes 2.1 30k alatt rossz, pl. játékra vagy filmre én is olyat vennék, itt a zenehallgatásra írtam inkább.[ Szerkesztve ]
-
JoinR
őstag
(#17136) ZozzHUN: tudom, régen kb. első számú ajánlott termék volt, én csak a saját véleményem mondom. Lehet, hogy valakinek megfelel, viszont tudok olyat, akitől vettem anno az R1900-at, hogy ő lehúzta pl. az 1255A-val szemben.
(#17137) apuc: ehhez leírás szerint nincs távirányító, amit mondtál, hogy kellhet. Ránézésre amúgy tragikus, próbálj olyasmit keresni, aminek minél nagyobbak a szatelitjei, hátha ki tudnak préselni magukból valami középtartományt.
MODE COM MC-MSF50, ehhez nincs távirányító
korábban említett Creative T3300
esetleg TRACER Zen TRG-499, mert jól néz ki
Ezeket mondanám 15k körül, ha nagyon muszáj lenne 2.1-et venni, de egyébként egyik sem kimondottan ajánlott.[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Megjött a Genius SP-HF1250B, nagyon szépen szól az árához képest, van benne szufla bőven. Az anyaghasználat pedig tényleg dicséretes egy ilyen árkategóriájú cucctól!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Bib
őstag
Hozzászólás -ra valaki?
-
PuMbA
titán
Hát ez a távirányító meg ilyenek nem ez az árkategória 15k-ba épp az fér bele, hogy szóljon valami normálisan. Vegyél inkább egy jobb 2.0-át, mint egy távirányítós semmirevaló cuccot
Bib: Nem tudjuk, hogy hogy szól, ami biztos jó az a Prodipe Pro 5, de az drágább cucc
[ Szerkesztve ]
-
-
apuc
őstag
Távirányítóban tökéletes a madzagos, ki-bekapcs, hangerőállítós.
Meggondolom..csak a kis hangfalak mennnének a helyhiányunk miatt a szekrény-polcra, a mélynyomó az asztal alá..a 2 hangfalasnál mivel nem fér az asztalon,(semmi hely) nem tudnám kapcsolgatni..még az 5.1-esen is gondolkodom, de 15.-ért az gondolom még silányabb lenne , mint egy 2.1-es..[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
30-40 között eleve nem is nagyon sok hangfalat találni szerintem. Egyetlen helyen láttam Microlab Solo 2C-t 34590 Ft-ért; ez a hangfal nem tűnik rossznak, de egyrészt nem sok tapasztalatot olvastam róla (habár iponon van róla egy rövid teszt), másrészt ebben a webshopban nem is ennek a képe szerepel (hanem talán az 5C-é), szóval ki tudja, milyen ez a webshop, és van-e egyáltalán még ilyen hangfaluk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
Állásajánlatok