Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
szia
ne haragudj a konkrét kérdéssel: van valami a hangszóró ügyben? azért kérdezem ugyanis, mivel gyorsan átfutottam a fórumot, láttam, hogy az ilyen 2 magas + 1 mély hangszórós szett nincs abban az ajánlási árkategóriában amit én belőttem 10-20 között, így láttam, hogy ezt megrendelted.... gondolom jó lenne ez nekem is, és ha van valami fejleményed, akkor ezt berendelem a másik ajánlott genius hangszóró helyett
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
1250B és 1255B között van 2000Ft különbség, megéri a felár? nem oszt nem szoroz az a 2000 pénz, amennyiben megéri.... tudnátok ebben segíteni?
bocsi, csak túlmentem a szerkesztési időn
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Viper26
nagyúr
Creative Gigaworks T3 vélemények érdekelnének, ha próbálta / halotta valaki.Asztalon kevés a hely így a kisebb asztali hangszórók miatt ideális lehetne.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
trufa12
addikt
Beszerzési idő 5 munkanap.
Az áru raktarozásánál értesítjünk Önt SMSben/emailben.lol nekem ezt írták 5 nap
ezzel az a gond nekem pénzem nem lesz 5 nap múlva xd[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
tipuka
addikt
válasz trufa12 #17912 üzenetére
persze, hogy lehet, telefonos dobozokkal már ezt ellőtték pár helyen, ahol kamu dolgok vannak, hangszórónál nem tudni, végül is fából van... szerintem, csak akkor vedd át , ha megnézheted előtte, hogy az van e benne, jobb félni tudod. én még a megbízhatóbb boltoknál is megnézem, h az van e benne, mert akár véletlen is küldhetnek mást (mondjuk 4gb ramot küldenek 8gb helyett, vagy fordítva érted)
-
Bodz
nagyúr
válasz tipuka #17902 üzenetére
Nem túl sok, de egy próbát megér. A B terv egy alig használt Kurzweil KS-40A.
(#17904) zsolt19900: Szia! 7 napot ígértek, de ez nem jelent semmit.
(#17907) alázógyík: Persze, sms & e-mail. Andrea.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
2.0 hangfalat keresnék 15e ft alatt.
Lehetőleg újat, de a makulátlan használttól sem zárkózom el.Eddig egy Kenwood minihifi és egy Creative p5800 volt, de egyik sem fér már el.
Most beszereztem egy Genius SP-HF500A-t használtan, de zavar hogy búg a trafója és de egy kicsivel komolyabb érdekelne, azonban hasonló színű fadobozos kivitelben.Az itt ajánlottak közül a Genius 1255 tetszene, csak már nem árulják sehol.
Tudom hogy a korábbiak is csak mezei cuccok voltak ,de a Kenwood hangfalai elég szépen szóltak, azt a szintet szeretném megütni ismét. Tudnátok erre esetleg ajánlott típust mondani?
köszönömMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Willie #17920 üzenetére
Marha idegesítő egy dolog. Igaz hogy a Creative nekem is külső tápos, de meg sem szisszent, ha be volt dugva, ez meg feszt búg.
Azért keresnék ilyesmi kivitelt mert sikerült egy egész hangulatos szobát berendezni, akkor ne egy oda nem illő dobozzal rontsam már el az összképet. Tudom, divatolok, de evvanMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Willie #17920 üzenetére
Esetleg 1250B vagy 1255B?
bár ez utóbbira azt írta itt valaki hogy nem létezik, de mégis megtalálható vagy 20 cég árlistájában.mod: geniusnet.com-on megtalálható , akkor csak létezik
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
alázógyík
addikt
Nekem lassan eladó sorba kerül a Genius SP-HF 1800A-m.
Mennyiért lehetne eladni? -
Zola007
veterán
válasz Füleske #17923 üzenetére
Méretre mekkora pontosan, mert erről nem találtam infót?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Füleske #17927 üzenetére
geniusnet-en azt írja, hogy a tartomány szélesebb valamivel, mást nem látok:
1250b és 1255b(#17922) Zoli133: Ránéztem erre a Modecom-ra, egész pofás darab, tetszik. Garit mennyit vállalnak rá és mi a különbség az 56 és az 56U között?
(#17927) Füleske : az még pont jó lenne méretben
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
válasz Zola007 #17928 üzenetére
ipon-t néztem ott 2 év gari az 56-ra 1 év az 56U-ra.
Az 56U az 56 "ránc-felvarrott" kiadása, a különbség (az általam talált adatok alapján) kimerül az U-ná már nem fix, azaz lecsatolható tápkábelben, és az U hátulján van egy USB csati ahov a modecom BT vevőegységét tudod tenni (Illetve másodlagosan USB-s eszközök töltésére használható)."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Zola007
veterán
válasz Zoli133 #17930 üzenetére
és valóban jobb a Modecom a geniusnál?
nekem igényesebbnek néz ki, de a hangja az ugye látatlanban nem sok semmi.
ennyiért valóban ideadják az interstore-nál?
mod: ahogy nézem nem éppen megbízható a cég[ Szerkesztve ]
-
unrealnoise
senior tag
Tudom csak részben tartozik ide, de sajnos elfolyt az elem a Logitech Z906-ban, aztán azóta nem is működik. Mit tudnék tenni vele?
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
zsolt19900
őstag
emberek köszönöm a segítséget végül is megrendeltem a Genius SP-HF1250B 2.0 hangfalat
annyi lenne a kérdésem, hogy -sajnos, vagy nem sajnos- a számítógép házam tetejére teszem vagy mögé búúúg a bal oldali hangfal, ez ellen lehet tenni valamit? vagy ne ott keressem a búgás okát, hanem a vezeték fut rossz helyen? mit javasolnátok, mert eléggé zavaró, az 5.1emen nem hallottam semmi ilyesmi búgást eddig
-
TSanya
aktív tag
Sziasztok!
Beüzemeltem az ESI Prodigy hangkártyát az Edifier 1900 mellé.
Néhány lossless zenével/pl. Allan Taylor, Dire Straits/ teszteltem eddig, itt-ott előbújnak apró, eddig rejtett részletek, picit szélesebb színpad, talán határozottabb mélyek.
Persze csodára nem számítottam az alaplapiról váltás után, de ennél picit többet vártam, talán ez lehet az Edifier „vége” hangzásban?
Vajon egy Prodipe Pro 5 V2 hozna-e előrelépést ezzel a kártyával?
A Prodipe-nál többet nem költenék a hangra, lehet, a jelenlegi felállás is elég, de az új Prodipe nem hagy nyugodni schawo kolléga ezen hozzászólása folyományaként.
Persze "csak" a 2.0-ás verzóban gondolkodva[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
10 k alatt szeretnék, egy kicsi, de erős 2.0-s PC hangfalat.
Mit ajánlanátok?
Én Genius HF 500 gondoltam, úgy láttam, azt dícsérik.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
csonti07
tag
Sziasztok.
Szeretnék venni egy kis ideiglenes rendszert, hogy mégiscsak szóljon valami, ne csak a laptop, szóval nem szeretnék sokat költeni rá.
Elolvastam az 1. hsz-t és pár oldalt, így a legjobb választás sokak szerint ebben az árkategóriában az 1250b, így logikus lenne ezt megvenni, de én elsősorban rap, hip-hop műfajt hallgatok, ezért merült fel bennem, hogy egy ilyen műfajra, talán egy olcsóbb 2.1 is megfelelne, tudom, hogy csapnivalóan szólnak ebben az árkategóriában de talán a többlet basszus megéri , ha ilyen zenét hallgatok.
Szóval 1250b tisztább hangzással és igazából nem tudom, hogy mennyi basszussal ilyen zenékre mert még nem hallgattam meg, vagy vmi 2.1 ?
előre is kösz, és bocs h sok a rizsa -
aram01
nagyúr
vettem egy Logitech S-220-at fos hulladék szar, a élynyomó elfér egycd tokban (aki megveszi leverem a hátát)
link a foshoz--->[link] fúúúúúúú gecccccccccccccccc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
default.
őstag
Sziasztok!
Egy Fisher CA-660 240W 8Ohmos erősítőhöz keresek 2db hangfalat.
Mivel nem volt drága ez sem, hangfalból sem szeretnék nagyon drágát, max 20-30ig mennék el..természetesen használtban gondolkozom.
Fontos lenne a kiegyensúlyozott, részletgazdag hangzás..
Mit tudnátok ajánlani ?köszi előre is!
-
erdoke
titán
Sziasztok!
Hálószobai tévé mellé keresek 2.1 hangfal szettet vezeték nélküli távirányítás lehetőséggel. Mivel nem cél a HiFi hangzás, csak a beépített, hátrafelé néző vackok kiváltása valami elfogadhatóra, nem költenék rá túl sokat, max. 20e Ft környéke. Tudom, hogy a távirányíthatóság a minőség rovására fog elvenni a keretből, de még így is bőven elég lesz az adott célra.
Az se lenne baj, ha a csipogók viszonylag keskeny kivitelűek lennének, mert sem a tévé mellett, sem alatt nem sok a hely...
Szerk: Sajnos a tévé fejhallgató kimenete csak menüből vezérelhető, nem vált át oda a távirányító hangerő gombja, amikor bedugom a hangszórókat. Emiatt kellene a távirányító.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Zoli133
addikt
válasz default. #17945 üzenetére
SZia,
passzív dobozokról itt érdeklődj."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Willie
őstag
válasz erdoke #17946 üzenetére
Szia!
Próbáld meg egy ilyen SCART-RCA átalakítóval átvinni a hangot.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz Willie #17948 üzenetére
Van RCA kimenet a tévén, de ha azt használom, a készülékbe épített hangszórók is aktívak, tehát csak azokat szabályozza a tévé távirányítója. Fejhallgató kimenet külön végfokról megy, így a normál hangerő nullára tekerése mellett külön is szabályozható. Csakhogy fél perces bóklászás a menüben minden egyes állítás.
A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
- NVIDIA® driverek topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok