Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz Willie #17108 üzenetére
Ha azt nézzük, mennyi volt a minimum ár, amitől kaphatóak voltak valamikor (11k HUF környéke), akkor pl. Creative Inspire T10 vagy Genius SP-HF 1250B mozog ilyen árfekvésben. Bár én inkább hozzátennék picit, és a Creative GigaWorks T20 Series II-t választanám (17k-ért). Árban ezek között helyezkedik el (14k-ért) a Genius SP-HF 1800A, de nem tudom, merjem-e ajánlani, ugyanis – bár a különféle oldalakon a vásárlók általában jó véleményt mondtak róla (bár mit is mondhatna egy friss tulaj), továbbá a specifikációk alapján nem tűnik rossznak – pont itt, ebben a topikban nem nagyon ajánlgatják.
Azt pedig szerintem senki nem tudja, lesznek-e még, és nem is nagyon érdemes rá várni. Esetleg – ha a Modecomok tetszenek – a webshopoknál érdeklődhetsz, várható-e ezen hangfalak forgalmazása valamikor a közeljövőben.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Willie #17920 üzenetére
Marha idegesítő egy dolog. Igaz hogy a Creative nekem is külső tápos, de meg sem szisszent, ha be volt dugva, ez meg feszt búg.
Azért keresnék ilyesmi kivitelt mert sikerült egy egész hangulatos szobát berendezni, akkor ne egy oda nem illő dobozzal rontsam már el az összképet. Tudom, divatolok, de evvanMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Willie #17920 üzenetére
Esetleg 1250B vagy 1255B?
bár ez utóbbira azt írta itt valaki hogy nem létezik, de mégis megtalálható vagy 20 cég árlistájában.mod: geniusnet.com-on megtalálható , akkor csak létezik
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
erdoke
titán
válasz Willie #17948 üzenetére
Van RCA kimenet a tévén, de ha azt használom, a készülékbe épített hangszórók is aktívak, tehát csak azokat szabályozza a tévé távirányítója. Fejhallgató kimenet külön végfokról megy, így a normál hangerő nullára tekerése mellett külön is szabályozható. Csakhogy fél perces bóklászás a menüben minden egyes állítás.
A legjobb aláírás a héten
-
szasanyi
félisten
-
Degeczi
nagyúr
válasz Willie #31127 üzenetére
A legtöbb mai oprendszerben lehet több hangforrás, és állítható (esetleg driverfüggően), h mi hol szólaljon meg, Tehát pl. zenelejátszó a külső DAC-al sztereó rendszeren, a filmek meg az alaplapi 5.1-en.
Ha egyszerű splittert használsz, azzal persze ugyanaz megy mindkét rendszerre (és ott sem kizárt, h romoljon a minőség, egymásra hasson az elválasztás nélkül egymásra kapcsolt két rendszer - bár kisebb az esélye, mint a bemenetek esetén)
-
válasz Willie #31123 üzenetére
Szerintem egyszerű a megoldás, legalábbis 7.1-es hangkártya esetén. A T20 menjen frontoknak, a genius frontjait (zöld jack) pedig kösd át az eddig nem használt sorround kimenetre (szürke jack), s két oldalt legyenek a front és a rear hangfalak közt féltávolságra. Így lett egy 7.1-es rendszered, Creative T20 frontokkal. Ja, csak nincs szürke jack a lapodon (optikai van a helyén ), ez esetben akkor a frontokat nem kötöd sehova, így csak egy sima 5.1-es, de zseniálisan kreatív hangfalszetted van.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Amazon Fire TV stick/box
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Videó stream letöltése
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple notebookok
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest