Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
ez aktív??
Itt adnak hozzá távirányítót?
mert az van oda írva nem jár de az gondolom elírás mert szettben kellene hogy legyen... az az irányító vagy mi gondolom hozzá jár..mert szerintem beszarnék a részletességétől akár mc akár nem
elég a hangszórókra ránézni minőségibb a kivitelük.Ha aktív lehet inkább később de 1 ilyenre ruházok be .)
z-5500 at érdemes lenne lecserélni rá?
ez esetben nem érdekel a hangerő
de gondolom szebben szólna.... (részletesebben persze kevesebb basszussal.... de azt úgyse tudom kihasználni)[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
TSanya
aktív tag
válasz trufa12 #16102 üzenetére
Szerintem a 32-es a komolyabb.
(#16103) trufa12: igen, ez is aktív. Azért a Z5500- hoz viszonyítva nagyon más , hiszen az 5.1-es, ha jól látom.
Basszus biztosan kevesebb, de egyben sokkal minőségibb is lészen. Szokni kell.
Esetleg nézz rá a 120-as kistesójára is.
A 16050-es hozzászólásban Zoluska részletesen ír tapasztalatairól... -
TSanya
aktív tag
válasz trufa12 #16103 üzenetére
Vagy még egy opciónak ott van az én 5 napos Edifier R1900-asom
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
válasz TSanya #16105 üzenetére
hát ha már el akarod adni régen rossz
ezt meg nem tudom
volt már nem 1 hifim
most ez az 5.1 ami szintén ugyebár egekig magasztalt és végülis jó is... csak hát 5.1 sosem lesz 1 zenei termékde ettől meg félek mert már igaz 40 ezer ft os kategória de nem tudom megérné e az árát . sajnos lehetőségem meg sosincs meghallgatni az ilyeneket mert erre felé nem szállítanak ilyeneket.
-
-
Zoluska
tag
válasz trufa12 #16108 üzenetére
Zenére én 2.0-át vennék, x.1-es rendszert jól szólni még nem hallottam, bár lehet, hogy csak rossz típusokba futottam bele eddig. A 120-as Modecommal én is szemezek, nekem a 80-as van az irodámban, otthon pedig az MC-HF100. Az SHF80 szerintem szebben szól, ebből kiindulva a 120-asnak is jónak kell lennie, bár sajnos a közkedvelt Edifierrel nincs összehasonlítási alapom. Ha TSanya lecseréli rá az Edifiert, akkor legalább egy valaki lesz, aki tudja viszonyítani őket.
Az új hangfalakkal úgy érzem tett előre egy lépést a Modecom, hangminőség és kivitelezés terén is. Hallgattam rajta már mindenféle zenét, elektronikusat, komolyzenét és Chesky Records féle audiofil felvételeket is, mindegyikkel kellemes a megszólalása. Mélymániásoknak nem ajánlanám, de aki szereti hallani a zene finomságait, részleteit, annak inkább egy ilyet ajánlanék, mint bármilyen mélynyomós szettet. -
Zoli133
addikt
A GEnisu 1255a hangban hogyan viszonyul a modecom HF24/32? (esetleg a modecomok egymáshoz?)
Van esetleg tapasztalata valakinek mindkettő márka belépő modelljeivel?"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
-
Zoli133
addikt
válasz Bitpalace #16111 üzenetére
A kezelőfelület nem fontos, a DAC-on nem fix jelszintű a vonali kimenet, emiatt a DAC állításával megvan oldva az esetleges kezelés.
Lehet bepróbálkozok én is eggyel, bár a 32es jelenleg csábítóbb, azt is ajánlották, csak nem lehet olyan rossz.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
-Rolika-
senior tag
Sziasztok.
Mostanában gondolkodok rajta, hogy le kellene cserélnem az ezer éves Videoton Disco Lady-met.
Maximum 15K-t szánnék rá. Nézegettem ezeket a Modecom-okat amiket ajánlotok, de nekem ezek sajnos nem jók, mivel nincs fülhallgató kimenet. Szoval nekem valami olyasmi kellene ami nem drágább 15K-nál, van fülhallgató kimenet, esetleg táv vezérlő, bár ez nem létfontosságú.Esetleg tudnátok olyan webshopot is ahol van lehetőség moneybookerses fizetésre?
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
Bitpalace
senior tag
Nincs itt véletlenül valakinek olyan ismerőse, vagy olyan valakit ismer, aki hangfalakat javít?
-
ludsimon
veterán
válasz Davevagyok #1 üzenetére
elolvastam az első hsz-t, ennyire tényleg gáz, hogy nem lehet 2.1-et 10k alatt találni?
Én 10k körül vettem 5-6 éve egy Logitech-et de meg kellett tőle szabadulnom anyagiak miatt.
Nem kell nekem ultra pro cucc, csak legyen 2.1 és 11k a plafon amit rá tudok szánni.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
rendben, köszi srácok!
undefined
-
harry
veterán
-
trufa12
addikt
Sziasztok ezzel a 2.1 el mi a gond? https://ipon.hu/webshop/product/mode_com_mc_mhf60u/323983
vagy inkább 2.0 ból ezt? mert most vétel előtt állok kb rendelném is be !
ha áldásotokat adjátok valamelyikre.
viszont több pénzt nem akarok fizetni érte.
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz trufa12 #16129 üzenetére
Nincs igazán tapasztalat vele, még jó is lehet, ha a sztereó szettjeikből indulunk ki... ugyanannyiért a sztereó bizonyára jobban szól, de ha nagyon kell a mély, vedd a 2.1-et, aztán majd beszámolsz, hogy milyen. Miről váltasz, mihez tudsz hasonlítani? Ez sem mindegy.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
CsIrKeRaToR
tag
Szerintetek ez egy jó ajánlat:[link] ?
"Egyszóval dőljünk hátra és nézzük ahogy a közizlés prostituáltként árulja magát az útszélen és a becsület a szeretettel karöltve kivérzik az árokban."
-
harry
veterán
válasz CsIrKeRaToR #16131 üzenetére
Keress rá, emlékeim szerint eddig jókat írtak róla.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Zoli133
addikt
Sokat kutattam, elvileg a modecomokról jókat írnak, jelenleg egy SHF56 illetve SHF56U a kiszemelt. Az U végű az újabb, támogatja a BT modult USB-n illetve cserélhető a táp kábel is (e miatt érdekel igazán). Szerintem belül az USB-s cuccokon kívül megegyezik a kettő (specifikáció az USB leszámítva ugyanaz). INkább az érdekel, vajon 20 körül mennyire lehet jó vétel az 56os modecom?
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Lack999
tag
válasz CsIrKeRaToR #16131 üzenetére
A párját én vittem el, nagyon nem bántam meg. Szerintem ennyiért jó vétel.
-
TSanya
aktív tag
-
Zoli133
addikt
-
TSanya
aktív tag
válasz Zoli133 #16137 üzenetére
Szia!
Én elsősorban a vezetékes hangerőszabályzót hiányolom, és az Edifierrel kb. egy árban lévő Modecom 80U lenne a kiszemelt cseretermék
Összevetésben benne lennék, főleg, ha rendelkezel saját járművel
-
B1T3
addikt
Felvetült bennem a gondolat, hogy hangfalat kéne venni, de hozzátok fordulok, mert eddig zömében fejhallgatóval hallgattam zenét, így kissé laikus vagyok ebben a témában. Azért hangfallal kicsit természetközelibb a zenehallgatás élménye, és amúgy is kevésbé kényelmes, ha a fejemen van egy eszköz…
Mi hozható ki kb. 50 (+/- pár) ezer Ft-ból? Tulajdonképpen csak zenehallgatásra használnám, azon belül is mondjuk progresszív metal, metalcore stílussal zömében (pl. ilyet vagy ilyet hallgatok, tehát nem túl rádióbarát és telefonhangszórón is élvezhetően hallgatható zenéket ), szóval szeretném, ha a lehető legszebben szólna. Méret mindegy, a hangzás számít.
Az első hozzászólásban ebben az árkategóriában ott van ajánlottként a Behringer MS40, de 50-től már a Hi-Fi topikba küldtök, szóval azért rákérdezek a véleményetekre. -
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Miért van az, hogy van a 24-es modecom hangfalam, ugye 2 input van rajta. Na már most ha mind2-re van valami csatlakoztatva, és az egyiket szeretném hallgatni, akkor hibáa veszem fel a hangerőt a csatlakoztatott eszközön, vagy a hangfalaon, egyáltalán nem lesz hangos :S De h csak 1 bemenet van és úgy hallgatom, leüvölti a fejemet
mi lehet a baj?
Üdv!
-
Zoluska
tag
válasz TSanya #16138 üzenetére
Helyes, eresszétek össze őket, hogy végre kiderüljön az igazság. Nagyon érdekel, melyiket ítélnétek jobbnak. Arra rájöttem, hogy a 80U nem egy mélybajnok, de legalább nem az a dörömbölős, búgós hangja van, amit úgy utálok. Melóban meg úgysem kell, hogy lebontsa a gipszkarton falat a szomszéd és köztem. Viszont egyre inkább ingert értek, hogy a HF100-at lecseréljem az SHF120U-ra, csak nem szívesen szórom már megint erre a pénzem.
-
dudika10
veterán
válasz TSanya #16142 üzenetére
És mi a fenét kezd egy mono rendszerrel?
Egyre több topikban olvasok hatalmas marhaságokat.
(#16150) B1T3: semmivel mivel darabárról beszélünk, azaz a kereted duplája körül állna meg a projekt.
Ha a Prodipe Pro5 belefér még, akkor azt érdemes nézegetni.
MS40-et csak akkor, ha nem tervezel külső DAC-ot, fejhallgatós rendszert, továbblépést, vagy TV mellé lesz.
50k-ból kijön egy jópár éves használt doboz amit megkíméltek, és hozzá egy erősítőt használtan. Ezt a hifi topikban ajánlanak majd.
Olcsó kategóriában a jó minőségű mélyekről mindenképp le kell mondani (jó minőségű mély drága). Sokat kaphatsz, de szerintem inkább arra érdemes ráfeküdni, hogy a többi tartomány rendben legyen, ami gyakran azt jelenti, hogy nem kapsz túl sok mélyet, de az legalább pontos. Abszolút megszokható.
Pl.: a Sound Art W2-t vagy L2-t hivox tuninggal 30k körül meg lehet szerezni néha szerencsével.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest