Minden teszt

2484 teszt

minden tesztek hírek

Cikkek

 • Okami - teszt

  A farkas bőrébe bújt napistennő a PlayStation 2 kínálatának egyik legkülönlegesebb darabja volt a maga idejében, a Ready at Dawn és a Capcom közreműködésében azonban újra kalandra indulhatunk, ezúttal a mozgásérzékelésre alapozó Wii változat keretein belül.

 • Alternatív jelen - harmadik rész

  Kisebb szünet után visszatér Alternatív jelen cikksorozatunk, amelyben olyan eseteket vizsgálunk, amik máshogy értek véget, mint azt eredetileg tervezték: ezúttal a PlayStation születésének körülményeit, a közelmúltban megjelent Dark Sector-t, valamint a Zelda harmadik dimenzióba történő lépését.

 • Devil May Cry4-Amikor a gonosz felbőg

  [P] A sorozatról először 2001-ben hallottam, amikor egyik barátom a kezembe nyomott egy konzolos újságot,...

 • Space Invaders Extreme - teszt

  Íme, a futurisztikus múltidézés mintapéldája, egyenesen a tapasztalt és vén rókának számító Taito játékgyárból: tesztünkben a Space Invaders Extreme kaotikus élménybeszámolóját olvashatjátok.

 • Unreal Tournament III - teszt

  Az elmúlt években rohamosan megnőtt az online multiplayer FPS-ek népszerűsége a konzolokon, így csupán idő kérdése volt, hogy a korábban első sorban PC-n hódító Unreal Tournament mikor köszön be teljes mellszélességgel az új platformokon. Most jött el ez az idő.

 • Grand Theft Auto IV: PC-s Autórablás

  Rengeteg féle hír kering a neten affelől, hogy hamarosan leleplezik Nico barátunk kalandjait immáron PC-s...

 • LEGO Indiana Jones - teszt

  A Lego figurák az elmúlt években már megmutatták, hogy bizony videójáték formában is képesek órákra lekötni az egész családot: a Star Wars körítés már tarolt, most azonban kiderül, hogy mire képesek az építőkockák Indy világában. LEGO Indiana Jones teszt.

 • Age of Conan: Hyborian Adventures - teszt

  Öt év után végre elérkezett a pillanat, hogy napjaink egyik legígéretesebb MMORPG-je bemutatkozzon. A trónkövetelő eljövetele, vagy csak egy újabb szakbarbár?

 • Battlefield: Bad Company - teszt

  A Battlefield betámadja a konzolos csatateret: a Bad Company a régóta futó csapatosan harcolós, katonás FPS széria első olyan epizódja, amit kifejezetten és kizárólag konzolokra terveztek, és normális single player is van benne. Mire jók a rosszfiúk? Teszt.

 • Mozgásban a jövő

  A Wii mögött álló egyedi elképzelés, a mozgásérzékelős kontroller, és a fogékony közönség tökéletes megtalálása régen várt sikerekhez vezette a Nintendo-t, akkorához, amely a vetélytársakat is változtatásra ösztönözhetni: jönnek az újabb innovatív irányítók?

 • Operation Flashpoint 2 render videó

  Az Operation Flashpoint 2 honlapján megnézhető illetve letölthető az első videó a játékból.

 • Final Fantasy Tactics A2: Grimoire of the Rift - teszt

  A Sqaure Enix bőségesen méri a Final Fantasy folytatásokat és mellékákat: a széria taktikai vonulatának rajongói tavaly ősszel Final Fantasy Tactics újragondolást kaptak PSP-re, a DS tábor pedig most vetheti rá magát a GBA verzió folytatására. Gyerkőcök Fantáziaországban.

 • Szerepjáték körkép: PlayStation 3

  A PlayStation 3 valamivel koncentráltabb felhozatallal bír, mint riválisa: a cégnél nem túlzottan foglalkoztak külsős exkluzívok gyors lekötésével, inkább a saját fejlesztésekre fókuszáltak. Kivétel persze ezúttal is akad - nézzük, mivel játszhatunk az elkövetkező időszakban.

 • Alone in the Dark - teszt

  Alone in the Dark. Az elmúlt évtized meghatározó, máig híres játékszériákat ihlető sorozata, nyugodtan leírhatjuk - legenda. A komoly problémákkal küszködő Atari utolsó mentsvárként nyúlt hozzá - sikerül ismét a csúcsra másznia? Teszt, egyedül, sötétben.

 • The Bourne Conspiracy - teszt

  A könyvből, filmből készült játékadaptációk ritkán jók, általában inkább rosszak. A The Bourne Conspiracy egyszerre vesz alapul filmet és könyvet - duplán érvényes rá az átok, vagy elkerüli a szokásos csapdákat? Teszteltük Jason Bourne első digitális kalandját.

 • Caesar III vs. Imperium Romanum

  Mindig is szerettem a városépítő játékokat, üdítő színfoltot jelentenek a mindent elsöprő FPS-dömping idején. Külön műfaj ezek között az antik világ városainak reprodukálása, mely kiskorom óta nagyon kedvelt téma nálam.

 • Guitar Hero: Aerosmith - teszt

  A Guitar Hero sorozat lassan, de biztosan elindult azon az úton, melyet a hasonlóan zenei alapokra építő Dance Dance Revolution már végigjárt. Az üzlet beindult, elkezdődött a sorozatgyártás, itt az első, egy bandára koncentráló epizód, a Guitar Hero: Aerosmith. Teszt.

 • Év végi játékdömping 2008

  Ahogy az minden évben lenni szokott, idén nyáron is beköszöntött az uborkaszezon. Játékkiadások panganak,...

 • Fókuszban: Call of Duty: World at War

  A Treyarch 2008 legnagyobb mutatványára készül: az über-sikeres Call of Duty 4-gyet kéne sikeresen folytatni, méghozzá a sokak által már régen leírt második világháborús környezetben. Összegyűjtöttük, amit jelenleg a Call of Duty: World at War-ról tudni érdemes.

 • Civilization Revolution - teszt

  A Civilization a videojátékok egyik alapköve, kikerülhetetelen klasszikus, olyan játék, amit valamilyen formában mindenkinek legalább egyszer illik kipróbálnia. Az eddig leginkább a PC-t preferáló folytatások után a Firaxis most konzolokra is elhozza a világszintű hódítás izgalmait.