Minden teszt

2474 teszt

minden tesztek hírek

Cikkek

  • Viking: Battle for Asgard - teszt

    Kegyetlen hadsereg söpör végig az emberek lakta világon - vajon Skarin, a vérszomjas viking képes lesz felállítani rettenthetetlen seregét és eláztatni a démoni hordák vérével a csatamezőt? Minderre a Viking: Battle for Asgard ad majd választ.

  • Universe at War - teszt

    A SEGA az utóbbi néhány hétben igazán elkényeztette a játékosokat. A sünrajongók Sonic-kal teniszeztek, fagyos tesókat csapkodhattunk a Vikingben, vagy hajléktalanokat a Condemnedben. Most pedig a Földet pusztíthatjuk el / menthetjük meg egy jó kis stratégia keretei közt.

  • Sims 2 Castaway Mobile Teszt

    Mai tesztem alanya a Sims 2 Castaway című játék. A játékot elsősorban nem csak a sorozat szerelmeseinek ajánlom, szerintem mindenkit le tud kötni több órára is.

  • God of War: Chains of Olympus - teszt

    Kratos két alkalommal már bizonyította, hogy nem véletlenül foglalta el a háború istenének trónját az Olümposz csúcsán, a God of War következő felvonásában, a Chains of Olympus-ban azonban új kihívás elé néz - más a platform, és más a mögötte álló csapat is.

  • Dark Sector - teszt

    A Dark Sector kacskaringós fejlesztési fázist tudhat a háta mögött, a Digital Extremes kezdetben a “Splinter Cell az űrben” vonalon mozgott vele, a mostani formája átgyúrt, bizonyított ötletekre alapozó koncepció eredménye. Az utóbbi idők Legjobb Összelopott Játéka?

  • Patapon - teszt

    Az ezer forintos kérdés: miért kezdődik majd minden fellelhető Patapon előzetes, ismertető, teszt vagy akár csak hír azzal, hogy PATA PATA PATA PON? Vagy hogy PON PON PATA PON? A megoldás: mert ezt kell csinálni a játékban. Értsd: érdemben semmi mást.

  • Keytar 3.0 ...just imagine...

    Szasztok! Már megint itt vagyok a Keytar projekttel... amit bizonyára mindenki ismer...

  • Premier előtt

    Az idén sem maradnak virtuális foci nélkül a 2008-as EB-re készülők, a kontinenstorna előtt itt az UEFA EURO 2008. Nintendos DS-re furcsa, de újdonságokkal bőven szolgáló szerepjáték érkezik a The World Ends With You személyében. Heti megjelenések.

  • Ninja Gaiden: Dragon Sword - teszt

    A Ninja Gaiden élmény egyenlő az észveszejtő, látványos akciókkal, a dinamikus harcrendszerrel és a kiváló körítéssel. Lehetséges-e mindezt hordozható konzolon is tisztességesen prezentálni? A Team Ninja bebizonyítja, hogy igen, méghozzá nem is akárhogy...

  • Half Life 2 - Episode Two Teszt

    Tehetnénk fel magunknak az első kérdést, mikor először kezdünk el valamelyik részével játszani a szériának. A választ még pontosan mi sem leltük meg hisz a játék még nem kapott teljes befejezést, így hát csak annyit mondhatok el, amennyit tudok.

  • GTA IV - Kijátszva...

    Igen, kedves gamertársaim, már van aki végigvihette eme sokak által epekedve várt műremeket... A szerencsés ember pedig nem más, mint Rob Taylor, az Xbox World 360

  • Legend: Hand of God - próbakör

    A Legend célja nem kisebb, minthogy a Diablo2 által kitaposott ösvényen, hasonló éleményt nyújtva nyűgözze le az akció-szerepjátékok rajongóit. Nem kis feladat, előzetesünkből pedig kiderül, jó úton halad-e a Master Creating csapata eme nemes cél felé.

  • Condemned 2: Bloodshot - teszt

    Őrült csavargók, gyilkos démonok és egy titkos szekta. Ezt ajánlja a Condemned második része, és persze rengeteg borzongást. Lámpákat lekapcsolni, kezeket a takaró fölé, vascsöveket és kisfejszét készenlkétbe, elkezdjük útunkat a sötétségbe!

  • PC PS3- ból - friss tapasztalatokkal!

    Egy gépet akartam, ami alkalmas játékra, de alapesetben egy kellemes netezős gép lenne. Többféle opció jött szóba

  • Kane & Lynch: Dead Men - teszt

    Mi történik, ha talákozik egy mindenre elszánt bűnöző, plusz egy gyógyszereket habzsoló elmebeteg, és közös erőszak-túrára indulnak? Akkor éppen a Kane & Lynch: Dead Men-nel játszol. Boncasztalon az utóbbi idők legellentmondásosabb akciójátéka.

  • Travian, egy falu krónikája

    Vezetőink szimpla feladattal bíztak meg, legyek a vezetője az Újvilágon frissen alapított kolóniának. Egyszerű megbízásnak tűnt, már szinte rutin munka. Azonban a település alapításkor rájöttünk, hogy nem vagyunk egyedül...

  • Crysis - teszt

    A Crysis jöt, látott, és... ha győzni nem is győzött kapásból, de jó esélye van rá, hogy előbb-utóbb elfoglalja az őt megillető helyet. A hely pedig: a szépségdíjasok fényesen ragyogó trónja. Teszteltünk a jelenlegi legszebb, és legéhesebb lövöldét.