Új hozzászólás Aktív témák
-
euforia
tag
válasz TazLeacher #33 üzenetére
a villanyszámla az igy is úgy is annyi mert a gép az akkor is menne ugyanennyit ha nem dc- znék.
-
euforia
tag
válasz ez_meg_emaz #32 üzenetére
internet szolgáltató a baja nem megy sehogysem csak ha hajlandók lesznek megcsinálni de már több mint két hónapja hivogatom őket ezügyben és basznak rá szóval...
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz TazLeacher #33 üzenetére
Off...
Vagy pedig csinálja okosan. Engem egyébként warez,torrent,dc,stb esetében csak az akaszt néha ki hogy a 2k-s magyar underground albumokat is inkább leszedik. -
euforia
tag
válasz ez_meg_emaz #30 üzenetére
én szeretem a dc-t 1 játék beletart egy vagy töb honapba de én sosem siettem sehova ráérek meglesz amikor meglesz...DE mos nem jóóó!!
-
ez_meg_emaz
őstag
Hát ha a driver3 igy nézett ki akkor igen sajnálom hogy nem probáltam ki. És nem azért irom mert nekem nem számit a graf. Söt én inkább azok körébe tartozom akiknek majdnem a legfontosabb. De ez a graf messze van a szartol szerintem. Jo kicsit látszik hogy nyilt területen a távoli dolgok olyan rajz szerüek de simán elmegy. Blacksite-nál millioszor jobb a grafja.
Aki irta a dc-t... Hát megnézem ott mennyi idö alatt jön le egy game ha 1! db mp3 van hogy 30-40perc. Ez meg egy 8gb-os game.
[ Szerkesztve ]
-
mad1
veterán
hali,azt szeretnem kerdezni hogy dx10en szebb a game?
mert xpn elegge elnagyolt..nekem a driver3ra emlekeztet...Ne szemetelj ! = Steam
-
*Z/\ck*
aktív tag
jaja.nem éri meg. mert sok gondal jár. ne is warezolj!!!
-
losi73
senior tag
üdv valaki nem tudna küldeni egy mentés a nagy teher auto legyözése untánrol,mert ott tartotam ,de ujra kellet raknom a rendszert és buktam a mentéseket amit meg a netröl le szedtem nem jó valamiért,és nagyon nincs kedvem elöröl kezdeni a gémet helpppp
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
euforia
tag
válasz ez_meg_emaz #17 üzenetére
öö nem exe hibával kilép vagy ilyesmi hanem megy a játék rendesen és egyik pillanatról a másikra 0fps beakad a hang kép és 3perc mulva ugrik egyet a kép majd megin párperc mulva 1et ....
[ Szerkesztve ]
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz ez_meg_emaz #17 üzenetére
mindkettő xd
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz ez_meg_emaz #15 üzenetére
szerintem is teljesen jó gém, sőt. én kétszer is végigvittem, és másodszorra is jó volt. UP neki
-
ez_meg_emaz
őstag
valszeg van. Gondolom az nem gáz ha beajánlom az nforce oldalt. Onnan tölteni nem lehet csak keresni a releasekre.
Énmeg ma tettem fel a game-t és iszonyat tetszik.
Régen nem szorakoztam ien jol. Jo hogy meglestem, már a sok kritika miatt ki se akartam probálni. Asszem azt a filmet is megnézem ami alapján született. Nagyon jo sztori és a graf is bejött.Miért kell szidni nem értem. Az irányitási gondok böven elviselhetöek, pláne ha ien jo a játék. -
euforia
tag
üdv! nálam folyton beakad a játék tudna rá vki vmi gógyírt? egy driver cserét próbáltam legújabb van most fent! Annyit segített h nem kapásból a menübe fagy ki hanem játék közbe pár perc után 30-40ről 0 fps folamatosan..
-
Mozso26
senior tag
Most tettem föl és nekem nagyon tetszik, de lehetséges hogy az én konfigomon beszaggat söt helyenként kifejezetten lassu???????????
-
csaabz
őstag
válasz ez_meg_emaz #5 üzenetére
Turning pointhoz annyit,h a profilomnál látható konfiggal be-be rántott.
A kisköltségvetésű érzés néha engem is elkap, de nem itt, ezt a Codemasters csinálta...
Kane & Lynchnél sztem nem az irányítás a leggázabb, hanem a kivitelezés. Néha úgy éreztem, mintha egy évekkel ezelőtti konzolátirattal játszanék.
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
ez_meg_emaz
őstag
Én meg azzal nem értek egyet hogy a Turning point nem volt jo. Szerintem igenis nagyon jo volt a megvalositása is. Bár abban egyetértek hogy lehetett volna jobb. Van benne vmi hogy olyan kisköltségvetésünek érzni az ember és aztmondja: ejj ez jo volt, de lehetett volna még jobb.
Balcksite A 51 az szerintem nagyon más tészta. Azt igen vártam és igen igen nem tetszett. Biztos azért mert totál másra számitottam. Irányitás, lövöldözés,graf(mondjuk olyan közepes volt-bár talán nem a crysis után kellett volna játszni vele ), sztori mind nem tetszett. Csak az volt jo hogy viszonylag változatos volt a sok jármüves rész miatt.K&L-t már rég "megkaparintottam" de mivel szidták hanyagoltam, csak holnap teszem fel. Kiv leszek. Emiatt sok szidás miatt amit az irányitás kapott szerintem egyértelmü hogy a lehetö legkönnyebb fokozaton kezdem ha lehet választani...
Aztán Assassins Creed következik...[ Szerkesztve ]
-
csaabz
őstag
Én szeretem a lövöldözős játékokat, de ezzel azért volt pár problémám.
Úgy tudnám megfogalmazni,h ugyanaz a baja, mint a Blacksite Area51nek és a Turning Pointnak.
Van 1 jó alapötlet, aztán azt a rövid határidőnek köszönhetően -vélhetően ez a probléma- teljesen elszúrják. A Kane & Lynchnél annyira félkész feeling volt. És bizonyos helyeken idegesítően nehéz..https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Gyusz
őstag
A kiadó valószínűleg tényleg nem hagyott elég időt a fejlesztésre, azonban az eladások a sok kritika ellenére egészen jól alakulnak. (Bár ebben jelentős szerepe lehetett a Gamespot botránynak.)
-
Misi 007
őstag
Ritka amikor megtetszik egy "menj és lőj" játék de ez a Kane & Lynch szerintem nagyon nagy game!
Kár hogy a magyarítását végül elhalasztották...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PR-Telecom
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...