Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
strebacom
senior tag
válasz DerStauner #13 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
tatatomi
csendes tag
pc-n asszem nem lesz de nekem tetszik főleg azért mert jó véres
Tataár Tamás
-
wilddog
tag
Én kellemeset csalódtam a Dark Sectorban, szerintem nem rossz játék, megvan a kellő lendület, a grafika sem rossz benne( jó, biztos lehetne jobb ), van hangulata és a játékélmény is kielégítő a számomra. Ez az eldobható penge, amely kaszál, aprít, ellopja a fegyvereket, öl, pusztít és a végén vissza is repül hozzánk ötletes, jó húzás volt. Ha csak egy puszta karabéllyal kellett volna harcolni az lett volna a gáz, meg dögunalom lett volna, de így fel lett turbózva a játék. Maga a játé story -a egy kicsit a Gorky17 hangulatát idézi, --> titkos orosz támaszpont, biológiai kísérletek, génmanipulált ellenfelek .. .stb.feldobja a hangulatot. Az is jó benne, hogy hősünk képességei folyamatosan fejlődik a kaland során, egyre több mindent tud csinálni. Nekem bejött ez a game.
-
Keksz
senior tag
Miért van az h ez a cikk betűről betüre az ami a gamer365.hu oldalon van?
-
Kr/\toS
senior tag
Hehe a penge(ráng) is nyúlás; volt anno 1 film: "Támadás a krull bolygó ellen",(lol) na abban volt a főhősnek ilyen fegyvere.
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
Nálam a grafika el is rontotta az egészet. Pc-n lesz egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest