Hirdetés
-
GAMEPOD
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
egy kicsit segítsetek ki! Kedvem kaptam ROMolgatáshoz, de utoljára egy Samu note 2 klónt romoltam.
Olvasgatok, de a legtöbb leírás már haladónak szól, így pár kérdésben segítsetek ki pls:
Ha már pie a teló, még ha gyári ROM al is, akkor firmware már nem kell majd nekem?
Kernel minden megy mindennel kb? Összehasonlítás van esetleg mi miben más? Vagy ez ilyen hit kérdése mondhatni vagy ki kell tapasztalni kinek mi jön be? Kernel is simán twrp ből megy fel, semmi extra hack?
Kernelt is lehet cserélgetni ROM alatt bármikor vagy van egy fix sorrend? ROM cserénél minden adat megy a lecsóba az tiszta, kernel cserénél is.Mindahhoz, hogy ezekkel szórakozzak kell ROOT? Szeretem az OTP Smartbankját, nem szívesen buknám a root miatt.
Köszi előre is!
(#21870) Mikamaka
Mi az a gapps?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- The First Berserker: Khazan
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest