Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Jinxb1rd #13904 üzenetére
amik 120hz-esek ott 250e lehet a nyitóár, de lehet több
és ha már van annyi egy lcd-re, akkor oledre is akadhat 350, ha meg nincs akkor valami sokkal olcsóbbat kell venni, de azokból nem lesz 120hz/4k, ez még elég prémiumnak számít, nem véletlen nem dobják bele a kisebb qledekbe sem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Hashvrad
tag
válasz Jinxb1rd #13898 üzenetére
Input lag mindenképpen.
Egyéni preferencia alapján: Panel, méret, képfrissítés+HDMI típus, HDR.
Itt érdemes körülnézni, körbe kérdezősködni.
Esetleg ha van márka amihez ragaszkodsz, akkor annak a saját topikjában.[ Szerkesztve ]
R7 5800X | RX 6900 XT | 32 GB@3200 | LG C2 42"
-
Chaser
legenda
válasz Jinxb1rd #13898 üzenetére
hogy ne lcd legyen hanem oled, ezzel a többi paramétert le is tudtad
egyébként minél alacsonyabb input lag, lehetőleg legalább 60hz - tv-k zöme 50-et tud -, ami már tud 120-at az jellemzően majdnem oled árban van, egy szérián belül a kisebb modellek jellemzően nem tudják azt amit a nagyok, pl samu qledek, de ez csak alaposan elolvasva a speceket derül ki_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Hashvrad
tag
válasz Jinxb1rd #13852 üzenetére
Hosszú távon egyértelműen a 4K tv ajánlott. Én most kezdem el tesztelni a sajátomat, annyira nem vagyok "érzékeny" a dolgokra, de amit rövid idő alatt tapasztaltam:
FHD videó: elég csúnyán néz ki rajta, mintha régi SD adást néznék FHD tvn.
Játék: eddig csak az AC Origins-al próbáltam egy keveset, de sokkal jobb a 1080 rajta mint számítottam. Natív 4K-ban jobb valamivel de nem egetrengető a különbség.
Az, hogy mire lesz képes az SS hosszú távon majd később fog kiderülni. Hasonló a két HW, alapesetben a felbontás csak a különbség, de ott ahol a memória egy jelentős részét másra is használnák, ott lehet probléma (10 vs 16 GB).R7 5800X | RX 6900 XT | 32 GB@3200 | LG C2 42"
-
nagyúr
válasz Jinxb1rd #13869 üzenetére
"Főleg hogy csak 1 év gari van rajta, ami nagyon nem szimpi." - sry, nem világos teljesen, az Xboxra gondolsz? Mert arra minimum 2 év gyártói garancia van, függetlenül attól, h hol veszed, és mit ad rá az adott forgalmazó. Mindig a MS ügyfélszolgálatán keresztül kell intézni a javíttatást, számla sem kell hozzá, futár hozza-viszi, stb. Nagyon ügyfélbarát a MS garancia ügyintézési politikája.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Chaser
legenda
válasz Jinxb1rd #13852 üzenetére
nézd meg a speceket, az s sokkal gyengébb - sztem annál jóval gyengébb, mint amennyivel olcsóbb -
de még így is one x-nél jobb
1440p-s tv-t sztem nem kapsz, és az nem jól skálázódik, nem is értem honnan vették hogy 1440p-re kell konzolt gyártani
ideális esetben nem az s miatt nem fogják tudni kihasználni az x tudását, ahogy láttam egyre több fejlesztő már most köpköd az s-re_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
craftsman01
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali játékos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning