Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
Ghostman78 #133475 üzenetére
"Létezik, hogy a venom féle dokkoló, nem működik az elite 2-vel ?"
Létezik.
A Venom töltőpad ùgy működik hogy az elem helyére kell betenni a Venom akkut, amit majd tölteni fog.
Miután az Elite 2 egy olyan controller, aminek beépített akkuja van, nem tud kompatibilis lenni a Venom töltőpaddal.
-
Wesder
titán
válasz
icemad #133446 üzenetére
Bír az 40-et is. Töltés után nem húztam ki a controllerből a kábelt, aztán úgy maradt.
Vicces egyébként hogy a Core elvileg jobban van minőségellenőrizve, (ez volt a bejelentéskori marketing bullshit) közben meg 3 hónap után az RB elkezdett szarakodni.
Nem küldtem vissza, mert akarok majd tetetni bele Hall-Effect analógot, és akkor majd az RB gombot is rendberakatom egyúttal.
-
Wesder
titán
Rendeltem egy Kaleidet most én is. 40€ + posta.
Van itthon 3 controller, (Starfield, 20th Anniversary, Elite 2 Core) úgyhogy igazából nem kellene, csak nem akarom lelakni, akkor inkább már egy ilyen "noname" vezetékes menjen tönkre.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #133400 üzenetére
Majd 2 hét múlva bejelentik a többit.
-
Wesder
titán
válasz
beyruth82 #133356 üzenetére
Pont az a Bossfight nem lett lementve, de ügyes vagyok...
A P-Organokat így osztottam el:
Amulettek közül használtam a Life Amulet, Puppet Destroyer's Amulet, és a Carrier's Amuletet.Frameből nem emlékszem hogy ott a LADA F150 Frame vagy a Workshop Union Strengthening Frame az ami ott elérhető. Ha megvan a Workshop Frame akkor azt használd, mert nagyobb védelmet ad.
Converterből pedig olyat kell ellene használni, ami a tűz ellen véd. Videó hiányában, csak ennyit tudok segíteni.
A Phase 1-en a Fable Slotra osztott Quartzokkal ne törődj, oda akkor pakoltam, miután legyőztem Romeo-t.
Szerk.
Jelenleg lvl65-ös a karakterem, és már két chapterrel előrébb járok vele, tehát a te 72-es karaktereddel menni fog az. -
Wesder
titán
válasz
beyruth82 #133358 üzenetére
Szerintem ha átspeccelsz úgy ahogy nekem van, meg használod a fűrészt a nyéllel, akkor neked is meglehet.
Van egy olyan érzésem hogy vannak feleslegesen elosztott statpontok azokon az értékeken.
Majd még a Quartzokat megmutatom hogy osztottam el. .
"Dancer's blade nyél alatt a Dancer's Curved Sword Handlet érted ugye?"
Igen, ezzel továbbra is lassú lesz, viszont messzire elérnek a támadások.
Menni fog ez, már a feléig eljutottál, nem hagyom hogy most feladd.
-
Wesder
titán
válasz
beyruth82 #133356 üzenetére
Szerencséd van, mert s friss karakterrel most vertem le kb 2 napja. Le is mentettem, ha este hazaérek akkor feltöltöm és megnézheted.
Kb ilyen statokkal:
Health : 30
Stamina: 15
Capacity: 15
Motivity: 30
Technique: 5
Advance: 6Nagy fűrészt használtam a Dancer's blade nyéllel. Motivity cranket is tettem rá, hisz azt a statot húztam az alap nehéz fegyverrel, amit a játék elején kapsz.
Lement 2. próbára, persze van a kezemben 120+ óra játék, így nem csoda.
Szerk.
Pont össze is tudod rakni a fegyvert, amit én használok. Nekem bevált, valahogy nagyon ráállt a kezem arra a combora. -
Wesder
titán
Avowed has been delayed to 2025, now launching on February 18.
-
Wesder
titán
VALORANT is HERE and with Game Pass Ultimate, you get some extra perks:
📣 all current agents? unlocked.
📣 day one access to every new agent!
📣 20% Match XP boost -
-
Wesder
titán
válasz
beyruth82 #133251 üzenetére
Nice. Most már könnyebb lesz valamivel. (persze lesznek még nehéz bossok) Fogsz tudni újraosztani mindent, illetve a Malum Districtben van bolt ahol fel tudsz töltekezni korlátlanul, ha van pénzed. A checkpointnál bemész az ajtón, és a szoba sarkában lesz egy létra ahol fel kell menni.
-
Wesder
titán
Discord integration on Xbox is getting some upgrades:
• Watch friends Discord streams
• Friends voice channels now appear under "Happening now" directly in the Xbox Guide
• You can now call your Discord friends directly from your Xbox -
Wesder
titán
Microsoft's Q4 2024 (fiscal) earnings:
• 💻 Windows OEM revenue up 4%
• 🖥️ Devices revenue down 11%
• 👾 Gaming revenue up 44%
• 🕹️ Xbox content + services rev up 61%
• 🎮 Xbox hardware down 42% -
Wesder
titán
válasz
beyruth82 #133134 üzenetére
Mindig abban a chapterben farmoltam, ahol éppen tartottam, mert ugye ahogy haladsz előre egyre több Ergo-t adnak az ellenfelek.
Szintlépés a lényeg, hogy legyen több HP-d, meg esetleg Stamina ha az se elég. Az se mindegy hogy a fegyvered milyen szinten van, illetve hogy azt milyen stat erősíti.
Mostmár nagyon azon vagyok hogy kezdek egy teljesen ùj végigjátszást, hisz ùgyis van vagy 5 save slot. Már csak azért is mert már egyáltalán nem emlékszem hogy pontosan milyen nehéz is a játék. Arra emlékszem hogy ezrezés után kezdtem egy friss karaktert, és meglepődtem hogy a Parade Master milyen keveset sebez, pedig én is szívtam anno vele vagy egy órát. Tovább persze nem mentem, inkább, folytattam a NG+-okat.
Legszivesebben odaadám az 591-es karaktermentésemet hogy azzal szaladj végig, de ugye ilyet sajnos Xboxon nem lehet.
-
-
Wesder
titán
Azt hiszem mostmár készen állok a DLC-re:
-
Wesder
titán
P-Organ-nál tudod fejleszteni. Phase 2-ben van Enhance Recovery Pulse.
Phase 3-nál van a ennek a 2. szintje.
Phase 6-ban van a 3. szintje, de az NG+-ban nyílik meg.Ha teheted, akkor elöször az első két phaseben nyiss ki mindent addig, míg a harmadik phase-t megnyitja, ott pedig csak a recovery 2-t-re lesz egyelőre szükséged, meg esetleg a belt slot, hogy több dobálnivalót tudj magadnál tartani.
-
Wesder
titán
válasz
gianni85 #133035 üzenetére
Lehetett volna sokkal jobb a harc. Megint sokat hibáztam tök feleslegesen. Utólag én is látom, hogy mit kellett volna máshogy.
Kicsit bosszant, hogy ha megint harcolni szeretnék ellene, akkor végig kell menni az egész játékon. Rakhattak volna be valamilyen Boss Rush-t.
-
Wesder
titán
Meglett megint a Nameless Puppet.
Nem ment olyan simán mint gondoltam, de 10 próba alatt meglett.
-
Wesder
titán
válasz
gianni85 #133025 üzenetére
Utoljára kb novemberben játszottam a játékkal. Az biztos hogy végigjátszásonként egy ending lett meg, és guide alapján mentem végig a 2.-3. NG+-on hogy meglegyenek.
Egyszer kell egy full igazmondós végigjátszás. Igazmondás esetén nem lesz választásod a játék végén, hisz a báboknak nincs szabad akaratuk. Ha végig hazudunk, meg meghallgatjuk a dalokat, akkor emberré válunk és megkapd a Golden Lie-t ha jól emlékszem. -
Wesder
titán
Ugye most NG+4-ben vagyok Lies of P-ben és annyi Ergo-t ad a játék hogy nem tudod hova tenni.
Lehetne mondani hogy a 384-es szintemmel könnyen beszélek hogy könnyű a játék, de igazából ha az ember nem figyel még most is simán szétkapják az alap szörnyek.
Annyira jó egyébként hogy szintlépéshez szükséges Ergo mennyiség nem növekszik akkora léptékben mint más Souls játékokban.
A Corrupted Parade Master-től eljutva Laxasia-ig fejlődtem 35 szintet.
A Capacity az egyetlen stat, amin nincs softcap, tehát 100-as szintig folyamatosan nagy léptékkel növeli a Legion-t meg a terhelhetőséget.
A többire már nem is érdemes nagyon raknom, mert elértem a plafont.
Tényleg csak azt tudom tanácsolni ha nagyon nem megy az első run, akkor farmolni kell amíg elér az ember egy olyan szintet ami már megkönnyíti a játékot annyira hogy végigvigye. Lehet hogy unalmas, de ha sikerül az első run, akkor az NG+ egy olyan győzelmi kör, amire amire azt mondja majd a játékos hogy megérte.
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
Core Keeper is coming Day One to Xbox Game Pass Ultimate/Console/PC on August 27.
Core Keeper is Coming Day One to Xbox Game Pass on August 27 - Xbox Wire
-
Wesder
titán
Call of Duty: Modern Warfare III is now available with Xbox Game Pass on console and PC.
-
-
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
válasz
Döglött Róka #132733 üzenetére
Ez ugyanaz a hülyeség, mint amikor a másik konzol nevét nem merik leírni.
-
Wesder
titán
Van egy havi PC GamePass kód ha érdekel valakit. (meglévő előfizetésre nem érvényes) Első hozzászóló kapja PM-ben.
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
válasz
markknight #132525 üzenetére
Az Nvidia megoldása a minimum monitor mérerben akar értékelhetőt adni, az MS megoldása meg inkább handheld, oda meg elég a 720p-1080p.
-
Wesder
titán
válasz
30z.Samu #132511 üzenetére
Attól hogy átszinezik, meg kicsit több lesz a használható tárhely, még nem változik semmi.
Hùsz éve ugyanazon a pitén marakodnak. Az MS belátta (most mindegy hogy kényszerből) de nem lehet ùgy növekedni a piacon hogy csak a saját konzolodra fókuszálsz. (főleg az előző generáció után, ami bebetonozta a usereket)
Nekik már tényleg mindegy hogy honnan, csak legyen Live accountod, meg lehetőleg fizess elő GamePassra.
Ha meg Ninti/PS-en játszol, akkor meg vedd meg a játékaikat teljes áron. Figyeld meg hogy ezzel a stratégiával majd beelőzik simán a Sony-t bevételben, hiába ad el 5x annyi konzolt.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #132433 üzenetére
Amikor ebben a topikban az himihumizott GamePass árát is sokalják egyesek, akkor nem meglepő hogy 500ft-os emelésen kiakadnak.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #132340 üzenetére
Úgy hogy Xbox appból bármit le lehet tölteni. Nem kell hogy meglegyen véve, vagy hogy legyen megfelelő előfizetésed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Itt a harmadik Steel Legend szériás AMD Radeon VGA az ASRocktól
- További aktív témák...
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest