Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
Just announced, massive updates are coming to Forza Motorsport in 2024:
• Spectate mode
• Drift mode
• Creative Hub and Share Codes
• New tracks: Sunset Peninsula and Bathurst
• A new way to get reward cars via the Challenge Hub
• Reward Cars also unlock able via multiplayer
• Select series and rewards from previous updates become permanent additions to the Builders Cup
• Additional weather customization options will be added to Free Play and Private Multiplayer
• Audio cues for car proximity radar
• Updates to Forza Race Regulations
• A new advanced ghosting system that predicts some of the most popular griefing incidents in Featured Multiplayer races
• Updated Edit Layer Tool for the Livery Editor. This will change the layer user interface to be more like Forza Horizon 5’s Livery Editor.
• and more -
Wesder
titán
Call of Duty: Black Ops 6 - Open Beta is now available to preload on Xbox. The beta is 32.4GB and the base game is 40.3GB so it's a 72.7GB download in total.
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
válasz
darkstreet89 #134150 üzenetére
Visszautalták a 300ft-okat.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #134144 üzenetére
Be is volt váltva? Amiket én vettem ajándékba másnak, az megmaradt miután beváltották. A nem beváltott gift kódokat meg visszavették.
-
Wesder
titán
válasz
csuvicsuva #134077 üzenetére
Közben leesett hogy több ország azért van a listában, mert a VNP légitársasággal utaztam a közelmúltban, persze ettől függetlenül vannak ott idegen országok.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #134070 üzenetére
Köszi. Van ott minden is:
Kína
USA
Japán
Csehország
Brazilia
Ukrajna
Luxemburg
Indonézia
Canada
Török -
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #134067 üzenetére
Ezt hol tudom megnézni? Dobsz egy linket? Kiváncsi vagyok hogy nálam mit mutat.
-
Wesder
titán
Olcsó na, meg roguelike, és az artstyle is tetszik. Preorder nyílván nem lesz, de ha a szokásos régiókban gombokért adják akkor megérheti behúzni.
Szerk.
"Azok csinázták, akik a "csodás" Callisto Protocolt..."Ezzel az érvvel, akkor a Talos Principle-t is tök felesleges lett volna anno megvenni, hisz a Seroius Sam-es csapat csinálta. Az sem a játékipar csúcsa.
-
Wesder
titán
Tegnap storeban láttam a coming soon játékok között, és szerintem behúzom majd.
Izometrikus Roguelike Hades-féle grafikával.Hades copy. -
Wesder
titán
válasz
markknight #134046 üzenetére
Nem jár többletmunkával a 60fps, ha már a kezdetek úgy készítik a játékot.
-
Wesder
titán
válasz
IntelKiller7 #134023 üzenetére
Várhatod, mert sose fog eltünni.
-
Wesder
titán
30fps lesz az Avowed. Innentől kuka, max megnézem PC-n.
-
Wesder
titán
Egy nagy bajom van a GameSir-rel egyébként. Nem kapcsolja be a konzolt, illetve ha kikapcsolom vele a konzolt, akkor kb 5mp után visszakapcsolja.
Nekem van valami rosszul beállítva, vagy kifogtam egy selejtet?
-
Wesder
titán
válasz
Dawide@axele #133965 üzenetére
Be.
-
Wesder
titán
Most ezek vannak:
-
Wesder
titán
válasz
markknight #133939 üzenetére
Nem, csak már megtapiztam mire fotózva lett. Sok a por, több helyen építkeznek a környéken.
-
Wesder
titán
Na, csak megvettem. 🤦
-
Wesder
titán
Én is várom hogy beessen GamePassbe a SS, mert lehet ingyen csak rápróbálnék. Lehet olyan a gameplay loop, ami engem pár órára behùzna. A Godfall-t is ezreztem meg tök jól szórakoztam vele, pedig az is nagyon le lett hùzva.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #133918 üzenetére
Gamescom arra jó, hogy kimész Kölnbe és helyszínen kipróbálhatod a demókat.
Hatalmas bejelentések nem szoktak lenni.
-
Wesder
titán
válasz
Wesder #133911 üzenetére
szerk. 2
Azt meg inkább nem is mondom hogy a kiadók aktívan dolgoznak hogy ezekben a régiókban ne is legyen nagyon olcsó kulcs. Pont a Kena-val jártam így. Előrendeltem 90 török líráért, másnap már 500-ért ment. Persze még így is olcsóbb, de már nem az a bomba ajánlat.
-
Wesder
titán
Szerinted én miről beszéltem?
Mondom megritkultak, nem pedig megszüntek. Néhány kiváltságos user tud még giftelni, de már nem az van hogy bárki bárkinek giftelhet ezekből a régiókból. Most azt ne kérdezd hogy mi alapján döntötte el a Microsoft hogy kinél marad meg a funkció.Szerk.
Meg ahogy itt meg otthon is, biztos ezekben a régiókban is van kinyomtatott digitális kód, amit megtudnak venni, amit aztán Gamivo-n meg társain eladnak. -
Wesder
titán
-
Wesder
titán
The Starfield: REV-8 update today also includes 40 FPS, 60 FPS, unlocked VRR frame rate and more visual settings for Xbox Series S (already available on Xbox Series X).
-
Wesder
titán
Microsoft’s new Xbox Game Pass Standard tier is now available to test for $1. Microsoft says it can be up to 12 months or more for day one g ames to come to Game Pass Standard.
-
Wesder
titán
Coming to Game Pass: Atlas Fallen, Core Keeper, and Star Trucker - Xbox Wire
• August 22 | Atlas Fallen
• August 27 | Core Keeper
• August 30 | Call of Duty: Black Ops 6 Beta
• September 3 | Star TruckerCities: Skylines, Control: UE & SnowRunner also coming to Game Pass Core.
-
Wesder
titán
válasz
elder troll #133780 üzenetére
Megoldották volna ők is, hisz megvetted az Add-Ont. EU-n belül tökmindegy melyik országban laksz.
-
Wesder
titán
válasz
frankdelgado #133767 üzenetére
Nem vicceltem.
-
Wesder
titán
válasz
frankdelgado #133735 üzenetére
Az önutálat nem vezet sehova, ezt te is tudod.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #133695 üzenetére
Nem kell annyira hasra esni a Dual Sensetől. Az egyetlen értelmes "upgrade" abban a controllerben a haptic feedback.
-
Wesder
titán
válasz
Fox Mulder #133687 üzenetére
Starfield lesz az, nem Forza.
-
Wesder
titán
Overwatch 2 | Season 12 is coming August 20.
Overwatch 2 is coming to Xbox Game Pass on September 17 with benefits.
• New Support Hero: Juno
• New Mythic Anubis Reaper
• New Core Game Mode: Clash
• New Battle Pass & Shop Skins
• Competitive Rank Reset
• Overwatch 2 x Warcraft Collaboration
• and moreEmbark on an Out of This World Voyage in Overwatch 2 - Season 12: New Frontiers
-
Wesder
titán
Forza Motorsport | Update 11 is now available.
• New Track: Michelin Raceway Road Atlanta
• New Feature: Logitech TRUEFORCE
• Multi-Class Series in Featured Multiplayer
• Replay Updates
• New Cars, Tours & Multiplayer SeriesForza Motorsport Update 11.0 Release Notes – August 12, 2024
-
Wesder
titán
Kena-t vette innen más is? 15.-én jelenik meg Xboxra.
-
Wesder
titán
válasz
sirarcheer #133610 üzenetére
Barnával, amit kötözéshez használnak. Putri megoldás, de a célnak megfelel.
-
Wesder
titán
válasz
sirarcheer #133607 üzenetére
Leragasztottam. Már nem zavar.
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
Megjött a Kaelid. Zavar hogy nincs súlya, illetve a gombokat is szokni kell mert nem membrános, mint a gyári.
Fogásra jó, az alsó gombok szokás szerint nekem útban vannak, de úgyse használom őket.
Rezgés 5 fokban állítható, világítás kikapcsolható, ha valakit zavarna.
Profilozható a GameSir Nexus appal. 3 profil menthető, és teljesen testreszabható.Árához képest nem rosszabb minőség, mint a gyári controller.
Megért 40€-t. Járt hozzá GamePass Ultimate új tagoknak, ha esetleg valakinek kellene.
-
Wesder
titán
válasz
Ghostman78 #133510 üzenetére
Ha az Elite 2 controller fehér, kék, vagy piros, akkor nem jár hozzá tartozék. Ezeket szineket árula a Microsoft Elite 2 Core néven. Ezért is olcsóbb.
Ha fekete a controller, akkor minden tartozék csomagolva van mellé, tehát a töltöpad is.
-
Wesder
titán
DOOM + DOOM II | Enhanced Edition is now available on Xbox One, Xbox Series X|S and PC.
Includes:
- DOOM
- DOOM II
- TNT: Evilution
- The Plutonia Experiment
- Master Levels for DOOM II
- No Rest for the Living
- Sigil
- Legacy of Rust (a new episode created in collaboration by id Software, Nightdive Studios & MachineGames)
- Online, cross-platform deathmatch and co-op for up to 16 players
- 4K/120 FPS
- In-game mod browser -
Wesder
titán
Gondoltam ha már bekerült az N.Sane Trilogy, akkor folytatom az első rész ezrezését.
Egy órát szoptam vele, de sikerült időre befutni.
Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy | Road to Nowhere | Platinum Relic
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Itt a harmadik Steel Legend szériás AMD Radeon VGA az ASRocktól
- További aktív témák...
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest