Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #452 üzenetére
Igen, ezt màr bedobtam ide. Így sokkal jobb is, mert kb ez volt a TGA-n.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #432 üzenetére
Ezzel én tisztàban vagyok, hogy hatàrtalan. Kaptam is egy jó kis TIA-t a stessz miatt.
-
Wesder
titán
"Ez most mi a bánat? Minek adták ki ezt? Jövőre úgyis generációváltás lesz. Semmi értelmét nem látom!"
Húha... Lesznek itt bajok, nem is kicsit.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #427 üzenetére
Venném pedig.
-
-
Wesder
titán
Ugye az MS azt mondta hogy 3-4 havonta szeretnének lerakni egy 1stparty címet. Ez így elsőre soknak hangozhat, de:
1.
Nem mondtàk hogy mind AAA lesz.
2.
Megjelenik a Halo-val a gép.
Rà 2-3 hónapra a Hellblade 2. (nem emlékszem hogy volt e dàtum a trailer végén, lehet az is jön a Halo-val.) utàna szépen jönnek a stúdiók a címeikkel felvàltva, és amíg újra elérnénk a 343 vagy NT-hez màr el is telt 4-5 év.Szerintem ez így lenne logikus, mert így lenne idejük a csapatoknak a címeik megcsinàlàsàra.
-
Wesder
titán
válasz
bulikavagyok #396 üzenetére
Kartonból modelleztek egy SX-et. Szerintem teljesen vàllalható a mérete.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #385 üzenetére
Jèzus f@sza
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #345 üzenetére
Nope. Dolgoztam eladóként. Nem műszaki volt, de àrultunk műszaki cuccokat.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #337 üzenetére
Jól van akkor... Hol is van a banhammer?
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #334 üzenetére
Dolgoztam eladóként. Műszaki terméket is segítettem màr vàlasztani, nem agysebészet.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #332 üzenetére
Egy AD van jelenleg. Aki nem képes a vevőt tàjékoztatni az szerencsétlen és menjen inkàbb havat lapàtolni.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #315 üzenetére
Az enyémet remélem is hogy Reedus hozza.
-
-
Wesder
titán
válasz
bulikavagyok #289 üzenetére
Nekem minden PC ami nem konzol.
DaveHutt
Egy One X utàn szerintem a minőséggel nem lesz baj. -
Wesder
titán
válasz
mike1334 #287 üzenetére
Biztosan. Aztàn majd ha megy a síràs hogy a PS5 is porszívó meg radírozd, meg pasztàzd magad, mert a Sony képtelen hűtést tervezni, akkor megint csak a pislogàs lesz. Màr PS4-nél sem értettem ezt. Na meg a màsik az az 1 év garancia amit a gépre kapsz.
Azért remélhetőleg màr ott is lesz normàlis hűtés, mert kelleni fog nagyon is. Az Apple gépét is így fikàztàk mikor a hasonló hűtéssel dobta piacra? Gondolom nem, mert az PC. -
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #276 üzenetére
Az új MS székhàz?
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #274 üzenetére
Nem tudom mit mondtàl a One topikban, de nem hiszem hogy innen csak úgy kiraknànak.
-
Wesder
titán
válasz
Baltazár123 #270 üzenetére
Ugyan. Ultranyíró sokkal rosszabb.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #268 üzenetére
Nem fog kapni banànt, csak ha ràszolgàl.
-
Wesder
titán
válasz
birorichard #262 üzenetére
Még mindig jobb, mint ahogy DS4-en van megoldva.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #220 üzenetére
Erre írtam, hogy tanultak belőle.
-
Wesder
titán
Nem hiszem. Rendesen alapozott a PS4-gyel a Sony. PS2-t is azért vitték, mert az MS akkor lépett piacra az Xbox-szal. A következő generàcióba meg nagy arccal mentek és bele is szaladtak 1-2 pofonba, amiből tanultak, míg az MS meg elbízta magàt a 360 utàn.
Jó esetben egy kiegyenlített küzdelem lesz, mégjobb esetben meg marad a One-PS4 felàllàs. -
Wesder
titán
válasz
Baltazár123 #207 üzenetére
Vegyél nyugodtan PS5-öt.
Vicc amúgy hogy sokan nextgen elött egy évvel màr a PS5-nek adtàk a generàciót, merthàthogynézezki meg miezanév???
-
Wesder
titán
válasz
Baltazár123 #199 üzenetére
Úgy aggódsz itt az Xbox SX eladàsok miatt, mintha részvényes lennél.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #183 üzenetére
Én konkrétan megijedtem Senua-tól.
-
Wesder
titán
válasz
Baltazár123 #163 üzenetére
Engem egy csepoet sem zavarna ha konzoleladàsban maradna ugyanez az aràny. Ők tudjàk mit akarnak. Akinek Xbox kell megveszi. Ha nem kell, akkor meg úgyis egy PS5+PC lesz belőle. A pénz ugyanúgy a MS-nél landol.
-
Wesder
titán
válasz
MasterMark #141 üzenetére
Kérdés hogy elég e neki az a 2-3cm?
-
Wesder
titán
válasz
Baltazár123 #136 üzenetére
Fektetve is hasznàlható.
Nem fognak kétféle hàzat gyàrtani, bilibe lóg a kezed. -
Wesder
titán
-
Wesder
titán
3 "jàtékot" promóztak bemutatàsnàl. "Forza" "Halo" meg "FIFA". Az durva lenne, ha az egyik csapat előàllna egy MS ex focival.
-
Wesder
titán
Mentve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Samsung LCD és LED TV-k
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest