Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
válasz Döglött Róka #131600 üzenetére
Köszi
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
-
Döglött Róka
veterán
Rámentem a Lords of Fallenre, meglepően jó. Pont olyan DS1 feeling amit régóta hiányolok.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
NyMRooD
őstag
válasz pzstm #131394 üzenetére
Aztán meg kiderül, hogy végig igazad volt: It was not captured in real time as some have suggested.
szerk.: de nem is csoda, messze még a megjelenés.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
-
persil
nagyúr
válasz Döglött Róka #131605 üzenetére
En nyomom egy ideje, szerintem kurva jo. Nalam most betonbiztos masodik a kepzeletbeli souls listamon.
Raadasul elinditottam mellette a lies of p-t es olyan irtozatos kulonbseg van a lords javara animaciokban/iranyitasban/precizitasban/sebessegben, hogy hihetetlen.
Felreertes ne essek a lies of p is nagyon jo jatek, de mintha generacios kulonbseg lenne koztuk.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Döglött Róka
veterán
válasz persil #131609 üzenetére
Nálam a Lies of P elvérzett nagyon hamar, A Lords-hoz viszont még reggeli kávé mellett is leülök. A két sík meg az abból eredő light puzzle-k meg simán soul reaver vibe-ot hoznak. Ez egy hatalmas plusz és technikaliag is vagány ahogy a lámpával körülnéz az ember(hulla, vagy nem tudom mi a főhős... legyen halvajáró).
@beyruth82: nem jött át a prezentáció, beletoltam 4 órát és rettentő unalmasnak véltem a pályadesignt meg az elleneket. A harc jó volt, pontos, ahogy kell egy ilyenben de ez a minimum elvárt egy soulslikeban, szóval azzal csak a kegyelemkettes van meg. A Lords odavissza veri igaz sokkal többet vár el a játékostól. Sztem te neki se állj mert falhozvágod a kontrollert
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
veterán
válasz Döglött Róka #131610 üzenetére
Miért vérzett el a lies of p?
-
negyven2
veterán
Az szép. A mostani EDGE-ben a Hellblade 2 4/10-et kapott. A Homewolrd 3 pedig 7/10-et...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
.LnB
titán
válasz negyven2 #131612 üzenetére
Simán el tudom fogadni, ha valaki 4/10-et ad rá. Attól függetlenül, hogy én a nyó'cat is megadnám rá. Nem mindenki ugyan azt keresi a játékokban.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
negyven2
veterán
Így igaz, nincs is ezzel semmi gond. Csak ugye az EDGE-et a gaming sajtó (újság, újságírás) legminőségibb darabjának tartják sokan. És igen, ők az előre is 4et adtak. De ez mellett pl. náluk a Redfall 6/10et kapott. De pl. ott van a Homeworld 3 ami bár kritikusi szinten tényleg olyan 7-8-as értékeléseket kapott, de a játékosoktól meg 3.3-on áll metacritic-en.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
válasz negyven2 #131614 üzenetére
Szerintem azon múlik a pontozás, hogy adott kategórián belül mennyire jó egy játék. Pl a redfall lehet 6 pontos a multis lövöldözős játékok között.
A Hellblade meg azért kapott 4-et, mert vannak Last of us, meg Detroit szintű single játékok is.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
válasz Döglött Róka #131610 üzenetére
+persil
Elden Ring dlc után megnézem mindenképp, ha már ilyen jó véleménnyel vagytok róla.
Go Gunners!
-
turho
addikt
Nincs valakinek egy eladó Resident Evil 7 Gold lemeze boxra? Csak Gold, a dlc-k miatt, az kimaradt pc-n... Ha igen, pm. megkérdezem itt is, adtam fel keresős aprót.
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
Guitar14
senior tag
Free Play Days:
Assetto Corsa
Lawn Mowing Simulator
Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Tom Clancy's The Division 2Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
-
-
Redneck
nagyúr
Na bakker. A Jedi Survivor a játék felétől átment az első részre emlékeztető fostengerbe. Idiótán túltolt platformer részek, és souls-szerű nice timing harc (movement közben halálcsapásba átváltó ellenség). Kár, mert eddig tök fasza volt, most meg feleslegesen frusztráló. Nem várom el hogy könnyű legyen, de miért jó hogy értelmetlenül szopatós, és eltűnt a balansz?
Az eddigi frankó Jedis hangulatot szépen kinyírták.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
Dinomano
senior tag
-
consono
nagyúr
-
-
-
Bad Pritt
félisten
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
JamesHun
addikt
Ez az idei Fifa, ami valami FC24 az milyen?
Most 6000 körül megvehető.
Gyerekkel játszani egymás ellen elmenne?
Vagy arra is pocsék?
Eléggé lehúzták, de ott online csapatták ha jól értettem én meg azt kihagynám.SeriesX: JamesSHun
-
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #131642 üzenetére
Még mindig el kéne jutni Radahning meg Mohgig, bár nem tudom hogy NG+8-ban lenne-e értelme elkezdeni a DLC-t.
Másik opció meg ugye az lenne hogy nulláról kezdeni egy ùjat és eljutni a DLC-ig.
Mindkettő nyűgnek érződik.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Redneck
nagyúr
Én nem szenvedek vele, csak szar a scriptelés egy-egy ugrálós résznél az utolsó harmadban. Eddig tök fasza volt, kétszer meg is dicsértem, hogy mennyit javult az elsőhöz képest.
A nagy cupák elleni bossfight húzott fel. 2X próbáltam, de itt is a scriptelés a paraszt. Nem csinál semmi extrát, aztán movement közben benyomja a védhetetlen csapásokat. Értem hogy valaki az ilyesmire hegyezi (souls fanok), de szerintem ez sutyerák megoldás.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
homerhamm
addikt
válasz ridiculous #131647 üzenetére
+1
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
Új hozzászólás Aktív témák
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Óvodások homokozója
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest